Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben de bu kitabı yeni okudum, etkili ailelerin 7 alışkanlığı var bir de aynı yazarın okudunuz mu, tavsiye eder misiniz?23.kitap:Etkili insanların 7 alışkanlığı
Bu sene hedefine ulaşamayacağım gibi.son 3 ayda 18 kitap okuyamam sanırım.bakalim kaça gelebilcem
Ben de yeni başladım.Güzel bir kitaba benziyor.çok övdüler bu kitabı.bitirince yazarım:)merhaba ben de bu kitabı yeni okudum, etkili ailelerin 7 alışkanlığı var bir de aynı yazarın okudunuz mu, tavsiye eder misiniz?
Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanız dileğimle. Biz burada bekliyoruz sizi :))Merhaba uzun zamandır aktif olamıyorum. Doğum yapmama çok az zaman kaldı. Hamileleik sürecimde pek ilgilenemedim sayfalarla. Mobil uygulama olmaması beni zorladı açıkçası her an pc açamıyorum. Buraya hemen dönebileceğimi sanmıyorum ama bir sosyal medya uygulamasında olan blogum üzerinden daha aktif bir şekilde okuma hayatıma devam ediyorum ve kültürel takiplerim daha kolay oluyor :) Yine orada olacağım uğradıkça yazabilirim belki bebekli düzene alıştıkça da geri dönerim şimdilik bilemiyorum :)
Herkese sevgiler :) Keyifli okumalar diliyorum :)