Kitap Okuma Günlüğü 📚

2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazım 😊😊 Ben dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür 😍
Hayırlı olsun ne güzel 😍

Selamlar herkese:KK51:
Bin Muhteşem Güneş bitti. O kadar etkilendim ki bu kitaptan, son kelimesini okuduktan sonra birkaç dakika öylece gözlerimi kapatıp durdum, düşündüm. Kadın olmanın gelişmemiş ülkelerde ne gibi zorluklarının olduğunu, savaş dönemlerinde, baskı altında nasıl kapanlarda yaşama tutunduklarını, verilen onca kayıplara rağmen hala geride bir dal bulup onunla devam etme çabalarını, her türlü yobazlık ve şiddet karşısında çocukları uğruna neleri feda edebildiğini; bu kitap bana çok şey öğretti. Özellikle tüm kadınların okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Hayatta önümüze ne çıkarsa çıksın dimdik ayakta durabilmenin ve nasıl bir ortamda doğmuş olursak olalım, hangi şartlarda yaşadıysak yaşayalım "insan" kalabilmenin önemini çok iyi gözler önüne seriyor.
Bu güzel kitap ile birlikte Aralık ayında okumuş olduğum sayfa sayısı 1212 oluyor... Ilkokul numaramı tutturmuş olmam ise tamamen tesadüf. Herkese keyifli, bol okumalı günler :KK200:
Okumak istediğim bir kitap, Khaled Hosseını nin Uçurtma Avcısı nı okumuştum aylarca etkisinde kalmıştım. Bu kitabı da eminim öyledir

Haftada bir kitap hedefi koydum kendime bu ay için okunacak kitaplarımı sipariş ettim geldim aylık liste yapıp ona göre okumayı düşünüyorum
48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)
Canm hastane islerimden dolayi biraz ara vermek durumunda kaldm.
Burdaym
Okumaya devam ediyorum yazicam sayfami ocak ayinda yeni basladim.
Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?

Beni eskilere götürdün .. :)
canımm ben suç ve cezayı bitirdim haklısın yazmayı unuttum 😞
Bugün Amin Maalouf-Semerkant başladım
39 sayfayı okudum yatana kadar da okursam eklerim muhakkak
Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)
Aralık ayında okuduklarım

Kürk Mantolu Madonna : 160 sayfa
İkiz Bedenler : 376 sayfa
Küçük Mucizeler Dükkanı: 460 sayfa
TOPLAM : 996 sayfa

Ocak ayı şu an okuduklarım :
John Verdon / Gözlerini Sımsıkı Kapat
Debbi Mocobber / Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

2020 yılı okumak istediğim kitap listesi henüz belli değil, kitabım kalmadı almam lazım ona göre bir plan yaparım 😊

Ayda en az 2 kitap hedefim ama

kitapzede kitapzede
Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?

48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)

Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?

Beni eskilere götürdün .. :)

Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)

Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?
240 oldu canım

X