Kitap Okuma Günlüğü 📚

48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)

Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?

Beni eskilere götürdün .. :)

Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)

Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?
Canim ben yeni kitabim 80nci sayfsdaym
Tedavi goruyorum ya bebis icin suan da gebelik takibindeym o yzuden

Sağolasin canim.
Hic kitablara veremedim kendimi istanbukdaydim transfer surecimde.
Evime gelince kafam dagilsin diye basladim yine.
Kolay süreçler degil Allah yardimcin olsun tez vakitte guzel haberlerle gel :)
Bu sene daha ilk kitabim 30 hedefim cunki 2 yasinda kizim var cok vaktim olmuyor
Yine de cok guzel bir hedef :) ekleyecegim seni pc ye gecince :)

Screenshot_20200107_132115.jpg

Çok güzel değilmi ya 😍 bütün gün oturup kitap okumalık 😍

aylık basılı kitap olarak en az 8 kitap giriyor evime.bunlar dışında e-pub, pdf ne bulursam okuyorum. uzun zaman önce her türden kitabı okurken son yıllarda kendimi fantastik,romantik ve bilimkurgu türleri ile sınırladım.kitap okurken tam anlamıyla olayları yaşadığım için duygusal ve polisiye kitapları okumamaya başladım. duygusallarda günlerce ağlıyordum polisiyelerde aile bireylerimi rüyalarımda cinayetlere kurban veriyordum. :skandal: çok yorulunca stres atmak için harlequin gelişim yayınları okumayı da severim.

aylık basılı kitap olarak en az 8 kitap giriyor evime.bunlar dışında e-pub, pdf ne bulursam okuyorum. uzun zaman önce her türden kitabı okurken son yıllarda kendimi fantastik,romantik ve bilimkurgu türleri ile sınırladım.kitap okurken tam anlamıyla olayları yaşadığım için duygusal ve polisiye kitapları okumamaya başladım. duygusallarda günlerce ağlıyordum polisiyelerde aile bireylerimi rüyalarımda cinayetlere kurban veriyordum. :skandal: çok yorulunca stres atmak için harlequin gelişim yayınları okumayı da severim.
Kitabın içindeki bir karakter gibi kendimi hissedip okuduğum kitapları bende çok seviyorum. Hatta iki hafta önce okuduğum kitaptaki karakterin babasının benim babamla aynı mesleği yapması sonucu ölmesi beni tüm gece ağlatmıştı. Sanki o duyguyu yaşamış gibi canım yanmıştı. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Psikolojik olarak hayatınızı etkiliyorsa o tarz okumamak en doğrusu.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz.

teşekkür ederim. okuduğum kitaplar hakkında yorumlar paylaşmak güzel olacak
Kitabın içindeki bir karakter gibi kendimi hissedip okuduğum kitapları bende çok seviyorum. Hatta iki hafta önce okuduğum kitaptaki karakterin babasının benim babamla aynı mesleği yapması sonucu ölmesi beni tüm gece ağlatmıştı. Sanki o duyguyu yaşamış gibi canım yanmıştı. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Psikolojik olarak hayatınızı etkiliyorsa o tarz okumamak en doğrusu.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz.

Dün okuduğum kitapla başlamak istiyorum ben pek sevdim çünkü :cool:

Amie Kaufman - Jay Kristoff /Aurora'nın Dönüşü Sayfa Sayısı :476

Aurora'nın dönüşü isimli kitabı bitirdim. Bilimkurgu türünün güzel serileri arasına girecek hem eğlenceli hemde heyecanlı bir kitap. Aurora'nın dönüşü serinin ilk kitabı. İkinci kitap henüz dilimize çevrilmedi. Üçüncü kitabıysa yazarları tarafından henüz yazılmadı😂. Seri beklemeyi sevmeyen arkadaşlarımız bunu dikkate alsınlar💃🏻 Arada müstehcen kelimeler geçse de 13 yaş üstü okumanın engeli yoktur mantığında olan kişiler için uygun bir kitap.

auroranin-donusu-aurora-dongusu-1-3604927-43-O.jpg

Son düzenleme:
Bugün çooook kitap okudum.uzun zamandır böyle yoğun okumamıştım.diş implantında ağzımın içinde inşaat çalışması yapınca dentistim tüm gün oturdum ve yaptığım tek şey okumak oldu. iki kitap bitirdim ve üçüncüye başladım.işte ilk kitap geliyor.

Emma Chase - Asil Aşk Sayfa Sayısı : 298

Roman yazarın Royally serisinin 2. kitabı. Asil teklifle başlayan keyifli yolculuğum asil aşk kitabıyla eğlenceli bir masala dönüştü.romantik masallar hoşunuza gidiyorsa tam okuyacağınız kitap diyebilirim.prensimiz hem yakışıklı,espirili,sevimli ve ... Neyse kitap kesinlikle +18 hatta +21 bile olabilir. Lütfen bu yaşın altındakiler okumasın kızarım . :kızgın:
0001840109001-1.jpg

Sarah Dalton - Beyaz Geyik Sayfa Sayısı : 364

White Hard serisinin ilk kitabı. Çok şükür ki seriyi ucuza kapatmıştım yoksa verdiğim paraya üzülecektim.Tam ergen fantastik yanlış anlamayın çok severim aslında gençlik ruhu aşılar ancak bu kitapta eksik bişeyler var. Biraz duygu yoksunu olmuş. Çok basit yazılmış.
ne oldu okumayacak mısın derseniz o kadarda değil tabiki başladım seri bitecek. Şu an ikinci kitap kızıl sarayı okuyorum.

Dip Not : Yazarın Lekeliler Serisini Daha Çok Sevmiştim

0001834743001-1.jpg

Son düzenleme:
dün hem zayıflıyoruz hem okuyoruz grubunu bulmuş ve ona yazmaya başlamıştım ama burası daha aktifmiş gelebilir miyim?
es atmak için harlequin gelişim yayınları okumayı da severim.
Harikasın seni hemen ilk sayfaya ekledim çok güzel bir renk oldun bize :) Ocak ayında toplam kaç kitap ve kaç sayfa okudun acaba ve yıllık hedefin nedir :)

Harikasın seni hemen ilk sayfaya ekledim çok güzel bir renk oldun bize :) Ocak ayında toplam kaç kitap ve kaç sayfa okudun acaba ve yıllık hedefin nedir :)

Yaaaa çok teşekkür ederim. Ocak ayı 5 kitap okumuşum 🤭
Sarah j. Mass - Şafak Kulesi sayfa sayısı : 688
Elise Kova - Suyun Gazabı sayfa sayısı : 354
Amy Kaufman - Aurora'nın Dönüşü sayfa sayıs : 476
Emma Chase - Asil Aşk sayfa sayısı : 298
Sarah Dalton - Beyaz Geyik sayfa sayısı : 364
Toplam : 2180 sayfa
Yıllık hedefi fazla abartmadan 150 diyelim mii💃🏻üstü olur altı olmaz

Son düzenleme:
selam kızlar. bayağı ara verdim şaka maka buraya kişisel sorunlarımdan ötürü. buraya girsem de yazmak için çok da fırsatım olmadı açıkçası. birazdan ocak için toplam sayfa sayımı hesaplar yazarım. sevgilerle :KK200:

X