Kitap Okuma Günlüğü 📚

Selam kızlar,
Bildirim geldiği için hatırladım, uzun zamandır güncelleme yapmıyormuşum... Tüketim Toplumuna başlamıştım ancak doğru zaman değil sanırım, ilerleyemedim. Dün Huzursuzluk'a başladım; 36.sayfadayım.
2020 için okumayı planladığım net bir sayı yok ancak simdilik kütüphanemdeki ve alışveriş listemdeki bazı kitapları sırasız şekilde yazıyorum. Eklemeler olacaktır illaki... Ancak bunların hepsini okuyabilsem bile benim için mükemmel olur.

1. Baştan Çıkarma Sanatı
2. Outliers
3. Marx, Sermaye ve Iktisadi aklın cinneti
4. Neoliberalizmin Kısa Tarihi
5. Ted Gibi Konuş
6. Insanları Okumak
7. İknanın Psikolojisi
8. Genç Wertherin Acıları
9. Suç ve Ceza
10. Karamazov kardeşler
11. Sefiller I-II
12. Germinal
13. Huzursuzluk
14. Veda
15. Türkan
16. Mai ve Siyah
17. Tutunamayanlar
18. Nar Ağacı
19. Ince Memed I-II
20. Uğultulu Tepeler
21. Yaşamak
22. Koku
23. Ermiş
24. Madame Bovary
25. Notre Dame'in Kamburu
26. Osmancık
27. Çakırcalı Efe
28. Binboğalar Destanı
29. Sırça Köşk
30. Değirmen
31. Kuşlar Yasına Gider
32. Puslu Kıtalar Atlası
33. Tüketim Toplumu

Merhaba ben allen car sigarayı bırakmanın kolay yoluna başlamıştım cuma günü hafta sonu bitirdim
Bugün de ıkıgaı okumaya başlıyorum
Etiketledigin için teşekkür ederim birkaç kez yazıp sonra unutmuştum devam edicem artık:)

Haftada bir kitap hedefi koydum kendime bu ay için okunacak kitaplarımı sipariş ettim geldim aylık liste yapıp ona göre okumayı düşünüyorum

@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77 meryemceeee4141 meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M H M @gamzelita B black cat ciseak77 ciseak77 @illuminae @Mikan Nego Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed pearlweed Bonus Bonus Bea Smith Bea Smith

Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Ben buradayım🙋

Bahane gibi gelmesin ama ben bu yıl hedefim şu kadar diye bir belirtme yapamayacağım. Nisanda nasipse doğumum var o süreç ve sonrasında bebekli düzene alışına kadar neler olur bilemiyorum ☺️
Şuan Serkan Özel-Eylül- kitabına başladım.
Bugün 50.sf okudum.

Gözün nasıl oldu kuzum? kitapzede kitapzede
Cok şükür geçti Allah kimseye vermesin
Bahane gibi gelmesin ama ben bu yıl hedefim şu kadar diye bir belirtme yapamayacağım. Nisanda nasipse doğumum var o süreç ve sonrasında bebekli düzene alışına kadar neler olur bilemiyorum ☺
Şuan Serkan Özel-Eylül- kitabına başladım.
Bugün 50.sf okudum.
Bahane olur mu bu hic öyle bile olsa en guzel bahane :))

@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77 meryemceeee4141 meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M H M @gamzelita B black cat ciseak77 ciseak77 @illuminae @Mikan Nego Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed pearlweed Bonus Bonus Bea Smith Bea Smith

Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Canm hastane islerimden dolayi biraz ara vermek durumunda kaldm.
Burdaym
Okumaya devam ediyorum yazicam sayfami ocak ayinda yeni basladim.

canımm ben suç ve cezayı bitirdim haklısın yazmayı unuttum 😞
Bugün Amin Maalouf-Semerkant başladım
39 sayfayı okudum yatana kadar da okursam eklerim muhakkak

ben hala kitabi bitiremedim..
neredeyse açıköğretim kitaplari okuyorum. ona odaklandim..
baya yogunum...
isterseniz listeden çikarabilirsiniz.

ben buralardayim bi kac gundur ciddi okuma yapamadim o yuzden bildirim yapmiyorum

IMG_20200107_122436.jpg

Evet kızlar bendende bir liste 😊 şimdilik hedeflerim bunlar güzel güzel okumalar hepimize 😍

Aralık ayında okuduklarım

Kürk Mantolu Madonna : 160 sayfa
İkiz Bedenler : 376 sayfa
Küçük Mucizeler Dükkanı: 460 sayfa
TOPLAM : 996 sayfa

Ocak ayı şu an okuduklarım :
John Verdon / Gözlerini Sımsıkı Kapat
Debbi Mocobber / Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş

2020 yılı okumak istediğim kitap listesi henüz belli değil, kitabım kalmadı almam lazım ona göre bir plan yaparım 😊

Ayda en az 2 kitap hedefim ama

kitapzede kitapzede

Son düzenleme:
X