Kitap Okuma Günlüğü 📚

Sevginin ve Şiddetin Kaynağı 134/140 Okunan:10 sayfa Aralık ayı toplam:32 sayfa
Hafta sonları kitabımı elime hiç alamıyorum Evde sürekli yapılacak bir şeyler var. Zorlanıyorum çok.
Bugün artık kitap biter herhalde son 6 sayfa

Bu adam serisinin son kitabı Bu Adamın İtirafları' nı okuyorum.
Seneye girdiğimizde kitabın yarısındaydım,hala kitabın yarısı duruyor.
Yoğunluktan,sıkıntıdan,stresten hiçbir seye vakit bulamıyorum.
Çok çok acil bitirmem lazım.
Aslında o kitap bitmeden Jale Demirdöğen'in "Hayal" kitabını okudum çok güzeldi..
Kitap birazda akıcı olacak.
Ama başladığımıda bitirmeden içim rahat etmez huyum kurusun.

Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramıza

Hoşgeldin düzenli gelip bildirim vereceksen hedefin varsa ilk sayfamizi oku istersen seni de alalım aramıza
Ben ilk sayfayı hiç okumamıştım,çok güzelmiiişşş.
Hedefim yok çünkü iş temposu,spor ve sosyal yaşam derken ihmal edebiliyorum ister istemez.
Ama bu şekilde daha fazla okuyabileceğimi düşünüyorum.
Düzenli bildirim yapabilirim. :)

Tamamdır seni de ekliyorum :) Hiç değilse ayda 1 kitap hedefle :)

Haklısın canım beni listeden al ben bir süre kitap okuma bildiriminde bulunmayacağım.

Kendi kendime okuyorum bende yarın eksik bildirimleri yaparım

Okuyorum ama buraya girmeyi tamamen unutuyorum. En son dün Martın Eden'i bitirdim. Yeni bir kitaba başladım bugün.
Bence unutma bak ne güzel okuyorsun :) Yeni yıl hedefi bekliyorum senden ve haftada en azından 1 gün gelmeni. Hangi kitaba başladın ocak ayında toplam kaç sayfa okudun bunları yazmamışsın. Listede kalmak istiyorsan yazmalısın :)

Yarına kadar bekliyorum listeyi yarın yapacağım. Lütfen forumda aktif olarak görüyorum sizleri bu şekilde olup buraya yazmıyorsanız bende emek veriyorum her dakika takip edemem 3 gün 5 gün değil uzun süre gelmeyen ama aktif olanlara sitemliyim biraz..

Ben yokum canım listede çıkarabilorsin çok teşekkür ederim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…