- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Belki yazdın ben okudum ama unuttum. Hangi sınava çalışıyordun?2021 Listeme başladım. Sınava da çalışıyorum ama kızımı uyuturken ve boş zamanlarda internetle video izlemek yerine internet olmadan kitap okumak bana daha cazip geliyor.
Yılın 1. kitabı İki Şehrin Hikayesi bitti.
Yılın 2. kitabı: İki Yeşil Su Samuru devam ediyor.
Bu sene KPSS'ye girdim. Önümüzdeki sene de YDS için devam ediyorum. Daha önce KPSS için bir grup vardı oradan yazışmıştık canım.Belki yazdın ben okudum ama unuttum. Hangi sınava çalışıyordun?
Ben de unuttum. Ben kpss'de başarılı olamadığım için bu yıl tekrar hazırlanıyorum. Yds gerçekten zor bir sınav. Başarın daim olsun canım. Okuduğum, gördüğün, yazdığın bilgiler zihninde yer etsin ve ihtiyacın olduğu zaman devreye gitsin.Bu sene KPSS'ye girdim. Önümüzdeki sene de YDS için devam ediyorum. Daha önce KPSS için bir grup vardı oradan yazışmıştık canım.
Amin canım hep birlikte inşallah. Ben de kpss'de çok büyük bir başarı elde ettiğimi söyleyemem ama kendimi denemiş oldum. Ben başvurularımı yapıcam bakalım. Önümde yds maratonu var. Çalışan bir anne olarak ne kadarını gerçekleştireceğim bakalım.Ben de unuttum. Ben kpss'de başarılı olamadığım için bu yıl tekrar hazırlanıyorum. Yds gerçekten zor bir sınav. Başarın daim olsun canım. Okuduğum, gördüğün, yazdığın bilgiler zihninde yer etsin ve ihtiyacın olduğu zaman devreye gitsin.
İnşallah en güzelini gerçekleştireceksin.Amin canım hep birlikte inşallah. Ben de kpss'de çok büyük bir başarı elde ettiğimi söyleyemem ama kendimi denemiş oldum. Ben başvurularımı yapıcam bakalım. Önümde yds maratonu var. Çalışan bir anne olarak ne kadarını gerçekleştireceğim bakalım.
2021 kitap hedefim 50 kitap.Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi.
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.
Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?
Konuşmalar arasında geçti mi yeni bir konu açıldı mı bilemiyorum. Bazen konuşmalar arasında dikkatimi çekmemiş olabiliyor.2021 kitap hedefim 50 kitap.
bu yılki hedefimi muhtemelen tutturamayacağım.
Bildirimler için farklı bir konunun olması çok mantıklı, takip etmesi kolaylaşır.
Ben bugün baktım ama göremedim. Henüz açılmamış zannımcaKonuşmalar arasında geçti mi yeni bir konu açıldı mı bilemiyorum. Bazen konuşmalar arasında dikkatimi çekmemiş olabiliyor.
Bendensin. Bende en ince kitapları okumaya başladım.Nutuk bitti sonunda
Hedefime az da olsa yaklaşabilmek için hile yapıyorum bundan sonra kısa kitaplar okuyacağım
stefan zweig- geçmişe yolculuk adlı kitaba başlayacağım bu akşam
Bendensin. Bende en ince kitapları okumaya başladım.
Bulabilirsen e kitap olarak falan oku kütüphane açılana kadarBugün kütüphaneye gittim. Oradaki en ince kitapları bulup okuyayım diye. Tabi benim güzel şansım. Kütüphane tadilata girmiş. 21 aralıkta açılcakmış.