- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Tamamdır. Bir yıl boyunca toplamda kaç kitap okumayı hedefliyoruz onu yazacağız değil miMerhaba yılı bitirmek üzereyiz ayın 15 ine kadar herkesten yeni sene için hedef belirlemesini ve buraya gelişinin sözünü verirse listeye girmesini isteyeceğim. Bunu düşünerek ayın 15 ine kadar bildiriminizi yaparsanız Ocak'ta başlayacak yeni hedeflerimizle aramızda görmek isterim tabi ki sizi de :)
Ara ara arkadaşlarım pozitif çıktığı için test veriyorum canım şimdilik negatifim darısı bir sonraki teste bu ağrılar uzun süredir var :)
Senden umudum çokBen de başladım örgüyeelime alınca da bırakasım gelmiyor
Pek mümkün değil şu dönemler canım keşke kimse hasta olmasa ama oluyor işteTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim, evet canım sağlık sektöründeyim
Yeni sene için bir dosya oluşurdum ve ilk sıraya ekledim bile seni :)
Ben de yıllar önce okumuştum hiç de tavsiye etmiyorum senin gibi ..
Ne güzel yapmışsın ben de bir ajanda aldım çok uygun fiyata ve çok sevimli oraya notlar alarak okuma yapmak istiyorum :) Ayrıca rica ederim :) Bazen evet çok zor oluyor hatta pes etmeme az kalan zamanlar da oldu burası benim için bir vicdani de mesele :) İnsta da blogumda birçok sayfa takip ediyorum paylaşım yapıyorum derken benim için baya bilgi alışverişi oluyor ama burayı da başka sahiplendim :)
Tabi ki :) Ekledim yeniyıl listemizearada takip et anasayfayı kural güncellemeleri için :)
O kadar iyi anlıyorum ki seni ... Aynı şeyler hep . Bugün izinliydim sabah kahvaltı evi topla, süpür,market alışverişi gel yerleştir, yemek yap, tekrar mutfak topla-temizle bu saat oldu işte ben daha 1 sayfa okumadım
çok güzel bunu yapalım :)kızımı sallarken yazıvereyim
yeni konu düşüncen çok iyi. senin için de takip etmesi çok kolay olur. herkes alt alta sayıyla bitirdiği kitabı yazar. bizim için de kolay olur
benim önerim, daha önce dediğim gibi her ay moderetör olarak senin öncülüğünde farklı türde bir kitap okumamız. mesela ocak ayında rus edebiyatı, şubat ayı yeraltı edebiyatı gibi. hem değişiklik olur hem de okumaktan çekindiğimiz türlere fırsat vermiş oluruz
2021 de olacak mısın peki :)Ben o kadar yoğunum ki bu ara ama gurupta olacağım. Takip etmeye çalışıyorum ama okuma yok şimdilik. Hedefimde ulaşamayacağım gibi çok üzgün hissediyor
aynen öyle :)Tamamdır. Bir yıl boyunca toplamda kaç kitap okumayı hedefliyoruz onu yazacağız değil mi
Hedefim her ay bir kitap bitirebilmek bir oğlum var ikinci bir bebek daha bekliyorum yeni yıldaçok güzel bunu yapalım :)
2021 de olacak mısın peki :)
aynen öyle :)
Son zamanlarda duraklama dönemine geçsem de MorVampirella senin ve diğer arkadaşlarımız sayesinde tekrar motivasyonumu kazanıp okumalar yapabildim. 2020 yılı için bir hedefim yoktu ama grup sayesinde keyifli okumalar yaptım. 2021 yılı için 52 kitap hedefi koyuyorum kendime. Bu yıl eh işte yaklaştım sayılır, seneye başarabilirim, hedeflerimize ulaşabiliriz diye düşünüyorum.Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi.
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.
Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?
Sağlığına dikkat et lütfen. Bende memlekette iken seninle konuştuğumuz kitap okuma ajandası gördüm. Hatta orada iken senin için alıp kargolasam mı dedim. Sonra dedem ölünce oraya gitmedik. Ben kendime bile alamadan evimize döndük.Merhaba yılı bitirmek üzereyiz ayın 15 ine kadar herkesten yeni sene için hedef belirlemesini ve buraya gelişinin sözünü verirse listeye girmesini isteyeceğim. Bunu düşünerek ayın 15 ine kadar bildiriminizi yaparsanız Ocak'ta başlayacak yeni hedeflerimizle aramızda görmek isterim tabi ki sizi de :)
Ara ara arkadaşlarım pozitif çıktığı için test veriyorum canım şimdilik negatifim darısı bir sonraki teste bu ağrılar uzun süredir var :)
Pek mümkün değil şu dönemler canım keşke kimse hasta olmasa ama oluyor işteTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ne güzel yapmışsın ben de bir ajanda aldım çok uygun fiyata ve çok sevimli oraya notlar alarak okuma yapmak istiyorum :) Ayrıca rica ederim :) Bazen evet çok zor oluyor hatta pes etmeme az kalan zamanlar da oldu burası benim için bir vicdani de mesele :) İnsta da blogumda birçok sayfa takip ediyorum paylaşım yapıyorum derken benim için baya bilgi alışverişi oluyor ama burayı da başka sahiplendim :)
Tabi ki :) Ekledim yeniyıl listemizearada takip et anasayfayı kural güncellemeleri için :)
O kadar iyi anlıyorum ki seni ... Aynı şeyler hep . Bugün izinliydim sabah kahvaltı evi topla, süpür,market alışverişi gel yerleştir, yemek yap, tekrar mutfak topla-temizle bu saat oldu işte ben daha 1 sayfa okumadım
Senin düşüncene saygım sonsuz. Senin içinde o şekilde yapmak daha kolay olur. Bizde en son ne okuduk, kaçıncı kitabımız rahatça ilerleyebiliriz. Değişik türde kitaplar önerisinde bulunan arkadaşımızın önerisini şuan sanırım en ince kitapları ararken ben yapıyorum. Fransız edebiyatı en nefret ettiğim oldu. Tabiki tavsiye ederim, insanın ufkunu açıyor.Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi.
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.
Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?
Teşekkür ederim canım. :)Merhaba yılı bitirmek üzereyiz ayın 15 ine kadar herkesten yeni sene için hedef belirlemesini ve buraya gelişinin sözünü verirse listeye girmesini isteyeceğim. Bunu düşünerek ayın 15 ine kadar bildiriminizi yaparsanız Ocak'ta başlayacak yeni hedeflerimizle aramızda görmek isterim tabi ki sizi de :)
Teşekkür ederim
Parapsikolojik kitaplar içinde mi öneri istiyorsunuz yoksa bizim beğenip önerdiğimizi orasını tam anlamasamda benim favori yazarlarım:Meehabalar ben ev hanımıyım 6 aylık evliyim uzun zamandır çalışmaktan kitap okumaya vaktim olmuyodu evlendigimden beri işi bıraktım evdeyim tüm gün önercegini kitap varmı daha önce hep parapsikoloji kitapları okuyordum
Yeni başlayacagım için agır gelmiyecek kitaplar olması yeterliParapsikolojik kitaplar içinde mi öneri istiyorsunuz yoksa bizim beğenip önerdiğimizi orasını tam anlamasamda benim favori yazarlarım:
Platon, V.C. Andrews, Cem Şancı, Michael Connely
En son okuyup beğendiğim esere gelince F. Scott Fitzgerald'ın Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi adlı eseri garip ve bir o kadar da enteresan ve güzel.
F. Scott Fitzgerald sizi sıkmayacak farklı olay örgüsüylü sizi sarabilir.Yeni başlayacagım için agır gelmiyecek kitaplar olması yeterli
Senin için kolaylık olacağını tahmin edebiliyorum ama ben iki ayrı topikte aktif olabilir miyim bilemedim. Yine de denerim.Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi.