Kitap Okuma Günlüğü 📚

Amanin kizlar
Dus alma hakkina munhasir oldum sevincle dedim sesli kitap da dinleyeyim bu hal ile banyo deminde Delinin biri -Eyyup akyuz dinledim

Sonra oglani emzirirken de mentesedeki mugla- ali koseoglu dinledik. Baktim uyukluyor besigine biraktim devaminda da beyaz melek-mesut dogan i dinledik. Uyuyakaldi.

bir tasla iki kus mu uc kusmu siz karar verin artik. Ugrastirmadan uyumasi ve guzel bir Turkce ile hikaye dinlemis olmasi ayrica bana huzur verdi. Boylelikle bende dinlenmeye gectim. Simdi kitap okuyacagim

İyi pazarlar, iyi okumalar herkese Uc Yuz Uzum ve Ucurtma Avcisi bitti. Simdi Kendime Yeni Bir Ben Lazim ve Carlinin Cikolata Fabrikasi kitaplarini okuyorum. kitapzede
Charlie'nin çikolata fabrikasını okuduktan sonra filmini izleyebilirsiniz. Kitaptan sonra film nefis oluyor. Sanıyorum Netflix te var, eğer üyeyseniz.

Pazar bildirimini yapmak istiyorum. Evet ne yazık ki hala Yeryüzünün Bilgeliği ni okumaya çalışıyorum. Bugün 50 sayfaya yakın okuyabildim ama o negatif hislerimden uzaklaşmak için araya yeni bir okuma almaya karar verdim. Hüseyin Pala'nın doktora tezi "Wittgenstein'in Tractatus'undaki Mistik İçermeler" i okumak istiyorum. Umarım ki yılbaşından önce bu iki okumayı da bitirebilirim. kitapzede

İyi geceler
Geçmişe yolculuk- S. Zweig
Lyon’da Düğün- S. Zweig
Aforizmalar -Kafka
Bu kitapları bitirdim son iki günde. 50şer sayfalık kısa kitaplar üçü de
Kızım ile aramızda kitap paylaşamama durumu var şu sıralar aynı anda birkaç kitap birden okuyorum. Elime aldığım kitaba sahip çıkıyor, kıskanıyor. Köpek Kalbi ve İncir Kuşları adlı kitaplara başladım. Elime hangisi geçerse onu okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…