Kitap Okuma Günlüğü 📚

Sevgili kitap kurtları bazı kararlar aldım ve sizlere danışmak istiyorum burası hepimizin gemisi. :KK19:
İlk kararım bildirimler için ayrı bir konu açmak ve oraya sadece bildirim yapmanız burada sadece sohbetin dönmesi. Bu benim listeleri düzenleme konusunda işimi çok kolaylaştıracak.
İkincisi ise ayın 15 ine kadar yeni yılda bizimle devam etmek isteyenler 2021 hedeflerini planlayıp sayı olarak bildirim beni etiketlemeleri. Özel mesaj da atabilirsiniz. Sayıca oldukça fazlayız o yüzden gerçekten burada olanlarla bir şeyler yapalım istiyorum.

Sizlerin düşüncelerinelerdir? Öneriniz şunu da yapalım dediğiniz bir şey var mıdır ?
Bildirim için ayrı bir topik açmak senin işini kolaylaştırır bence çok mantıklı. Böyle zor oluyordur. Benim hedefim yine ayda 1 kitaptan 12. Bu yıl 2 küçük çocuğa rağmen 18 adet kitap okuyup hedefimin üstüne çıktım mutluyum☺️

kitapzede kitapzede ayrı topik daha iyi olacak gerçekten, ben de katılmak isterim 2021 hedefim 60 kitap, bu sene dağınık oldu çok okuyamadım ama telafi edicem, bir sürü yeni kitap aldım ve elimde e-boobklar da var. hiç kitap almadan 2021i geçirebilirim o derece :KK70:
Msjinizi okuyunca kendimi gördüm 😁
2021e yetecek kadar aldığım kitaplarımvar hâlâ da aliyorum biri beni durdursun 🙈

İyi pazarlar herkese

Bu hafta verimli bir hafta geçirdim🥰
  1. Kendine iyi davran güzel insan - Beyhan Budak - bitirdim
  2. Bir idam mahkumunun son günü- Victor Hugo - bitti
  3. Boyalı Peçe - W. Somerset Maugham - modern klasiklerden olan kitaba başladım
kitapzede kitapzede bildirim için ikinci topik senin için hangisi kolay olacaksa öyle olsun benim için farketmez.
2021 hedefi 25 kitap

senin suçun değil

Sağlığına dikkat et lütfen. Bende memlekette iken seninle konuştuğumuz kitap okuma ajandası gördüm. Hatta orada iken senin için alıp kargolasam mı dedim. Sonra dedem ölünce oraya gitmedik. Ben kendime bile alamadan evimize döndük.
O kadar mutlu oldum ki senden hediye almışçasına sevindim :KK19: ne güzel birbirimizin kalbine dokunmuşuz :KK200:
Merhaba 🌸
48. Stefan Zweig - Amok koşucusu
49. Bir çöküşün hikayesi - Stefan Zweig
50. Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali

Ve yıllık hedefimi tamamladım.
İslam Davasının Stratejisi kitabımı ara ara okumayı düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum kitapzede kitapzede 😊
Tebrik ediyorum harikasın :)
Bu senenin 17.kitabı olan Yarın Gel Başla’yı bitirdim ve hedefime ulaştım.

2021 yılı için hedefim 25 kitap 📚

kitapzede kitapzede kolayliklar diliyorum 🧡

45. kitabim Zülfü Livaneli/Leyla'nin Evi
Kitaba bayildim.
Daha önce livaneli'nin konstantiniyye hotelini okumuştum ama bu kitap kadar tat alamamıştım.
Tekrar şans verip ilk kitap siparişime yazarin birkaç kitabını ekleyeceğim.

2021 yılında da seninle devam etmek istiyorum 🤩 güzel bir alışkanlığı tekrar kazanmama sebep oldunuz çünkü 🙏
Hedefim de 40 kitap 💜

Merhaba herkese.
2021 yılı için 40 kitap hedefi koyuyorum, 40'ı geçeceğimi umuyorum. kitapzede kitapzede
Yeni yıl sayımına hemen geçebiliyor muyuz? :) Benim bu seneden hedefim yok o yüzden bugün itibariyle 40'tan düşmeye başlıyorum vallahi :) Herkese keyifli okumalar dilerim.

Senin için kolaylık olacağını tahmin edebiliyorum ama ben iki ayrı topikte aktif olabilir miyim bilemedim. Yine de denerim.
Aylık belirlenen kitap için katılım sağlarım. Hatta hoşuma gider.
26.kitabım Uzayda Piknik Arkadi ve Boris Strugatski
Hedefe son 4 🙈

Ben hala usta ile margarita yi bitiremedim. Sorun kitapta degil ama evdeki isim cok artti bir de bebek olunca of.

İyi akşamlar herkese :)
Son birkaç gündür bir sayfa bile okuyamadım, çok mutsuzum bu yüzden. Yeryüzünün Bilgeliği ni ay bitmeden bitirebilirsem kendimi tebrik edeceğim valla. 😎 Bu gidişle 2021 de hala aynı kitabı okuyor olacağım🥺 kitapzede kitapzede
Herkesi tebrik ederim 2021 için yazanları not ediyorum ben de 2021için birazdan bir okuma planı çıkartacağım buraya da yazarım sonra da gidip elimdeki kitabı bitiririm diye düşünüyorum :)

O kadar mutlu oldum ki senden hediye almışçasına sevindim :KK19: ne güzel birbirimizin kalbine dokunmuşuz :KK200:

Tebrik ediyorum harikasın :)

Herkesi tebrik ederim 2021 için yazanları not ediyorum ben de 2021için birazdan bir okuma planı çıkartacağım buraya da yazarım sonra da gidip elimdeki kitabı bitiririm diye düşünüyorum :)
1yıldan fazla zamandır, seninle beraber kitapların dünyasında ilerliyoruz. İyiki bu konuyu açtın ve ben de fark edip güzel bir arkadaşlığa uzanan yola adım attım. Ben pes etsemde sen benden hiç vazgeçmedin ve arkanı dönmedin. O yüzden senin yerin benim için çok değerli. :KK68: :KK200: :KK15:

kızımı sallarken yazıvereyim 😍😍

yeni konu düşüncen çok iyi. senin için de takip etmesi çok kolay olur. herkes alt alta sayıyla bitirdiği kitabı yazar. bizim için de kolay olur 👍🏻👍🏻

benim önerim, daha önce dediğim gibi her ay moderetör olarak senin öncülüğünde farklı türde bir kitap okumamız. mesela ocak ayında rus edebiyatı, şubat ayı yeraltı edebiyatı gibi. hem değişiklik olur hem de okumaktan çekindiğimiz türlere fırsat vermiş oluruz 🐣
Ben bu fikri sevdim. Ne okusam diye bulmakda zorlaniyorum. Kutuphanede ilgimi cekeni seciyorum rastgele

kitapzede kitapzede ben hedefe ulasamadim ama okumaya Devam
Tekrar katilmak istiyorum. Turkcemi gelistirmek icin daha fazla okumam lazim
Ayrica hedefim 40 kitap

1yıldan fazla zamandır, seninle beraber kitapların dünyasında ilerliyoruz. İyiki bu konuyu açtın ve ben de fark edip güzel bir arkadaşlığa uzanan yola adım attım. Ben pes etsemde sen benden hiç vazgeçmedin ve arkanı dönmedin. O yüzden senin yerin benim için çok değerli. :KK68: :KK200: :KK15:
Sende benim için öylesin hep :)
notre dame'ın kamburu
Kilden Köprü bitti mi :)

2021 Listeme başladım. Sınava da çalışıyorum ama kızımı uyuturken ve boş zamanlarda internetle video izlemek yerine internet olmadan kitap okumak bana daha cazip geliyor.

Yılın 1. kitabı İki Şehrin Hikayesi bitti.
Yılın 2. kitabı: İki Yeşil Su Samuru devam ediyor.

X