Kitap Okuma Günlüğü 📚

Bildirim için ayrı bir topik açmak senin işini kolaylaştırır bence çok mantıklı. Böyle zor oluyordur. Benim hedefim yine ayda 1 kitaptan 12. Bu yıl 2 küçük çocuğa rağmen 18 adet kitap okuyup hedefimin üstüne çıktım mutluyum

Msjinizi okuyunca kendimi gördüm
2021e yetecek kadar aldığım kitaplarımvar hâlâ da aliyorum biri beni durdursun

İyi pazarlar herkese

Bu hafta verimli bir hafta geçirdim
  1. Kendine iyi davran güzel insan - Beyhan Budak - bitirdim
  2. Bir idam mahkumunun son günü- Victor Hugo - bitti
  3. Boyalı Peçe - W. Somerset Maugham - modern klasiklerden olan kitaba başladım
kitapzede bildirim için ikinci topik senin için hangisi kolay olacaksa öyle olsun benim için farketmez.
2021 hedefi 25 kitap

senin suçun değil

O kadar mutlu oldum ki senden hediye almışçasına sevindim ne güzel birbirimizin kalbine dokunmuşuz
Tebrik ediyorum harikasın :)
Bu senenin 17.kitabı olan Yarın Gel Başla’yı bitirdim ve hedefime ulaştım.

2021 yılı için hedefim 25 kitap

Ben hala usta ile margarita yi bitiremedim. Sorun kitapta degil ama evdeki isim cok artti bir de bebek olunca of.

Herkesi tebrik ederim 2021 için yazanları not ediyorum ben de 2021için birazdan bir okuma planı çıkartacağım buraya da yazarım sonra da gidip elimdeki kitabı bitiririm diye düşünüyorum :)

1yıldan fazla zamandır, seninle beraber kitapların dünyasında ilerliyoruz. İyiki bu konuyu açtın ve ben de fark edip güzel bir arkadaşlığa uzanan yola adım attım. Ben pes etsemde sen benden hiç vazgeçmedin ve arkanı dönmedin. O yüzden senin yerin benim için çok değerli.

Ben bu fikri sevdim. Ne okusam diye bulmakda zorlaniyorum. Kutuphanede ilgimi cekeni seciyorum rastgele

kitapzede ben hedefe ulasamadim ama okumaya Devam
Tekrar katilmak istiyorum. Turkcemi gelistirmek icin daha fazla okumam lazim
Ayrica hedefim 40 kitap

Sende benim için öylesin hep :)
notre dame'ın kamburu
Kilden Köprü bitti mi :)

2021 Listeme başladım. Sınava da çalışıyorum ama kızımı uyuturken ve boş zamanlarda internetle video izlemek yerine internet olmadan kitap okumak bana daha cazip geliyor.

Yılın 1. kitabı İki Şehrin Hikayesi bitti.
Yılın 2. kitabı: İki Yeşil Su Samuru devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…