Keyifli okumalar diliyorum ama sene bitmediği için bitirdiğin kitapları bu seneye ekledim yeni sene diye hesaplama :)2021 Listeme başladım. Sınava da çalışıyorum ama kızımı uyuturken ve boş zamanlarda internetle video izlemek yerine internet olmadan kitap okumak bana daha cazip geliyor.
Yılın 1. kitabı İki Şehrin Hikayesi bitti.
Yılın 2. kitabı: İki Yeşil Su Samuru devam ediyor.
Okuduğun kitap sayında bir yanlışlık yapmış mıyım kontrol eder misin :)Genç Bir Doktorun Anıları
Henüzaçmadım 2021için açacağım ama :)Konuşmalar arasında geçti mi yeni bir konu açıldı mı bilemiyorum. Bazen konuşmalar arasında dikkatimi çekmemiş olabiliyor.
Farkettim canım
Canım o zaman benim okunan kitap sayısı 27 olacak. 28. kitabım KokuKeyifli okumalar diliyorum ama sene bitmediği için bitirdiğin kitapları bu seneye ekledim yeni sene diye hesaplama :)
Okuduğun kitap sayında bir yanlışlık yapmış mıyım kontrol eder misin :)
Henüzaçmadım 2021için açacağım ama :)
Farkettim canımWunderLost da değiştirmiş ama hemen tanıdım :)Hayırlı olsun isimleriniz :)
Tamamdır düzenledim :)Canım o zaman benim okunan kitap sayısı 27 olacak. 28. kitabım Koku
Teşekkürler canım :)Tamamdır düzenledim :)
Böyle şeyler düşünüp şimdiden negatifliği evrene yayma olumlu ol. Belki zamana ihtiyacın vardır. Zihnin sakinleşmek istiyordur.Ne kötü bir durum buraya gelipte hala bitmiş bir kitap yazamamak. Hala okunan bir kitap yok. Yeni yıl için bi hedefte belirleyemedim. Yeni yılda
İnşallah performansım iyi olur.