Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 tane ama bundan sonra yetişmesi zor.kaç kitap okuman gerekiyor ay bitene kadar?
E_kitap olarak indirdiğim 19 tane kitap var ama bunların içinde ince olan 9 tane. Bakalım kaç tane eksik kalacak.Bulabilirsen e kitap olarak falan oku kütüphane açılana kadar
Ben de elimdeki bitince köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabına geçmeyi düşünüyorum. iyi okumalar.kitapzede 41 Behiç Ak'tan Eve Giden Küçük Tren' i okudum.
42 KOPEK GİBİ BUYUTULMUS COCUK
100.sayfadayim
Charlie'nin çikolata fabrikasını okuduktan sonra filmini izleyebilirsiniz. Kitaptan sonra film nefis oluyor. Sanıyorum Netflix te var, eğer üyeyseniz.İyi pazarlar, iyi okumalar herkese Uc Yuz Uzum ve Ucurtma Avcisi bitti. Simdi Kendime Yeni Bir Ben Lazim ve Carlinin Cikolata Fabrikasi kitaplarini okuyorum. kitapzede
Teşekkür ederim,elinizde ne var şimdi?Ben de elimdeki bitince köpek gibi büyütülmüş çocuk kitabına geçmeyi düşünüyorum. iyi okumalar.
Malesef uye degilim Ama filmini de merak ettim simdi, film listeme ekledim hemen. Tesekkurler oneri icinCharlie'nin çikolata fabrikasını okuduktan sonra filmini izleyebilirsiniz. Kitaptan sonra film nefis oluyor. Sanıyorum Netflix te var, eğer üyeyseniz.
Oyy daha varmış.26 tane ama bundan sonra yetişmesi zor.
E_kitap olarak indirdiğim 19 tane kitap var ama bunların içinde ince olan 9 tane. Bakalım kaç tane eksik kalacak.
Şu an Bulgakov-Genç Bir Doktorun Anıları okuyorum.Teşekkür ederim,elinizde ne var şimdi?
Başka ücretsiz mecralarda da olabilir, hiç bilmiyorumMalesef uye degilim Ama filmini de merak ettim simdi, film listeme ekledim hemen. Tesekkurler oneri icin