Kitap Okuma Günlüğü 📚

Geçmiş olsun umarım değildir

kitapzede beni burdan merdaneyle kovalasan yeridir diyet grubunda çen çen çene. Burda bildirimi bile unuttum. Ama artık burda da aktif olucam.
13.kitabım cindy pon isyan bitti
14. Kitabım cindy pon tuzağa başladım

çoluk çocuğa karıştık kitap okumayı unuttuk resmen yedir, temizle, uyut ve kendin dinlen derken başladığım kitabı ile unuttum resmen, en son Jane Eyre okuyordum.

sayfanın kuralları ya da bildirim şekli değişti mi? uygunsa yeniden katılmak isterim yavaş yavaş başlamak istiyorum yeniden okumaya

Ben gölge hırsızına dün başladım. Bugün akşam kızımın ateşi çıktı hala ateşi var uyumak yok sürekli ateş kontrolü yapıyorum. Ve kitabı okuyorum. Kitap iyi gidiyor. Bitmesine az kaldı. İlk bölüm daha akıcıydı sanki. İkinci bölümde yavaşladı hikayeden koptu gibi. Bakalım yarına biter büyük olası. Ateş biraz düştü onuda yazayım bari 37.7 şu an

Geçmiş olsun umarım değildir
Teşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…