- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
evet tatlım şuan ikinci kısıma geçmiş bulunuyorum, akıcı güzel, beğendim benAa mehlikam da mı okuyor
evet hep beraber okuyoruz ne güzel ❤Aa mehlikam da mı okuyor
Ya ne ara geçtin beni gecemezsinevet tatlım şuan ikinci kısıma geçmiş bulunuyorum, akıcı güzel, beğendim ben
Evet ben sona kalacağım anlaşılanevet hep beraber okuyoruz ne güzel ❤
Bence çalışmıyor kitap okuyorYa ne ara geçtin beni gecemezsin
Bende beğendim valla bu adamı zaten seviyordumevet tatlım şuan ikinci kısıma geçmiş bulunuyorum, akıcı güzel, beğendim ben
Neyini seviyorsun anlatsanaBende beğendim valla bu adamı zaten seviyordum
Konuşurken aslnda ölü oluşu fakat nefes alıyor oluşunuNeyini seviyorsun anlatsana
Kızlar sizi kıskandım.
Asla kitaba dokunmanın yerini tutmuyor..Kızlar sizi kıskandım.
Keşke köyde değilde şehir içinde yaşıyor olsaydım. E-kitap değilde kapağına dokunduğum sayfalarının kokusunda kaybolduğum kendimi başka dünyalara kaptırdığım bir durumum olsaydı. Ah ahhhh...
Aynen bir de internet çekmiyor yattığım odada hepten sinir oluyorum. Fakat dediğin gibi hiç okuyamamaktansa birazda olsa beni mutlu ediyor.Asla kitaba dokunmanın yerini tutmuyor..
Hatt sinir bozucubazen tlf fırlatasım geliyor ama hiç okumamaktan iyidir canım ♥
Ölüm bile sizi döver gibi adam yaKonuşurken aslnda ölü oluşu fakat nefes alıyor oluşunu
O kafadan istemişimdir hep
Uygulamadan mı okudun hepsiniben buna başlamamıştım. ama elimdekiler de bitmişti bugün başlarım bu kitaba
simyaci
ben madalyonu içi
Yerdeniz büyücüsü
atuan mezarları
en uzak sahil
tehanu
kitaplarını bitirdim.
ama Ekim'de mi başladım Eylül sonu mu hatırlamıyorum:)
Senin ihtiyacın olan uygulamaymış meğerseaynen hepsini ordan okudum:)
Senin ihtiyacın olan uygulamaymış meğerse
Çocuğu emzirmeye kreşe gittiğimde kucağımda uyudu 35 dk kadar okudum öyle,işyerinde de biraz okumuştum, otobüste gelirken de okudum ikinci kısımdayim hala,evde pek okuyamam hafta sonu, belki de hiç okuyamamYa ne ara geçtin beni gecemezsin
En yoğun zamanlarımBence çalışmıyor kitap okuyor
Canım benimmm Allah kolaylık versin maşallah sanaÇocuğu emzirmeye kreşe gittiğimde kucağımda uyudu 35 dk kadar okudum öyle,işyerinde de biraz okumuştum, otobüste gelirken de okudum ikinci kısımdayim hala,evde pek okuyamam hafta sonu, belki de hiç okuyamam
En yoğun zamanlarımihale girdim bu hafta EKAP a,
Valla inanmamÇocuğu emzirmeye kreşe gittiğimde kucağımda uyudu 35 dk kadar okudum öyle,işyerinde de biraz okumuştum, otobüste gelirken de okudum ikinci kısımdayim hala,evde pek okuyamam hafta sonu, belki de hiç okuyamam
En yoğun zamanlarımihale girdim bu hafta EKAP a,