Kitap Okuma Günlüğü 📚

Teşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)
çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inşallah

Selam canım ben de başladım. Ay bildirim yapmamışım 🙈
1. Kitabım Çizgili Pijamalı Çocuk bitti.
2. Kitabım Kral Kaybederse bitti.
3. Kitabım Mehfam Mehfam ile ortak okumamız olan Bir Ömür Nasıl Yaşanır'a başladım
kitapzede kitapzede
Bir ömür nasıl yaşanır kitabına başlayacağım ben de. Ortak okumanın sonrasında nasıl konuşuyorsunuz buradan mı? Ben de katılmak isterim. İyi geceler ☺️

Teşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Ne okusam acaba elim Kendine ait bir odaya gidiyor ama kalbim Mart menekşelerinde ☺️ Bakalım hangisini okurum. 🙈

Beyaz Diş bitti.
Kitap bazı yerlerde çok sıkıcı giderken bazen içinizi sıcacık bir sevgiyle dolduruyor.
Dil bakımından yazarı pek sevdiğim söylenemez, ilk bu kitapla tanıştım kendisi ile belki de diğer kitaplarında bu sorunu yaşamam diye düşünüyorum. Bazı yerlerde gereksiz uzatılmalar söz konusu. Belki de kurdun gözünden yazıldığı için böyle hissettim bilemiyorum.
yine de şuncacık kitabı iki haftada bitirmemi haklı çıkarmaz :olamaz:

Evet başladım Kendine ait bir oda 25. Sayfadayım ama ağır bir kitap öyle hemen okudum bitti türünden değil. Yani okudum bitti ama ne anladım bir şey anladım mı? Anlayacak mıyım? Diye sorgulamaya başladım. Okuyan varmı bu kitabı acaba. Varsa ne düşünüyor bu kitap hakkında.
143 sayfa toplamda. 🧐🤔

X