Kitap Okuma Günlüğü 📚

Evet otuzmilyon kelime kitabım hala bitmedi. Ama ben araya Böğürtlen Kışı adlı bi kitap aldım ve aldığım gün bitti. Güzel bi romandı akıcıydı duygusaldı. Sarah Jio ilk okudum. Bir kitabı daha var stoğumda. Mart menekşeleri Eminim oda akıcıdır. Bu gece otuzmilyon kelimeyi bitirecek gibiyim. Kızım iki yaşında gündüz uykusunu bırakıyor gibi. Buda bana kitap okumada sıkıntı olacak. Tek okuyabildiğim saat o uyuyuncaydı. Birbuçuk iki saat ilaç gibiydi. Hayırlısı allahtan.

F feslegen13 ve emelimben öncelikle hoşgeldiniz. İlk sayfayı okuyup, bu yıl içinde kaç kitap okuduğunuzu ve şu an hangi kitabı okumakta olduğunuzu kitapzede ya bildiriniz. Konumuzun sahibidir kendisi.
Her pazar yeni bir kitaba geçtiysek o kitabın bildirimini veya bir önceki hafta okumaya başladığımız kitaba halen devam ediyorsak devam ettiğimizi de bildiriyoruz. Hafta içinde bir kitabı bitirip, başka kitap okumasına başladıysak o bildirimi de yapıyoruz. Keyifli okumalar diliyorum.

çok teşekkürler :)

Selam
31.kitabım Kral Kaybederse bitti
32.kitabım olan Bir Ömür Nasıl Yaşanır'a başladım
kitapzede
C Calcifer
Selam canım ben de başladım. Ay bildirim yapmamışım
1. Kitabım Çizgili Pijamalı Çocuk bitti.
2. Kitabım Kral Kaybederse bitti.
3. Kitabım Mehfam ile ortak okumamız olan Bir Ömür Nasıl Yaşanır'a başladım
kitapzede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…