Kitap Okuma Günlüğü 📚

Hoşgeldin aramıza ekledim seni :)

Tabi ktılabilirsiniz önemli olan devamlılık bir görünüp bir kaybolmayın :) Bilgilerinizi bana tam yazın tabloya sizi de ekleyeyim Vera06m

Yok burdayım, kaybolmam
Şu an okuduğum kitap leyla ile mecnun.
Hedef sene bitimine kadar 5 kitap .
Şu ana kadar okudugum bu senelik kitap sayısını bilmiyorum kitapzede

Iyi okumalar diliyorum herkese

Merhaba. Çok fazla kitap okuyorum son dönemlerde ama buraya girmek aklıma gelmiyor yoğunluktan. Biraz daha fazla katılmaya çalışacağım.
Herkesin beğendiği ve önerdiği kitapları alır kütüphaneme koyarım ama okumakta acele etmem genellikle. Böyle bir alışkanlığım var. Sanırım hayal kırıklığı beklentim oluşuyor çok fazla öneri gelince Bu sebeple Serenad'ı yeni okudum ve gerçekten sürükleyiciydi çok beğendim. Buna istinaden üzerine hemen kütüphanemden Uçurtma Avcısı'nı indirip bir de onu okudum. Uçurtma Avcısı'nı okurken bazı yerlerde ağladım, çokça etkilendim. İkisi de söylendiği kadar güzelmiş. Şu an The Book Of M okuyorum, ısrarla ilerlemeye çalışıyorum ama bence oldukça vasat gidiyor şimdilik. Bestseller diye aldığım bu kitabı gerçekten büyük hayal kırıklığıyla karşıladım. Aranızda okuyan, beğenen, devam etmelisin diyen var mı? Hepinize iyi okumalar.

Teşekkür ederiz. Uçurtma Avcısı'nı okurken ben de ağlamıştım. Gerçekten çok etkileyici bir kitap. Şu an okuduğun kitabı okumadım ama aramızda okuyanlar varsa bilgi alışverişi yaparsınız. Keyifli okumalar :)

Elimdeki kitap sarmadigi için Karantina diye Bi kitaba başladım güzel bir kitap direk 2. Kitabından başladım yigenlerim çok önerdi bu kitabı merak ettim bende bakalım nasıl bir kitapmiş

Güzel pazarlarımız olsun kitap kurtları Ben 1 haftalık şehir dışında olacağım buraya sık uğrayamayabilirim ama gelince güncellemeleri hallederim :) Kitabım çok ağır külçe gibi onu yanıma alamayacağım ama başka bir kitp alacağım yanıma bu süreçte. E kitap olarak devam da edebilirim şu an okuduğuma bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…