Hoşgeldin aramıza ekledim seni :)
Tabi ktılabilirsiniz önemli olan devamlılık bir görünüp bir kaybolmayın :) Bilgilerinizi bana tam yazın tabloya sizi de ekleyeyimVera06m
Teşekkür ederiz. Uçurtma Avcısı'nı okurken ben de ağlamıştım. Gerçekten çok etkileyici bir kitap. Şu an okuduğun kitabı okumadım ama aramızda okuyanlar varsa bilgi alışverişi yaparsınız. Keyifli okumalar :)Merhaba. Çok fazla kitap okuyorum son dönemlerde ama buraya girmek aklıma gelmiyor yoğunluktan. Biraz daha fazla katılmaya çalışacağım.
Herkesin beğendiği ve önerdiği kitapları alır kütüphaneme koyarım ama okumakta acele etmem genellikle. Böyle bir alışkanlığım var. Sanırım hayal kırıklığı beklentim oluşuyor çok fazla öneri gelinceBu sebeple Serenad'ı yeni okudum ve gerçekten sürükleyiciydi çok beğendim. Buna istinaden üzerine hemen kütüphanemden Uçurtma Avcısı'nı indirip bir de onu okudum. Uçurtma Avcısı'nı okurken bazı yerlerde ağladım, çokça etkilendim. İkisi de söylendiği kadar güzelmiş. Şu an The Book Of M okuyorum, ısrarla ilerlemeye çalışıyorum ama bence oldukça vasat gidiyor şimdilik. Bestseller diye aldığım bu kitabı gerçekten büyük hayal kırıklığıyla karşıladım. Aranızda okuyan, beğenen, devam etmelisin diyen var mı? Hepinize iyi okumalar.
Merak ediyorum bende o kitabı bittiğinde yazar mısınız nasıl bulduğunuzu ?Elimdeki kitap sarmadigi için Karantina diye Bi kitaba başladım güzel bir kitap direk 2. Kitabından başladım yigenlerim çok önerdi bu kitabı merak ettim bende bakalım nasıl bir kitapmiş
Ben okudum kuyucaklı yusuf çok güzel bir kıtapAşk başka evde kitabımı sabah erkenden kalkıp bitirdim. Nedense yazarın normalde sevdiğim olay örgüsü bu kitapta beni pek sarmadı. Şimdi Kuyucaklı Yusuf kitabına başlıyorumkitapzede
Bende çok duydum merakla okuyacağımBen okudum kuyucaklı yusuf çok güzel bir kıtap
Evet ortak okumaya devam mı?