Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveeettt devam. Başladım yeni kitabaEvet ortak okumaya devam mı?
Ben de başlarım bu akşam artıkEveeettt devam. Başladım yeni kitaba
Tabi insallah yazarımMerak ediyorum bende o kitabı bittiğinde yazar mısınız nasıl bulduğunuzu ?
ortak okumadan kastınız ne? nasıl bi uygulama bu öğrenmek isterimİyi geceler
Arkadaşım Mehfam ile ortak okumalar yapıyoruz. Ortak okumalar okuma hızınızın artmasına yardımcı olur
Mesela biz Kral Kaybederse yı beraber okuduk. Şimdi ise Bir Ömür nasıl yaşanır okuyoruz. Kitap hakkında konuşacağız inşallah böyle yaniortak okumadan kastınız ne? nasıl bi uygulama bu öğrenmek isterim
çok teşekkürler :)F feslegen13 ve emelimben öncelikle hoşgeldiniz. İlk sayfayı okuyup, bu yıl içinde kaç kitap okuduğunuzu ve şu an hangi kitabı okumakta olduğunuzu kitapzede ya bildiriniz. Konumuzun sahibidir kendisi.
Her pazar yeni bir kitaba geçtiysek o kitabın bildirimini veya bir önceki hafta okumaya başladığımız kitaba halen devam ediyorsak devam ettiğimizi de bildiriyoruz. Hafta içinde bir kitabı bitirip, başka kitap okumasına başladıysak o bildirimi de yapıyoruz. Keyifli okumalar diliyorum.
hmmm aynı kitabi birlikte okuyup sonrasında kitap üzerine yorum ve kritik yapıyorsunuz. aslında çok daha etkili olur okuma sonrası için güzelmiş.Mesela biz Kral Kaybederse yı beraber okuduk. Şimdi ise Bir Ömür nasıl yaşanır okuyoruz. Kitap hakkında konuşacağız inşallah böyle yani
Aynen öyle. Ortak olduğu için de geride kalmamak için mecbur okuyorsunhmmm aynı kitabi birlikte okuyup sonrasında kitap üzerine yorum ve kritik yapıyorsunuz. aslında çok daha etkili olur okuma sonrası için güzelmiş.
böyle bi etkinliğe eş bulursam bende katılmak isterim :)Aynen öyle. Ortak olduğu için de geride kalmamak için mecbur okuyorsun
Selam canım ben de başladım. Ay bildirim yapmamışım