ay harika bir kitaptır o bayılırım keyifli okumalarGünaydın. Bir Ömür Nasıl Yaşanır'a devam ediyorum
çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inşallahTeşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)
Damızlık kızın öyküsünü biraz okudum sonra sıkılıp bir kenara koydum sonra devam etmek üzere. Sizde durumlar nasıl?kitapzede metastaz bitti morcum su an kkk ya da damızlık kızın oykusune geri donecem.
Bir ömür nasıl yaşanır kitabına başlayacağım ben de. Ortak okumanın sonrasında nasıl konuşuyorsunuz buradan mı? Ben de katılmak isterim. İyi geceler
Buradan konuşuruz hep beraberBir ömür nasıl yaşanır kitabına başlayacağım ben de. Ortak okumanın sonrasında nasıl konuşuyorsunuz buradan mı? Ben de katılmak isterim. İyi geceler ☺
haha aynen kenarda simdi ona geri doncem. Dizisini asiri severm ben o yuzden ümitliyim.Damızlık kızın öyküsünü biraz okudum sonra sıkılıp bir kenara koydum sonra devam etmek üzere. Sizde durumlar nasıl?
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerimTeşekkürler canım.eşimin ilk testi negatif ikinci testi pozitif çıktı.stresten uyuamıyorum.26 sına kadar karantinadayız. Psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç.ben de kendimi gece okumalarına verdim:)
çok sevmiştim ben, keyifli okumalarGünaydın. Bir Ömür Nasıl Yaşanır'a devam ediyorum
Belli değil ama elimizdeki kitaplardan ortak okuma oluşturabilirizbir sonraki kitap belli mi? :)
Bütün okuyanları etiketliyorumGünaydın.
Ben de Bir Ömür Nasıl Yaşanır’ı okuyorum. Sayfa 51 deyim. Bir yandan da Bülbülü Öldürmek okuyorum.kitapzede
Aa mehlikam da mı okuyor