Kitap Okuma Günlüğü 📚

çok geçmiş olsun en yakın zamanda atlatırsınız inşallah

Bir ömür nasıl yaşanır kitabına başlayacağım ben de. Ortak okumanın sonrasında nasıl konuşuyorsunuz buradan mı? Ben de katılmak isterim. İyi geceler

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Ne okusam acaba elim Kendine ait bir odaya gidiyor ama kalbim Mart menekşelerinde Bakalım hangisini okurum.

Beyaz Diş bitti.
Kitap bazı yerlerde çok sıkıcı giderken bazen içinizi sıcacık bir sevgiyle dolduruyor.
Dil bakımından yazarı pek sevdiğim söylenemez, ilk bu kitapla tanıştım kendisi ile belki de diğer kitaplarında bu sorunu yaşamam diye düşünüyorum. Bazı yerlerde gereksiz uzatılmalar söz konusu. Belki de kurdun gözünden yazıldığı için böyle hissettim bilemiyorum.
yine de şuncacık kitabı iki haftada bitirmemi haklı çıkarmaz

Evet başladım Kendine ait bir oda 25. Sayfadayım ama ağır bir kitap öyle hemen okudum bitti türünden değil. Yani okudum bitti ama ne anladım bir şey anladım mı? Anlayacak mıyım? Diye sorgulamaya başladım. Okuyan varmı bu kitabı acaba. Varsa ne düşünüyor bu kitap hakkında.
143 sayfa toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…