Kitap Okuma Günlüğü 📚

İyi pazarlar herkese. Olu zaman gezginlerinden sonra Korluk kitabina baslamistim o bitti. Aziz Nesin'in İstanbul'un Halleri kitabina basladim sayfa 35 teyim. Her Gece Bodrum sayfa 84 e kadar okuyabildim. kitapzede kitapzede

Selamm:) 🙋🏻‍♀️
Gazap Üzümleri 'ni okuyorum 3 gündür, akıcı ama nedense içimde sakin ve yavaş okuma isteği var:)
Yeşilin Kızı Anne bitmişti değil mi ? :)
Kızlar benimde alır mısınız aranıza bende okumak istiyorumm bu sene bitirmiş olduğu iki kitap var hali hazırda okumaya başladığım ama devam ettirmedigim bir kitap daha var belki sizler sayesinde bitirebilirim kitabımı
İlk sayfamızdaki kuralları okuyup en az haftada 1 gün gelirim diyorsan tabi ki gel buyur sen de :)
Bna tablodaki hedeflerini ve durumunu da yazarsan eklerim seni de listeye :)

Yeşilin Kızı Anne bitmişti değil mi ? :)

İlk sayfamızdaki kuralları okuyup en az haftada 1 gün gelirim diyorsan tabi ki gel buyur sen de :)
Bna tablodaki hedeflerini ve durumunu da yazarsan eklerim seni de listeye :)
Tabi gelirim hergun bile. Senelik hedefim 15 kitap okuduğum 2🤭

34. kitap Puslu Kıtalar Atlası bitti. Okuduğum yorumlardan etkilenerek büyük bir heyecan ve hevesle başlamıştım. Bir eleştirmen değilim sıradan bir okuyucuyum ama malesef beğenmedim kitabı. Evet yazar tarih ve felsefe bilgisinin olduğunu biz okuyuculara güzel bir şekilde aktarmış ama bence bu yeterli olmamış. Kitabın içinde sürüklenmek, kaybolmak isterdim. Dili çok basitti. Okuma bilen herkesin anlayabileceği bir kitaptı. Bu durum hem pozitif hem negatif olarak değerlendirilebilir. Editör kaynaklı olduğunu düşündüğüm, bazı kelimelerde yazım hataları vardı. Elektronik kitap okuyucuya formatını değiştirip yüklediğim için de olabilir gerçi bu durum. Yine de bilemiyorum boş bir zamanımda tekrar olursam belki bu sefer daha farklı düşünürüm. Bittiğine sevindim açıkçası. :)) kitapzede kitapzede şimdi 35. kitap Şampanyadaki Zehir- Agatha Christie okumasına başlıyorum.

Ben de katilabilir miyim. Çok ihmal ettim 1 senedir doğru düzgün okumuyorum. Duzenli okumaya tekrar baslayabilirim umarim sizinle 😇

Tabi gelirim hergun bile. Senelik hedefim 15 kitap okuduğum 2🤭
Hoşgeldin aramıza ekledim seni :)
Ben de katilabilir miyim. Çok ihmal ettim 1 senedir doğru düzgün okumuyorum. Duzenli okumaya tekrar baslayabilirim umarim sizinle 😇
Merhaba, bende katılabilir miyim ? 2020 hedefim 12 idi ben suan 7.kitaptayım.
Orhan Pamuk masumiyet müzesi
Tabi ktılabilirsiniz önemli olan devamlılık bir görünüp bir kaybolmayın :) Bilgilerinizi bana tam yazın tabloya sizi de ekleyeyim Vera06m Vera06m :KK19:

X