Bahsedilen kitap nedir Calcicim:)Kasım da okuyalım mı? ağır bir kitap az havalar soğusun
Ama yine de ekim ayı için ortak okuma yapabiliriz
o kadar sıkıcıydı ki 53 syf olan kitabı sessizce bir kenara koydum 15 sayfadan sonraMapuhi'nin Evi bitmiş miydi peki :)
Yeşilin Kızı Anne bitmişti değil mi ? :)Selamm:)
Gazap Üzümleri 'ni okuyorum 3 gündür, akıcı ama nedense içimde sakin ve yavaş okuma isteği var:)
İlk sayfamızdaki kuralları okuyup en az haftada 1 gün gelirim diyorsan tabi ki gel buyur sen de :)Kızlar benimde alır mısınız aranıza bende okumak istiyorumm bu sene bitirmiş olduğu iki kitap var hali hazırda okumaya başladığım ama devam ettirmedigim bir kitap daha var belki sizler sayesinde bitirebilirim kitabımı
Tabi gelirim hergun bile. Senelik hedefim 15 kitap okuduğum 2Yeşilin Kızı Anne bitmişti değil mi ? :)
İlk sayfamızdaki kuralları okuyup en az haftada 1 gün gelirim diyorsan tabi ki gel buyur sen de :)
Bna tablodaki hedeflerini ve durumunu da yazarsan eklerim seni de listeye :)
Yeşilin Kızı Anne bitmişti değil mi ? :)
Evet:)
3. Kitabım olan içimdeki müzik bitti.
4. Kitabı Aşk başka evde- Sinan Akyüz'e başlıyorum
Hoşgeldin aramıza ekledim seni :)Tabi gelirim hergun bile. Senelik hedefim 15 kitap okuduğum 2
Ben de katilabilir miyim. Çok ihmal ettim 1 senedir doğru düzgün okumuyorum. Duzenli okumaya tekrar baslayabilirim umarim sizinle
Tabi ktılabilirsiniz önemli olan devamlılık bir görünüp bir kaybolmayın :) Bilgilerinizi bana tam yazın tabloya sizi de ekleyeyimMerhaba, bende katılabilir miyim ? 2020 hedefim 12 idi ben suan 7.kitaptayım.
Orhan Pamuk masumiyet müzesi