Kitap Okuma Günlüğü 📚

Ben de akşam bitiriyorum . Sonra Kral Kaybederse var yarım ona başlayacağım.
Ekim ayı için kitap alma listesi hazırlayacağım. Sanırım İhsan Oktay Anar'ın kitaplarından alacağım
Çok güzelll ne güzel muhteşem

Kasım da okuyalım mı? ağır bir kitap az havalar soğusun
Ama yine de ekim ayı için ortak okuma yapabiliriz
Tamam öyle yapalım. O zaman Ekim ayı için sen bi program çıkarır mısın?Bende o uygulamaya bakayım var mı diye. Almam biraz uzun sürebilir çünkü. Uygulamada olanları ben sana söylerim

Tamam öyle yapalım. O zaman Ekim ayı için sen bi program çıkarır mısın?Bende o uygulamaya bakayım var mı diye. Almam biraz uzun sürebilir çünkü. Uygulamada olanları ben sana söylerim
olur canım anlaştık ❤

Şu an okuduğum kitap Harry Potter serisinin 3. kitabı. İlk ikisi çok keyifliydi bu da çok güzel ilerliyor. Fantastik maceraları seviyorsanız okumadan geçmeyin
Ay ben de seride bu kitapta kalmıştım alamamıştım bir türlü. Yakında nasip olur inşallah

Listeye eklediğiniz için teşekkürler. Ben elimden geldiğince aktif olacağım. :)

Bu aralar kışlık hazırlıklar tam gaz devam. Kitap okumaya zaman kalmıyor. Bu ay çıkınca her şey düzelecek inşallah. Yine de haftada 1 kitap şeklinde okumamı tamamlamaya çalışacağım. Okumak istediğim bir sürü kitap var. :)

Harikasınız :) Ben de bu ara evde fırsat bulamayınca e kitaptan da telefona indirdim okuduğum kitabı bazen iş yerinde boşluk olunca ordan okuyorum :) Bilgisayar başındayken bile bazen acaba neler oluyor diye açıp telefondan okuyorum

Ne zamandır buraya gelmediğimi fark ettim ansızın. Neden gelmiyorum çünkü listeye yeni kitap ekleyemiyorum elimdeki bir türlü bitmediği için. Inşallah en geç 1 hafta içinde buraya yeniden yazarım yeni kitabıma başladığımı haber vermek için. Çok amin

Hedefi 45 yapmışım 25.kitaptayım iki haftadır
Kalmış 3 ay nasıl ulaşacaksam hedefe
Incecik kitaplar alayım anca yetişirim
Ben de haftada 1 kitap olarak kendimi ayarladım. Yaklaşık 300 sayfalık kitaplar bitiyor. Birkaç tane sindire sindire okumak istediğim 600 sayfalık kitap var. Kafam şu anda çok yoğun olduğu için kış aylarına bıraktım o kitapları.

Evet kışın da güzel gidiyor kitap aslında iyi düşünmüşsünüz

Merhaba bende ikinci kitabım olan Petey'i bitirdim dün. Bugün İçimde Müzik kitabıma başlıyorum. kitapzede

Bu arada Petey kitabını okumayı düşünen varsa mutlaka okunması, ders alınması gereken bir kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…