📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Günaydın kızlar yazamadım buraya Bab-ı Esrar 99. sayfadayım

Ben geldim size haberlerim var tatile çıkmadan yazarlık atölyesine alındım bir iki deneme yazımdan dolayı harika bir ortam haftalık deneme yazılarımız oluyor, haftalık kitaplar verliyor ve yanlışları eleştiriliyor çok zevlikli geçiyor hafta bir gün sadece.Bence bu gibi ortamlara herkesin ihtiyacı var derim.

güzel bir etkinlikmiş :)

Bab-ı Esrar 193. sayfadayım kızlar

Ben de varım öyleyse :) Her zaman azar azar kitap okurdum ama 2016 başında kendime hedef koydum Şu an hedefimin oldukça ilerisindeyim 4 ocaktan bu yana 15 kitap bitirdim Şu an 16. oalrak Kafka'nın dönüşüm'üne başladım :) keyfili okumalar

Hoşgeldin canım kitap ve yorumlarınla bekliyorum

Bu hafta "Orhan Pamuk 'un kırmızı saçlı kadın"okuyup yorumlayacagız hocamızın ve bizim yorumlarınızı hafta sonu buraya yazacağım

Günaydın kızlar Bab-ı Esrar'ı bitirdim İskender Pala Şah Sultana başladım. Bab-ı Esrar merak uyandırıcıydı gerçi sonlarına doğru tahmin edilebiliniyordu . Ahmet Ümitin ilk kez okudum kjitabını.Yanlız anlatımını pek beğenmedim. Gereksiz ayrıntıları vurgulamış

Şah Ve Sultan en sevdiğim kitaplardan biridir Ağlaya aplaya okuyacaksın eminim :)

Dün kafka'nın dönüşüm'ü bir günde bitirdim Güzeldi ama bir roman denemez , kendisi de öyle nitelendirmiyor zaten Bir roman gibi doyurucu olmasa da imgesel anlatımıyla güzel, etkişeyici bir uzun öykü Bugün Ahmet Şimşirgil'in Kayı serisinin ilk kitabına başladım Bakalaım :)

Seriyi bende tavsiye ederim cnm. 2 sene önce eşime tarihi sıkmadan anlayabileceği bir kitap araştırırken bu seri ile tanışmıştım. Kendiside çok beğenerek okudu en son 7. sı çıkmıştı :)

Seriyi bende tavsiye ederim cnm. 2 sene önce eşime tarihi sıkmadan anlayabileceği bir kitap araştırırken bu seri ile tanışmıştım. Kendiside çok beğenerek okudu en son 7. sı çıkmıştı :)
Set olarak aldım Hepsini okucam inşallah :) hem okul var hem kpss çalışıyorum biraz yoruyor ama bu seriyi bir an önce bitirmek istiyorum :) sıkılacağımı sanmıyorum ama yine de sıkılmayayım diye bir Kayı bir başka kştap şeklinde okucam seriyi :) ara vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…