📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Bugün yaptığım en iyi şey galiba 10 sayfa kitap okumak oldu kitabımı bulamadım bu ara evede tadilat boya var onda bir yere sıkıştırdım galiba bende elime gecen ilk kitapı okudum dini bir kitap bu sene fuardan yazarırın ellinden aldım bizi yaratıćımızı hatirlatan ve ondan dilemeyi ögreten bir kitap
"EY RABBİM DUALARIMI KABUL EYLE "
Mehmet Ali Bulut
İçeriği duanın amacı,nasıl yapılması gerektigi,geçmiş dinlerdeki önemi ve şekileri ve benim en sevdiğim Türkçeye cevrilmiş her şey için yazılmış dualar insana kendi diliyle dua etmeyi manalarına verdiği anlam sanki dahada büyüklük katığını ve derinleştigini düşünüyorum

Bir kitabın okuyucusuna hitap etmesi verdiği keyif falan önemli detaylar.Keyif almadığın bir kitap elinde uzuyorda uzuyor ne başka bir kitap okuyabiliyorsun ne de o kitabı okumak içinden geliyor.En azından benim için öyle.Keyif almadığım bir kitabı bırakamıyorumda ama zar zor bitirmeye çalışıyorum.İşkence gibi resmen.

Bir arkadaşımın önerisi ile başlamıştım eflatun kurdeleye ama bu nasıl kötü bir kitap ya.Yazarın benimde bir kitabım olsun diye yazmış olduğu hissini veriyor bana.Konu desen saçma sapan anlatım desen sakız gibi uzattıkça uzatmış.Dünya kitap aldım okumak için bunu bitiremedikçe başlayamıyorum da..Bunlar okumayı bekleyen kitaplarımın bir kısmı

Kızlar evde tadilat var onu için evde kalamıyorum yanıma fazla bir kitap alamadım desem yeri zaten dolap kapı modelleriyle boguşuyorum o da ayrı meseleama burda vaz geçmedim haberiniz olsun benim işler biter bitmez burdayım

Bazı kitaplar insanı kitap okumaktan bezdiriyor çok haklısın bitanem

Kapımız herkese açık kitapların ve önerilerinle bekliyoruz
çok çok teşekkür ederim. 1 çocuk annesiyim 2 yaşına az kaldı. okuduğum kitap sibel eraslan çöz deniz... akşama bitirmek hedefim

Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?
Birde Orhan Pamuk-Kırmızılı Saçlı Kadını okumanı öneririm.

Herkese Merhaba bahadır buraya yazmadım çünkü Efser cadısı yok benimde yazmadım gelmedi

Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap rlimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)

Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemediniz

Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimdenbana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm

Herkese Merhaba bayadır buraya yazmadım çünkü Efser cadısı yok benimde yazasım gelmedi

Şuan Okuduğum kitap Nurettin Yıldız-Arşın Gölgesindeki Genç(ama resmen kitap elimde sürünüyor bir daha o hatayı yapıp Nurettin Yıldız Kitabı almam çünkü hiç mi hiç akıcı deil)

Ek olarak 3-4 tane abimin kitabı olan Rasim Özdenören kitaplarım var hangisiyle başlasam bilemedim

Şimdi abişkoma kitap listemi göndereyimde bana yeni ciciler getirsin gelirken Hangi birini yazıcağımı planladıktan sonra buraya da yazarm

Çocuğa çok masraf yapmiyim diye en çok istediğim 4 kitabı seçtim
_Mona Roza-Sezai Karakoç
_Gazaba Uğramış şiirler ve diğerleri-Nizar Kabbani
_Diriliş Neslinin Amentüsü-Sezai Karakoç
_Milanaya Mektuplar

Lis kürk Mantolu Madonna'yı okudun mu?
Birde Orhan Pamuk-Kırmızılı Saçlı Kadını okumanı öneririm.

Henüz okumadım canım okunmayı bekleyenlerden .Kırmızı saçlı kadını okuyayım .Alınacaklar listeme ekledim

pi yi okuyorum güya çocuk bırakmaz olduu cekiştirip duruyor. yaben kitaba cok dalıyorum ondan yada cocukta kapalı havadan dolayı evde atamadıqı bir enerji var

pi yi okuyorum güya çocuk bırakmaz olduu cekiştirip duruyor. yaben kitaba cok dalıyorum ondan yada cocukta kapalı havadan dolayı evde atamadıqı bir enerji var
Parkta bahçede vs. De okuyabilirsiniz..Ben her yerde okurum misal
Otobüs,Bank,Park,bahçe,çimen,araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…