Hoşbulduk canımhoş bulduk efserim sende hoş geldin.
Fazla yorma geri tepiyorlar sonrailahi efoşş güldürdün beni :) benim geçiler hizmetçi şu aralar temizlik yapyok :))
Ben alışveriş yaparken özgür olmalayım bende öyle sorunlu insanladan nefret ederim bir şey çalaçakmışsın gibi peşinde dolanmalar tip tip bakanlar varya onlarından iğne bile almamBen de severim ama yaşadığım yerde 1 tane büyük kitapçı var.
Onun da sahibi sorunlu bir adam, müşteri kaçırmakta üstüne yok.
Biraz sorun yaşadık kendisiyle arkadaşımla birlikte.
Bir daha da gitmedik.
Ben alışveriş yaparken özgür olmalayım bende öyle sorunlu insanladan nefret ederim bir şey çalaçakmışsın gibi peşinde dolanmalar tip tip bakanlar varya onlarından iğne bile almam
Bizim burda ikinçi el satan kitap pasajımız var bir boydan bir boya kitap dükkanları açık çarşı gibi
AnladımOoo çok güzelmiş ya.
Canım ben de nefret ederim peşinde dolananlardan.
Ama bu keşke peşimde dolaşsa dedirtti yani.
Saçma sapan ağız dalaşına giriyor müşterilerle.
Bir defa kapıdan çıkıp giden müşterinin arkasından bağırarak neler dedi.
Hasta mıdır nedir.
Burda başka kitapçılar da var ama hem küçükler hem de güncel kitaplar pek olmuyor.
Olsa da fiyatları epey uçuk oluyor.
O yüzden Kitapyurdu candır :)
Anladımkolayı varmış ama sen yurt dışında değildin demi
AnladımOoo çok güzelmiş ya.
Canım ben de nefret ederim peşinde dolananlardan.
Ama bu keşke peşimde dolaşsa dedirtti yani.
Saçma sapan ağız dalaşına giriyor müşterilerle.
Bir defa kapıdan çıkıp giden müşterinin arkasından bağırarak neler dedi.
Hasta mıdır nedir.
Burda başka kitapçılar da var ama hem küçükler hem de güncel kitaplar pek olmuyor.
Olsa da fiyatları epey uçuk oluyor.
O yüzden Kitapyurdu candır :)
ooo tarihin bağrındasınYok canım Çanakkale'deyim :)
ooo tarihin bağrındasınkismet olmadı gelmek,ama inşallah bir Türk'ün en büyük vazifesidir orayı ziyaret etmek isterim
İnşallah çok isterimÇok seviyorum memleketimi
İnşallah gelirsin canım atmosferi çok güzeldir tarih kokar her yer.
Cuma günü misafir var yumurta seye dayandı anlıcaanHoşbulduk canım
Fazla yorma geri tepiyorlar sonra
Ben alışveriş yaparken özgür olmalayım bende öyle sorunlu insanladan nefret ederim bir şey çalaçakmışsın gibi peşinde dolanmalar tip tip bakanlar varya onlarından iğne bile almam
Bizim burda ikinçi el satan kitap pasajımız var bir boydan bir boya kitap dükkanları açık çarşı gibi
Daha baslamadım bu gece başlicam bende methini duyunca aldırdım abime :)aaaa başladınmı oku muhakkak ben çok sevmiştim .. onun hikayesini..
Kızım hasta, dün onula ilgilendim malesef okuyamadımbugün diyete başladım inşallah fırsat bulurum
Çok saģol canımGeçmiş olsun kızına canım.
Diyetin de hayırlı olsun.
İnşallah istikrarlı olur ve istediğin kiloya ulaşırsın.
Çok saģol canım
Kitap herşeyi çöpe at aklıla zayıfla diyor
O zaman benim şimdiye tığ gibi olmam lazımdı
Ayy ne bileyim diyet spor zayıflatmaz diyor
Tabiki inanmak cok önemli diyete başlayan biri olarak motive ettiğini yemegın bir zevten öte ihtiyaç olduğunu kabullenip destek olduğunu söyleyebilirimDiyet zayıflatır da sor bence de zayıflatmıyor.
Yani daha doğrusu kilo verdirmiyor, şekle sokuyor.
Spor yaparken kaslar şiştiğinden kiloda oynama olmuyor.
Tabiki inanmak cok önemli diyete başlayan biri olarak motive ettiğini yemegın bir zevten öte ihtiyaç olduğunu kabullenip destek olduğunu söyleyebilirim