Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir kitap burda ikinci el topiğinde bi arkadaş satıyorda biraz baktım konusuna sems tebrizi ve mevlanaylamı ilgiliGünaydınnn kitap severler :) Bab-ı Esrar 300. sayfadayım kızlar.
evet onlardan bahsediyor ama polisiye kitabıNasıl bir kitap burda ikinci el topiğinde bi arkadaş satıyorda biraz baktım konusuna sems tebrizi ve mevlanaylamı ilgili
Hm..pekievet onlardan bahsediyor ama polisiye kitabı
Bende bekarım ama ayda 3-4 kitap anca okuyorumselam . sanırım ben bu konuda biraz şanslıyım. evli değilim ve kitap okumaya bayılırım. 2 güne bir kitap bitiriyorum. aylık listelerimi hazırlayıp her ay en az 10 kitap okumaya zorluyorum kendimi. şuan okuduğum kitapla etkinliğinize bende dahil olmak isterim :) herkese keyifli okumalar.
Ben bugün listemi hazırladımohhh parada ayırdım inşallah bi kaza bela olmassa gidiciğimBahar geldi Kitap fuarları bir bir açılıyor yapıldı mı listeler?neler var bakayım
Buraylada paylaş bakalım bizde elimdeki biterse simyacıyı okuyacagımBen bugün listemi hazırladımohhh parada ayırdım inşallah bi kaza bela olmassa gidiciğim
Zaman zaman degısir maneviyata yönelmişsin bu aralar ondanBen kitap fuarı için 10 kitap seçtim alınacakalar listemden ayıklayarak
1.Aşk 5 Vakittir-Mehmet Yıldız
2.Aşk Neden Can Yakar-Mehmet Yıldız
3.Cennete Kadar Yolun Var-Yunus Oran
4.Şeker Portakalı
5.Cennete Gidemezsek Yandık-Fatih Yağcı
6. Yirmi Yaşımda Olcağım
7.İmamın Manken Kızı-Emine Şenlikoğlu
8.Ateşten Gömlek-Halide edip
9.Can Boğazdan Çıkar
10.'da o an görüp ilgimi çeken herhangi bi kitap
Çok heycanlıyım ahh keşkem bu yazarlar gelse özelliklede mehmet yıldız,yunus oran ve emine şenlikiğlu
Son zamanlarda kitap zevkimde çok değişti dahs çok dini okumayı sever oldum
Simyacı benim listemde vardı fuardan sonraya nasip artıkBuraylada paylaş bakalım bizde elimdeki biterse simyacıyı okuyacagım
Kızım çok önerdi bende merak ediyorumSimyacı benim listemde vardı fuardan sonraya nasip artık
Bu aralar evet farkettinmi ama ilk defa bu kadar yöneldim arapça ve kuran çalışıyorum cok değiştim özümü,huzuru,hakkı buldumZaman zaman degısir maneviyata yönelmişsin bu aralar ondan
Benimde kuzenim ve bi kaç kişi çok önerdiKızım çok önerdi bende merak ediyorum
Beraber okuruz inşallah ben yorumlamayıda severimBenimde kuzenim ve bi kaç kişi çok önerdi
Benim bligum var biliyormusun ben bayılırım yorumlamayaBeraber okuruz inşallah ben yorumlamayıda severim
Tamam okursan haber ver benim kitap hazır beraber okuyalımBenim bligum var biliyormusun ben bayılırım yorumlamaya
TamadırTamam okursan haber ver benim kitap hazır beraber okuyalım