Bugün diyetisyene gittim durumlar hiç iç açıçı değilEfserim zayıflama deme bana :)
Bugün diyetisyene gittim durumlar hiç iç açıçı değilmotive olmak için kitap okumalıyım
Kolesterol yüsek çıktı, insülindem şüpeledim aşırı yeme isteğiniden dolayı, o iyi dedi metebolizmada yavaşlama var dediDeme kız.
Verirsin inşallah.
Ne okumayı düşünüyorsun?
Ben de geçen hafta endokrine gittim.
Bakalım sonuçlar ne olacak.
Kolesterol yüsek çıktı, insülindem şüpeledim aşırı yeme isteğiniden dolayı, o iyi dedi metebolizmada yavaşlama var dedilistemi aldım yarın başlıyorum
Senin şikayetin hormolar mı ?
Çok geçmiş olsun canım dikkat etBenim de metabolizmam yavaş canım.
İnsülin direncim de var.
Evet hormonlar.
Hipotiroid var bende onu kontrol ettireyim dedim.
Bir de çok yavaş kilo veriyorum.
Genel olarak her şeyi kontrol edecek bakalım.
Ama ultrason randevusunu taa 19 şubata verdiler.
Çok geçmiş olsun canım dikkat etdiğer tahlillerde yavaş çıkmazdı benim bu tahlilde çıktı malesef
Yavaşta versen ver canım senin mazeretin var hatta almasan bile sana kâr
Deme kız.
Verirsin inşallah.
Ne okumayı düşünüyorsun?
Ben de geçen hafta endokrine gittim.
Bakalım sonuçlar ne olacak.
Eki Görüntüle 1750229
Bir ara nete çok karşımıza çıkıyordu bende bir heves almışdım bunu okumak istiyorum motive edici bir kitap gibi duruyor
Tamam tatlımGüzel bir şeye benziyor.
Bulursam ben de alırım belki canım.
Yorumlarını bekliyorum kitapla ilgili :)
Tamam tatlımben bulunduğum yerde bulamamış netten almıştım
o yazarın yabanını oku tavsiye ederim. tatlımm..Ben bi türlü yeni kitaba baslayamadım elime 2-3 kitpa aldım ama pek sarmadı bazı kitapların icdden zamanı olduğuna inanırım hep :) bakalım yakup kadri karaosmanoğlunun kitabı şuan yanımda bakalım :)
Ben kitapçıları çok seviyorum taze kağırt kokusunu içime çekmek için bazen birşey almasam da gider bakarımBen sürekli kitaplarımı internetten alıyorum canım.
Hem daha ucuza geliyor öyle :)
Sizi dürtmeye geldim hadi herkes kitabının başınaBen bi türlü yeni kitaba baslayamadım elime 2-3 kitpa aldım ama pek sarmadı bazı kitapların icdden zamanı olduğuna inanırım hep :) bakalım yakup kadri karaosmanoğlunun kitabı şuan yanımda bakalım :)
Hoşgeldin canımo yazarın yabanını oku tavsiye ederim. tatlımm..
Elimdeki kitap yaban zateno yazarın yabanını oku tavsiye ederim. tatlımm..
hoş bulduk efserim sende hoş geldin.Sizi dürtmeye geldim hadi herkes kitabının başınabari eğtimli keçilerimiz olsun,kütür statüleri artsın faydalansınlar
Hoşgeldin canım
Sizi dürtmeye geldim hadi herkes kitabının başınabari eğtimli keçilerimiz olsun,kütür statüleri artsın faydalansınlar
Hoşgeldin canım
aaaa başladınmı oku muhakkak ben çok sevmiştim .. onun hikayesini..Elimdeki kitap yaban zatentesadüfe bak
Ben kitapçıları çok seviyorum taze kağırt kokusunu içime çekmek için bazen birşey almasam da gider bakarımdoğru diyosun daha ekonomik oluyor aslında net daha mantıklı