📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Deme kız.
Verirsin inşallah.
Ne okumayı düşünüyorsun?

Ben de geçen hafta endokrine gittim.
Bakalım sonuçlar ne olacak.
Kolesterol yüsek çıktı, insülindem şüpeledim aşırı yeme isteğiniden dolayı, o iyi dedi metebolizmada yavaşlama var dedi :cry:listemi aldım yarın başlıyorum :cool:
Senin şikayetin hormolar mı ?

Kolesterol yüsek çıktı, insülindem şüpeledim aşırı yeme isteğiniden dolayı, o iyi dedi metebolizmada yavaşlama var dedi :cry:listemi aldım yarın başlıyorum :cool:
Senin şikayetin hormolar mı ?

Benim de metabolizmam yavaş canım.
İnsülin direncim de var.

Evet hormonlar.
Hipotiroid var bende onu kontrol ettireyim dedim.
Bir de çok yavaş kilo veriyorum.

Genel olarak her şeyi kontrol edecek bakalım.
Ama ultrason randevusunu taa 19 şubata verdiler.

Benim de metabolizmam yavaş canım.
İnsülin direncim de var.

Evet hormonlar.
Hipotiroid var bende onu kontrol ettireyim dedim.
Bir de çok yavaş kilo veriyorum.

Genel olarak her şeyi kontrol edecek bakalım.
Ama ultrason randevusunu taa 19 şubata verdiler.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et :KK19:diğer tahlillerde yavaş çıkmazdı benim bu tahlilde çıktı malesef :KK14:
Yavaşta versen ver canım senin mazeretin var hatta almasan bile sana kâr:KK19:

Çok geçmiş olsun canım dikkat et :KK19:diğer tahlillerde yavaş çıkmazdı benim bu tahlilde çıktı malesef :KK14:
Yavaşta versen ver canım senin mazeretin var hatta almasan bile sana kâr:KK19:

Orası öyle canım.
Sonuçlara göre bakalım neler diyecek.
Ona göre daha iyi bir yol çizicem artık ben de.
Sana da çok geçmiş olsun :KK15:

image.jpeg

Deme kız.
Verirsin inşallah.
Ne okumayı düşünüyorsun?

Ben de geçen hafta endokrine gittim.
Bakalım sonuçlar ne olacak.

Bir ara nete çok karşımıza çıkıyordu bende bir heves almışdım bunu okumak istiyorum motive edici bir kitap gibi duruyor

Ben bi türlü yeni kitaba baslayamadım elime 2-3 kitpa aldım ama pek sarmadı bazı kitapların icdden zamanı olduğuna inanırım hep :) bakalım yakup kadri karaosmanoğlunun kitabı şuan yanımda bakalım :)

Ben bi türlü yeni kitaba baslayamadım elime 2-3 kitpa aldım ama pek sarmadı bazı kitapların icdden zamanı olduğuna inanırım hep :) bakalım yakup kadri karaosmanoğlunun kitabı şuan yanımda bakalım :)
o yazarın yabanını oku tavsiye ederim. tatlımm..

Sizi dürtmeye geldim hadi herkes kitabının başına:KK69: bari eğtimli keçilerimiz olsun,kütür statüleri artsın faydalansınlar :KK70:

o yazarın yabanını oku tavsiye ederim. tatlımm..
Hoşgeldin canım :KK60:

Ben kitapçıları çok seviyorum taze kağırt kokusunu içime çekmek için bazen birşey almasam da gider bakarım :KK48:doğru diyosun daha ekonomik oluyor aslında net daha mantıklı :cool:

Ben de severim ama yaşadığım yerde 1 tane büyük kitapçı var.
Onun da sahibi sorunlu bir adam, müşteri kaçırmakta üstüne yok.
Biraz sorun yaşadık kendisiyle arkadaşımla birlikte.
Bir daha da gitmedik.

X