- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
Napiim baska topige bildirim yapmissin ben de gittim oraya bildirdimchentiq nerdesin kız gelseneeeee :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiim baska topige bildirim yapmissin ben de gittim oraya bildirdimchentiq nerdesin kız gelseneeeee :)
Napiim baska topige bildirim yapmissin ben de gittim oraya bildirdim
Bak bir suru topik var apnra karistiriyorum nereye ne yazdim. Neredeyiz biz.. surrender dogurdu mu. Topigi cok issiz geldi bana
Hiç bakmadm o topiklere ben bi efser bide mayne bakyorumBak bir suru topik var apnra karistiriyorum nereye ne yazdim. Neredeyiz biz.. surrender dogurdu mu. Topigi cok issiz geldi bana
KuzumHiç bakmadm o topiklere ben bi efser bide mayne bakyorum
Şükür kavusturana
Gazamız mübarek olsun benimkileride savdım bugün :)İşte geldim burdayım keçilerle savaştan döndüm sonunda
Sağol kuzumne haber nasılsınŞükür kavusturana
İyidir senden ?Sağol kuzumne haber nasılsın
Hadi bunu kutluyalım gelseler bile yapacagımı biliyorum ben onlaraGazamız mübarek olsun benimkileride savdım bugün :)
İyilik bu ara biraz el işine sardım iyi gelir diyeİyidir senden ?
KutluyalımHadi bunu kutluyalım gelseler bile yapacagımı biliyorum ben onlara
Bende temizliğe :) ne is yaoyonİyilik bu ara biraz el işine sardım iyi gelir diye
Öyle çanta ördüm yiğenimin bebeğine çok büyük bir şey değilBende temizliğe :) ne is yaoyon
Ooo ne güzelÖyle çanta ördüm yiğenimin bebeğine çok büyük bir şey değil
Biraz deli iş oldu modeli bozup bozup topladımOoo ne güzel
OlsunBiraz deli iş oldu modeli bozup bozup topladım
Kulpları kaldı kazasız halletsem iyiOlsun
Oleole olur
O bitirmissinKulpları kaldı kazasız halletsem iyi