- 8 Aralık 2011
- 44.129
- 154.304
Ben şimdi okuyorum onu sanırım serinin 4. Kitabı olması lazımBir Yumak Mutluluğa Dönüş mü, öyle bir kitap mı var
Kitapyurdu'na da baktım göremedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi okuyorum onu sanırım serinin 4. Kitabı olması lazımBir Yumak Mutluluğa Dönüş mü, öyle bir kitap mı var
Kitapyurdu'na da baktım göremedim
benide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)Bende kitabın 278. sayfadayım kızlar gittice duygusallaşıryor sannki en etkileyici karekter Coltte oldu bende
Evet benim içinde :)Bende kitabın 278. sayfadayım kızlar gittice duygusallaşıryor sannki en etkileyici karekter Coltte oldu bende
Yaa ben onu çok merak ediyoruuuuuum ama kitapta onun hakkımda hiç birşey yazmıyobenide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)
Carol du adı carol girardbenide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)
Evet o Colleten polis eşinden çoçuğu olmamış kocası ölünce tek gecelik bir ilişkide hamile kalmışbenide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)
bi kitapta bahsediyor ama hangisinde bilemiyorum :)Yaa ben onu çok merak ediyoruuuuuum ama kitapta onun hakkımda hiç birşey yazmıyo
Hiç duymadım bu kitaplarıEki Görüntüle 1703074 Eki Görüntüle 1703080
Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim
evet evet ta kendisi :)Carol du adı carol girard
yok yok o başka, benim bahsettiğim carol du bulduk :)Evet o Colleten polis eşinden çoçuğu olmamış kocası ölünce tek gecelik bir ilişkide hamile kalmış
Yaaa söylemeeeeee ben okuyunca öğrenirim ayyyy heycanla dım şimdibi kitapta bahsediyor ama hangisinde bilemiyorum :)
hatta sonraki kitapta kendiliğinden hamile kaldığından bahsediyor ama dur bulcam ben sana :)
yok yok :) kim olduğunu söylicektim sen söyledin zaten :)Yaaa söylemeeeeee ben okuyunca öğrenirim ayyyy heycanla dım şimdi
Tamam tamam ablam geçen sene çok severek aldığı bi kitabı bana en çarpıcı yerini anlattı bende kitabı okucaktım sonra ben fena kızdım ona ona okuması için kitaplarından birini verdi.m kitabın ortalarında olduğunu söyleyince sonun anlatmaya başladım yüzüme telefonu kapadı o yüzden çok korkarım abiri bi kitabın sonunu anlatıncayok yok :) kim olduğunu söylicektim sen söyledin zaten :)
bende ablama böğürtlen kışını heyecanlı heyecanlı anlatıyodum çok güzel falan diye, hızımı alamayıp sonunuda söylemiştim çok kızdıTamam tamam ablam geçen sene çok severek aldığı bi kitabı bana en çarpıcı yerini anlattı bende kitabı okucaktım sonra ben fena kızdım ona ona okuması için kitaplarından birini verdi.m kitabın ortalarında olduğunu söyleyince sonun anlatmaya başladım yüzüme telefonu kapadı o yüzden çok korkarım abiri bi kitabın sonunu anlatınca
geçen kış okumuştum çoook güzel dibende ablama böğürtlen kışını heyecanlı heyecanlı anlatıyodum çok güzel falan diye, hızımı alamayıp sonunuda söylemiştim çok kızdı
evet çok güzeldi, ben küçüktüm ablam bi kitap almıştı onu okumuştum ama sonra kayboldu kitap. mavi saçlı kız tekrar alıp ookuyacağım onu aklında olsun senindegeçen kış okumuştum çoook güzel di