📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

"hikayesi olan ölüler" üstüngel arı

dün başladım , bugün bitireceğim sanırım

okuyunca tüm insanlıktan nefret ediyorsunuz. 80 darbesini falan da anlatıyor.

Bende kitabın 278. sayfadayım kızlar gittice duygusallaşıryor sannki en etkileyici karekter Coltte oldu bende :KK37:

Bende kitabın 278. sayfadayım kızlar gittice duygusallaşıryor sannki en etkileyici karekter Coltte oldu bende :KK37:
benide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)

image.jpeg
image.jpeg

Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti :KK37:ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim :KK53:

benide şu çocuğu olmayan alixin arkadaşının çocuğunu evlat edinen, sonradan hamile kalan karakter etkilemitşi, ama adını hatırlayamıyorum bilen söylesin :)
Evet o Colleten polis eşinden çoçuğu olmamış kocası ölünce tek gecelik bir ilişkide hamile kalmış :KK51:

yok yok :) kim olduğunu söylicektim sen söyledin zaten :)
Tamam tamam :KK70: ablam geçen sene çok severek aldığı bi kitabı bana en çarpıcı yerini anlattı bende kitabı okucaktım sonra ben fena kızdım ona ona okuması için kitaplarından birini verdi.m kitabın ortalarında olduğunu söyleyince sonun anlatmaya başladım yüzüme telefonu kapadı :KK70: :KK70: o yüzden çok korkarım abiri bi kitabın sonunu anlatınca :KK70:

Tamam tamam :KK70: ablam geçen sene çok severek aldığı bi kitabı bana en çarpıcı yerini anlattı bende kitabı okucaktım sonra ben fena kızdım ona ona okuması için kitaplarından birini verdi.m kitabın ortalarında olduğunu söyleyince sonun anlatmaya başladım yüzüme telefonu kapadı :KK70: :KK70: o yüzden çok korkarım abiri bi kitabın sonunu anlatınca :KK70:
bende ablama böğürtlen kışını heyecanlı heyecanlı anlatıyodum çok güzel falan diye, hızımı alamayıp sonunuda söylemiştim :KK70: çok kızdı :KK70:

X