📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Eki Görüntüle 1703074 Eki Görüntüle 1703080
Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti :KK37:ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim :KK53:

İkisini de okumadım ben.
Dostluk Ekmeğini'nin ikinci kitabı var Umut Mevsimi.
Onu okumuştum seri olduğunu bilmeden.
Bana sıkıcı geldi.

evet çok güzeldi, ben küçüktüm ablam bi kitap almıştı onu okumuştum ama sonra kayboldu kitap. mavi saçlı kız tekrar alıp ookuyacağım onu aklında olsun seninde

Okumuştum ben mavi saçlı kızı güzel kitaptır..Yanlış hatırlamıyor isem kanser hastası bir kızın gerçek yaşam hikayesi.Karıştırmıyor isem çokta ağlamıştım.:KK22:Çok yaşlıyım ben yıllar yıllar önce okumuştum bunuda :KK70:

Okumuştum ben mavi saçlı kızı güzel kitaptır..Yanlış hatırlamıyor isem kanser hastası bir kızın gerçek yaşam hikayesi.Karıştırmıyor isem çokta ağlamıştım.:KK22:Çok yaşlıyım ben yıllar yıllar önce okumuştum bunuda :KK70:
evet evet aynen öyle, bende çok küçüktüm psikolojim bozulmuştu resmen :)

Bir önceki kitabım Çi'den altını çizdiğim birkaç alıntı paylaşayım kitabı kitaplığıma kaldırmadan.

"Annesi tarafından bu kadar sevilirken birincil ihtiyacı olan yemek yemede anne şiddetine maruz kalan bir çocuğun, diğer birincil ihtiyaçlarında da şiddet arayışına girmesi kadar doğal ne olabilirdi ki!" Sayfa 150.

"Rahimden çıkan ama henüz doğmamış milyarlarcasının yaşadığı bir dünya burası. Çünkü asıl doğum, karakterin kendini fark etmesiyle başlar, rahimden çıkmakla değil." Sayfa 164.

"Kendini seçen insan asla kendine acımaz! Çünkü kendini, kendine acıyacak kadar uzun süre acınacak durumda bırakmaz." Sayfa 164.

"Okuduğun her kitap, toplamda 29 harfin kombinasyonundan oluşuyor, aynı etrafında gördüğün her şeyin aynı atomların bir araya gelmesiyle oluşması gibi ama her şey birbirinden ne kadar farklı değil mi?" Sayfa 165.

Eki Görüntüle 1703074 Eki Görüntüle 1703080
Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti :KK37:ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim :KK53:
Dostluk Ekmeği'ni duymuştum.Okuyanlar beğendiğini söylemişti.
Hatta bir dönem internette çok popülerdi :KK51:

Bu arada KK'nın 2 günlük arızası bana da yaradı :KK45:
479.sayfaya geldim. :oops:

Bir önceki kitabım Çi'den altını çizdiğim birkaç alıntı paylaşayım kitabı kitaplığıma kaldırmadan.

"Annesi tarafından bu kadar sevilirken birincil ihtiyacı olan yemek yemede anne şiddetine maruz kalan bir çocuğun, diğer birincil ihtiyaçlarında da şiddet arayışına girmesi kadar doğal ne olabilirdi ki!" Sayfa 150.

"Rahimden çıkan ama henüz doğmamış milyarlarcasının yaşadığı bir dünya burası. Çünkü asıl doğum, karakterin kendini fark etmesiyle başlar, rahimden çıkmakla değil." Sayfa 164.

"Kendini seçen insan asla kendine acımaz! Çünkü kendini, kendine acıyacak kadar uzun süre acınacak durumda bırakmaz." Sayfa 164.

"Okuduğun her kitap, toplamda 29 harfin kombinasyonundan oluşuyor, aynı etrafında gördüğün her şeyin aynı atomların bir araya gelmesiyle oluşması gibi ama her şey birbirinden ne kadar farklı değil mi?" Sayfa 165.
Çok etkileyici sözler ben böyle anaşılan bilen derin mânalar taşıyan cümlleri severim insanı derinleştirdiğini hissi veriri

Dostluk Ekmeği'ni duymuştum.Okuyanlar beğendiğini söylemişti.
Hatta bir dönem internette çok popülerdi :KK51:

Bu arada KK'nın 2 günlük arızası bana da yaradı :KK45:
479.sayfaya geldim. :oops:

Kuzum kitapcıya benim serinin ilk kitabını almak için girdim,raftan sallan püsküller dikkatımı cekti kitabın kapagı benim hayallerimdeki evlere benzediği için Biraz büyülendim açıkçası içini inceleme fırsatım olmadı benimki biraz ambalaj haranlığıydı size sorayayım dedim bir seriye benziyordu pek anlamadım bir rafta baştan başa sallanan rengarenk püsküller vardı :KK200:

okuyacağım kitapta ufak bir değişiklik yaptım elime ödünç kitap geçince :KK48:
Sarah Jio - Mart Menekşelerine başladım bugün. şimdilik 59. sayfadayım :KK51:
ilk defa Sarah Jio kitabı okuyormuşum onu fark ettim :eek:

Ben kitabımın sonuna yaklaştım.Bitiyor diye üzülüyorum.:cry:Onun için az az okuyacağım.:-)

Devam kitabını okursun canım.
Bu arada devam kitabıni buldum Kitapyurdu'nda.
Adı Çocuk Sevgisi Uğruna.
Buldun demek:)Adını söylediğin iyi oldu.Ben netten pek alışveriş yapmıyorum.Çarşıya gidince bakarım kitapçılara.

Ay o durum bende de var.
Üzülüyorum sonra bitince :KK70:
Ben de üzülüyorum Derin.:KK53:Halbuki oradalar aç tekrar oku dimi.:-)

X