- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Ben şimdi okuyorum onu sanırım serinin 4. Kitabı olması lazım
Evet aynen canım Mucizeler Dükkanına Dönüş 4. kitap.
Keşke o seri devam etse ya. Lydia sanki gerçekte arkadaşımmış gibi hissetmiştim ben onları okurken :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şimdi okuyorum onu sanırım serinin 4. Kitabı olması lazım
Eki Görüntüle 1703074 Eki Görüntüle 1703080
Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim
Ben onu okudum 3 sene önce çok çoook güzeldi ,:)evet çok güzeldi, ben küçüktüm ablam bi kitap almıştı onu okumuştum ama sonra kayboldu kitap. mavi saçlı kız tekrar alıp ookuyacağım onu aklında olsun seninde
evet çok güzeldi, ben küçüktüm ablam bi kitap almıştı onu okumuştum ama sonra kayboldu kitap. mavi saçlı kız tekrar alıp ookuyacağım onu aklında olsun seninde
evet evet aynen öyle, bende çok küçüktüm psikolojim bozulmuştu resmen :)Okumuştum ben mavi saçlı kızı güzel kitaptır..Yanlış hatırlamıyor isem kanser hastası bir kızın gerçek yaşam hikayesi.Karıştırmıyor isem çokta ağlamıştım.Çok yaşlıyım ben yıllar yıllar önce okumuştum bunuda
Dostluk Ekmeği'ni duymuştum.Okuyanlar beğendiğini söylemişti.Eki Görüntüle 1703074 Eki Görüntüle 1703080
Haftasonu bende bu kitaplara baktım sizin bir bilginiz var mı?sanırım seri biraz süslü büslü bir kitap kadın olara ilk izlenim yanlışda olsa fıtrat diyelim kapagı ve ayrıntılar dikkatimi çekti ama almadan inceleyelim diye fotolarını cektim
Çok etkileyici sözler ben böyle anaşılan bilen derin mânalar taşıyan cümlleri severim insanı derinleştirdiğini hissi veririBir önceki kitabım Çi'den altını çizdiğim birkaç alıntı paylaşayım kitabı kitaplığıma kaldırmadan.
"Annesi tarafından bu kadar sevilirken birincil ihtiyacı olan yemek yemede anne şiddetine maruz kalan bir çocuğun, diğer birincil ihtiyaçlarında da şiddet arayışına girmesi kadar doğal ne olabilirdi ki!" Sayfa 150.
"Rahimden çıkan ama henüz doğmamış milyarlarcasının yaşadığı bir dünya burası. Çünkü asıl doğum, karakterin kendini fark etmesiyle başlar, rahimden çıkmakla değil." Sayfa 164.
"Kendini seçen insan asla kendine acımaz! Çünkü kendini, kendine acıyacak kadar uzun süre acınacak durumda bırakmaz." Sayfa 164.
"Okuduğun her kitap, toplamda 29 harfin kombinasyonundan oluşuyor, aynı etrafında gördüğün her şeyin aynı atomların bir araya gelmesiyle oluşması gibi ama her şey birbirinden ne kadar farklı değil mi?" Sayfa 165.
Dostluk Ekmeği'ni duymuştum.Okuyanlar beğendiğini söylemişti.
Hatta bir dönem internette çok popülerdi
Bu arada KK'nın 2 günlük arızası bana da yaradı
479.sayfaya geldim.
Çok etkileyici sözler ben böyle anaşılan bilen derin mânalar taşıyan cümlleri severim insanı derinleştirdiğini hissi veriri
Üzülme yeni kitaplar bizi bekliyorBen kitabımın sonuna yaklaştım.Bitiyor diye üzülüyorum.Onun için az az okuyacağım.
Evet canım öyle.Ama ben kitaptaki karakterle bağ kuruyorum:)Özleyeceğim onları.Üzülme yeni kitaplar bizi bekliyor
Ben kitabımın sonuna yaklaştım.Bitiyor diye üzülüyorum.Onun için az az okuyacağım.
Evet canım öyle.Ama ben kitaptaki karakterle bağ kuruyorum:)Özleyeceğim onları.
Buldun demek:)Adını söylediğin iyi oldu.Ben netten pek alışveriş yapmıyorum.Çarşıya gidince bakarım kitapçılara.Devam kitabını okursun canım.
Bu arada devam kitabıni buldum Kitapyurdu'nda.
Adı Çocuk Sevgisi Uğruna.
Ben de üzülüyorum Derin.Halbuki oradalar aç tekrar oku dimi.Ay o durum bende de var.
Üzülüyorum sonra bitince