- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.041
ohanzee diyorumKitapyurdunun bana attığı kazığa gelin kızlar. Çeşminazın sipariş beklerken kendime de sipariş vermiştim. Çeşminazın siparişi hala bekliyor ama benim kendime verdiğim siparişi çeşminaza yollamışlar. Kargoya sevk edilmiş yani. Cidden çok sinirliyim. Mesaj attım iptal edin diye ama geri çekmeyecekler büyük ihtimalle
aynen bende de öyle görünüyogünaydınnn
sonunda benim sipariş işin de sevk edildi, kargo takip numarası bekliyor yazıyo
umarım bu aşama uzun sürmez
Çok sinirliyimohanzee diyorum
yuhh iyice gerizekalılaştı bunlar yaaKitapyurdunun bana attığı kazığa gelin kızlar. Çeşminazın sipariş beklerken kendime de sipariş vermiştim. Çeşminazın siparişi hala bekliyor ama benim kendime verdiğim siparişi çeşminaza yollamışlar. Kargoya sevk edilmiş yani. Cidden çok sinirliyim. Mesaj attım iptal edin diye ama geri çekmeyecekler büyük ihtimalle
Bana ısrarla bu adresi verdin diye mesaj atıyorlar bir deyuhh iyice gerizekalılaştı bunlar yaa
neden böyle büyük yanlışlar yapıyo bu site artık anlamıyorum
Bana ısrarla bu adresi verdin diye mesaj atıyorlar bir de
günaydınnn
sonunda benim sipariş işin de sevk edildi, kargo takip numarası bekliyor yazıyo
umarım bu aşama uzun sürmez
Günaydın.
Sana gelcek kitapları bilmeme rağmen heyecanlanıyorum sanki ne alınmış yeni görcekmişim gibi
Senin heyecanın ne durumdadır kimbilir
Sorun yaşamadığımız için farkında değilmişiz demek ki. Müşteri ilişkileri berbat. İki siparişi de iptal edin dedim. Üç yıl sonra falan cevap yazarlar artık.Mesaj atmak yerine düzeltmeyi deneseler keşke. Hayır kargoya verilsin diye o kadar bekleyen var seninkini verdiler o da yanlış adrese. Fiyasko üstüne fiyasko yaşatıyorlar.
Kitapyurdunun bana attığı kazığa gelin kızlar. Çeşminazın sipariş beklerken kendime de sipariş vermiştim. Çeşminazın siparişi hala bekliyor ama benim kendime verdiğim siparişi çeşminaza yollamışlar. Kargoya sevk edilmiş yani. Cidden çok sinirliyim. Mesaj attım iptal edin diye ama geri çekmeyecekler büyük ihtimalle
Takip no falan yok canım daha meydanda. Sevk edildi diye mesaj geldi.kitapyurdunun geri çekmesi lazım siparişi. Kaldı ki benim adıma da değil zaten çeşminazın adınaYok artık Şaka gibi :S
Kargo dagıtımda mı ? yeni kargoya verılmısse kargoyu arasan ? pek sanmıyorum gercı sehır degısımıne dondurceklerını
Takip no falan yok canım daha meydanda. Sevk edildi diye mesaj geldi.kitapyurdunun geri çekmesi lazım siparişi. Kaldı ki benim adıma da değil zaten çeşminazın adına
Hayır bir de kendi hatalarını alıp bana nal etme çabasındalar ya ona sinir oluyorumkitapyurdu öyle layık gördüyse demek yapacak bişey yok
Sorun yaşamadığımız için farkında değilmişiz demek ki. Müşteri ilişkileri berbat. İki siparişi de iptal edin dedim. Üç yıl sonra falan cevap yazarlar artık.