- 24 Mayıs 2016
- 189
- 214
- Konu Sahibi Moon Light
ay ilk msjı görmemişim
Keyifle oku axelia
Deadline seninde kesene bereket güzel seçimler
Keyifle oku axelia
Deadline seninde kesene bereket güzel seçimler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle oku canım inşallah beğenmişsindir...Kim gönderdi bilmiyorum ama dün bu ciciler de geldi :) Çok teşekkür ederim, kesenize bereket.
okumak istediğim kitaplardı zaten çok teşekkür ederim :)Güle güle oku canım inşallah beğenmişsindir...
Kim gönderdi bilmiyorum ama dün bu ciciler de geldi :) Çok teşekkür ederim, kesenize bereket.
Axelia Güle güle oku canim _Cassandra_ kesen bereket çok güzel kitaplar secmissinGüle güle oku canım inşallah beğenmişsindir...
bende görmedim iyidir inşallah birkaç kez etiketlemiştim dönmedi de merak ettim şimdigünaydın @kitap_asigi nı da hiç görmedim uzun zamandır forumda acaba bir sıkıntı mı var?
Aynen bende merak ettim ?????bende görmedim iyidir inşallah birkaç kez etiketlemiştim dönmedi de merak ettim şimdi
taşınmış ta interneti yokmuş o yüzden giremiyormuş biraz geç kalacağım ben yine dedi.Kitap aşığı yok hiç ortalarda, bir şey yoktur umarım.
Canım ben bayramdan sonraki 2 hafta şehir dışında olacağım istersen istersen erken gönder yada istemezsen temmuzun 3. haftasında da gönderebilirsin diğer arkadaşlar içinde temmuzun 3. haftası gönderim yaparlarsa benim gelişime yetişir. yoksa bayramdan sonraki hafta gönderim yaparlarsa arkadaşlar alır ama resimlerini ancak geri dönünce atabilirim:)Selamlar canlarim @kitap_asigi aksilikler üst üste gelmiş inşallah hersey kısa zamanda yoluna girer
Bu arada biliyorsunuz ayin ilk 10 günu bayrama geliyor eğer sıkıntı olmazsa ben bu ay yine erken ya da bayram dönüşü gönderebilirim sizin fikriniz ne ben şehir dışında olacağım benim siparişler belli olamaz şimdiden de haber vereyim dedim
Ya zaten bayram ya sıkıntı olmasın diye dusunmustum o zaman sana sıkıntı olmazsa temmuzun sonunda gondereyim şimdi teslimat geçilir bayram falan girerse aklım kalır hem sende stres olmazsin olur muCanım ben bayramdan sonraki 2 hafta şehir dışında olacağım istersen istersen erken gönder yada istemezsen temmuzun 3. haftasında da gönderebilirsin diğer arkadaşlar içinde temmuzun 3. haftası gönderim yaparlarsa benim gelişime yetişir. yoksa bayramdan sonraki hafta gönderim yaparlarsa arkadaşlar alır ama resimlerini ancak geri dönünce atabilirim:)
Olur tabi canım hiç sıkıntı yokYa zaten bayram ya sıkıntı olmasın diye dusunmustum o zaman sana sıkıntı olmazsa temmuzun sonunda gondereyim şimdi teslimat geçilir bayram falan girerse aklım kalır hem sende stres olmazsin olur mu