Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız senin sütten ağzın yanmadı mııçok heyecanlandımmmmm
ne zaman başlıyoruz
kız senin sütten ağzın yanmadı mıı
foto bekliyoruuuuzzKızlarrrrr hediyelerim geldi katilim Skosnob o kadar güzel şeyler hediye etmiş ki çok mutlu oldummm, adeta bayıldımmmm.
valla sizler için katılıyorum nasılsa tanıdığım insanlar olcak diyeeekız senin sütten ağzın yanmadı mıı
bana güven olmazvalla sizler için katılıyorum nasılsa tanıdığım insanlar olcak diyeee
yamık yapma bana loliş
Ekledimm.foto bekliyoruuuuzz
Bak bu daha güzel fikir bi sürü kitap günü gibi ben çok sevdim@cesmi_naz _meLinDa_ soslusarma bence her ay cekiliş olabilir ama şöyle yapabiliriz. Mesela Her ay bir kişiye hepimiz kitap alabiliriz. Örnek veriyorum Kurada Ocak ayına Melinda çıktı ve 10 kişilik grubuz hepimiz melindaya kitap alıp gönderebiliriz. İkinci ay kurada Soslu sarma çıktı hepimiz ona alıp gönderebiliriz tabi sadece fikirr :)
dur kız niye kapatıyonatalante cok zevklısın ne güzel kıtaplar od ya benı benden almıştır topıgınn kapısını kapatıyorum arkıdısler seneye gorusuruz yenı yıllar umarım mutlu umutlu bı sene gecırırsınız hepınız
gorusmk uzere
Kendime topigi kapatmayı görev edindim sanki sahibi benmisim gibi işgüzarlık böyle bişey demekki takılma olur arada böyle....:)) atalanteyede ayıp oldu neyse artık...dur kız niye kapatıyon
yine sohbet ederiz buradan da
Estağfurullah ne işgüzarlığıKendime topigi kapatmayı görev edindim sanki sahibi benmisim gibi işgüzarlık böyle bişey demekki takılma olur arada böyle....:)) atalanteyede ayıp oldu neyse artık...