- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.021
Şeker Portakalını çok eskiden okumuştum ama bu şekilde devamları olduğunu bilmiyordum. sabırsızlanıyorum başlamak için gerçekten çok güzel bi seçim olmuşahh ne güzeller, renkleri ne güzel olmuş öyle yan yana
ben sana demiştim gizin aldıkları çok güzel diye
ben göremedim
hepinizin seçimleri mükemmelmiş belli kiGüle güle oku. giz kesene bereket. Harika seçim yapmıştı. Sonuç muazzam :)
çok güzel. aynı yazarın kitaplarıda olmuş oldu sende. renkler çok güzel.
ayraça da bayıldım. notlar zaten okunmuyor
güle güle oku
xyzt-5544 canım beğenmene çok sevindim.
Normalde ayraç düşüncem yoktu o günkü muhabbetlerden sonra kitapları alırken gözüme çarptı, hemen alayım dedim.
Mutlu edebildiysem ne güzel. İyi günlerde oku, baktıkça da beni ve bu etkinliği hatırla.
Darısı diğer cici kitaplarının başına inşallah.
notlarına kitaplarına ayracına hepsine ayrı ayrı bayıldımüstelik Şeker Portakalı'nın serisinin olduğunu bilmiyordum hepsinin böyle elimde olması çok güzel oldu, yüreğine sağlık canım benim
Ben de tesadüf öğrenmiştim seri olduğunu, listende göremeyince de seriyi tamamlayayım dedim. Çok keyif alarak okumuştum. Ben teşekkür ederim canım, çok keyifli bir süreçti benim için.
okurken aynı keyfi bende alacam eminim
tekrardan kesene bereket yüreğine sağlık canım
Rica ederim canım. Öpüyorum çok seni.
Hazır kar yağıyorken kitap keyfi yapmaya kaçayım ben de.
Yılbaşı çekilişi için aklımda bir fikir var
11 ay nasıl beklicem acaba
Şimdiden vay bata sıkı calisiyosun skosnob cum:) bak nikini doğru yazdım:)Yılbaşı çekilişi için aklımda bir fikir var
11 ay nasıl beklicem acaba
Iyi akşamlar kızlar, anne evine geldim çok şükür... Benim siparişim de sevk edildi nihayet umarım yarın elinde olur çeşmi cim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?