- 17 Mayıs 2011
- 8.096
- 12.158
- 35
- Konu Sahibi Moon Light
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bayram dönüşü göndermeyi düşünüyordum ancak şimdi gördüm mesajını, senin istediğin tarihlerde gönderim yapabilirim.Canım ben bayramdan sonraki 2 hafta şehir dışında olacağım istersen istersen erken gönder yada istemezsen temmuzun 3. haftasında da gönderebilirsin diğer arkadaşlar içinde temmuzun 3. haftası gönderim yaparlarsa benim gelişime yetişir. yoksa bayramdan sonraki hafta gönderim yaparlarsa arkadaşlar alır ama resimlerini ancak geri dönünce atabilirim:)
gönderdiiiim :) şirketten gönderdim ama adresten anlarsın zaten benim olduğumu :)günaydın kızlar izinler kapatıldı ben eve geri döndüm adresimi de şimdi gönderiyorum. heyecanla bekliyorum:)
yaşasın çok mutluyum çok heycanlıyım bakalım ne zaman gelecek:)gönderdiiiim :) şirketten gönderdim ama adresten anlarsın zaten benim olduğumu :)
yarın sana gelir diye düşünüyorum :) umarım beğenirsin
çok merak ettim ne gönderdin azcık ipucu versenegönderdiiiim :) şirketten gönderdim ama adresten anlarsın zaten benim olduğumu :)
yarın sana gelir diye düşünüyorum :) umarım beğenirsin
Kopya yok :) bugün ulaşır sana, bakarsın :) ben severek okumuştum :) hatta favorilerimden :)çok merak ettim ne gönderdin azcık ipucu versene
Mutlu okumalar :)Evet ilk kitaplarım sabah geldi resinlerini yeni atabiliyorumEki Görüntüle 1861006 bu kitapkokusu nun sanırım 1984 en çok istediklerimdendi ikisinide çok beğendim çok mutlu oldum Teşekkürler
Eki Görüntüle 1861009 bunlarda Night owl nın sanırım seninkiler geldiğinde ben çıkmıştım resimlerini arkadaşım çekti massm biraz dağınık kusura bakmayın sahilde kafka da en çok istediklerim dendi çok teşekkürler Sabahattin Ali zaten çok severim.
Tiffany de Kahvaltıyı da son anda eklemiştim iyiki görmüşsün kitapkokusu bütün kitaplarımı çok sevdim çooook teşekkür ederim
Hadi bakalım heyecanla bekliyorum seninkileri de :)bende gönderdim haftaiçi seende olur
Ama onlar benim degil hmm ben not yazmıştım anlarsin zaten bakayım onlar kimin not kitaplar @kitap_asigi ndan ama güzel seçimler gerçekten benimkileri de beğenirsin umarimEki Görüntüle 1862156 deadline canım bunlar senindir sanırım çok beğendim inanılmaz mutlu oldum ikisini de okumayı çok istiyordum özellikle kumral ada mavi tuna yı çok istiyordum sy hep istediğim kitaplar geldi çook teşekkür ederim hepinize
Canım sen hafta içi gelir yazmıştın ya o yüzden senin sandım @kitap_asigi çoook beğendim kitaplarını çook TeşekkürlerAma onlar benim degil hmm ben not yazmıştım anlarsin zaten bakayım onlar kimin not kitaplar @kitap_asigi ndan ama güzel seçimler gerçekten benimkileri de beğenirsin umarim
benim kitaplar maşallah temin edildi ama hala ortada yok kitapyurdunda turşusunu kuruyorlar galiba 3 gündür beğenirsin inşallah ne diyim kader kısmetCanım sen hafta içi gelir yazmıştın ya o yüzden senin sandım @kitap_asigi çoook beğendim kitaplarını çook Teşekkürler
deadline senin kitaplarını da sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum muhtemelen bu şansla seninkilerde çok istediklerimden çıkar az ipucu vercen mi