- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.081
Sonsuza dek orti olma yolunda kararlısınız yani
onu buldum kaybedemem
Biz artık
( aldığımız kitabin ismi) Ekibiyiz:)
Korkun pizden:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonsuza dek orti olma yolunda kararlısınız yani
onu buldum kaybedemem
ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
ortiler bana da alabilirsiniz o kitabı
:)ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)hangi kitap o yaa ben de alayım ben de okuyayım
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)
Asmucumla beraber aldık sana Biz artık orti olduk talep çok sana aldığımız kitaba bu gidişle okeye döneriz biz:)
Fikir tamamen asmuya ait ben ortaklık yaptim onun beyni benim parmagim çalıştı:)
haftaya da sana alacaklarımızı kararlaştırmaya başlarızbende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
çoook heycanlıı :)haftaya da sana alacaklarımızı kararlaştırmaya başlarız
@_asmunikal_ kargiya baktım kargo 2 kiloymuş:)
xyzt-5544 Cim kitabı okuyana kadar kollarin kas yapabilir:)
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)
Asmucumla beraber aldık sana Biz artık orti olduk talep çok sana aldığımız kitaba bu gidişle okeye döneriz biz:)
Fikir tamamen asmuya ait ben ortaklık yaptim onun beyni benim parmagim çalıştı:)
ara tara ekle ben düşünmeden habire kitap buluyorumbende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
şimdi fark ettim yalnız tahmini teslim tarihi 29 ocak diyo, nurdan cuma evde yok musun sen yoksa
Çeşmiye siparişim ulaşmadan yeni ay moduna giremicem ben galibakızlar ben seçtim daha fazla çıkmıyo :) oraya bağlı kalmadan da seçebilirisniz ayy 1 ay heycanla beklicem :))
Çeşmiye siparişim ulaşmadan yeni ay moduna giremicem ben galiba