- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.081
Sonsuza dek orti olma yolunda kararlısınız yani![]()
onu buldum kaybedemem![]()
Biz artık
( aldığımız kitabin ismi) Ekibiyiz:)
Korkun pizden:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonsuza dek orti olma yolunda kararlısınız yani![]()
onu buldum kaybedemem![]()
ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
ortiler bana da alabilirsiniz o kitabı![]()
:)ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
ayyy kargoya verilmiş çok şükürrrr
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)hangi kitap o yaa ben de alayım ben de okuyayım![]()
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)
Asmucumla beraber aldık sana Biz artık orti olduk talep çok sana aldığımız kitaba bu gidişle okeye döneriz biz:)
Fikir tamamen asmuya ait ben ortaklık yaptim onun beyni benim parmagim çalıştı:)
haftaya da sana alacaklarımızı kararlaştırmaya başlarızbende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
çoook heycanlıı :)haftaya da sana alacaklarımızı kararlaştırmaya başlarız![]()
@_asmunikal_ kargiya baktım kargo 2 kiloymuş:)
xyzt-5544 Cim kitabı okuyana kadar kollarin kas yapabilir:)
Sevk edilmiş kuşum:) en fazla iki gün daha beklersen çok minnoş bi kitabın olcak:)
Asmucumla beraber aldık sana Biz artık orti olduk talep çok sana aldığımız kitaba bu gidişle okeye döneriz biz:)
Fikir tamamen asmuya ait ben ortaklık yaptim onun beyni benim parmagim çalıştı:)
ara tara eklebende kitap eklmeye çalışıyorum ama aklıma gelmiyy :)
şimdi fark ettim yalnız tahmini teslim tarihi 29 ocak diyo, nurdan cuma evde yok musun sen yoksa![]()
Çeşmiye siparişim ulaşmadan yeni ay moduna giremicem ben galibakızlar ben seçtim daha fazla çıkmıyo :) oraya bağlı kalmadan da seçebilirisniz ayy 1 ay heycanla beklicem :))
Çeşmiye siparişim ulaşmadan yeni ay moduna giremicem ben galiba![]()