- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi elenaferrante
-
yok cnm fatura falan oluyor ya olmaz :26::26:
Olabilir tabi. Fatura adresini kendi adresine, gönderimi karşı tarafa yapıyorsun.
Ben arada kendime de kitap alırım diye çok değerlendirmemiştim bu seçeneği.
kitabın arkasında fiyatı yazıyor olacak zatenAma Lavin' in dediği gibi de oluyor
kendime almayacağım ben daha yeni aldım. almamalıyım o yüzden
Benim de almamam lazım:26: Öyle yapmayı düşünsem mi bilemedim.
düşün bence
Olabilir tabi. Fatura adresini kendi adresine, gönderimi karşı tarafa yapıyorsun.
Ben arada kendime de kitap alırım diye çok değerlendirmemiştim bu seçeneği.
son bir ayda 5 kitap aldım, bir de hediye geldi. Aslında almıyor değilim ama kendime itiraf etmeden, yavaştan alıyorum.
sonra da okunacak kitaplarım neden azalmıyor diye kriz geçiriyorum.
hımm onu düşünmedim hiç tabi olabilir neden olmasın kargoya vereceğimiz parayla hediye paketi yaptırırız
ama ayraç da alıncak :26:
kitap yurdunda satılıyo mu acaba
her paketle birkaç ayraç yolluyor canım. içine sinmezse ayraç da alabilir paketine ekleyebilirsin tabii ki satılıyor ayrıyetten .
bence böylesi hem zaman hem de ekonomi açısından daha uygun. hediye paketi ve not da ekletebiliyoruz
Bilmiyorum düşüncenizi ama bence ayraç çok da elzem bir hediye değil. Ayraçsız olmaz mı ki?
Yine online alınıp eklenebilir tabi.
kitapyurdu kendi ayraçlarını gönderiyor zaten. bir de çok cici magnet ayıraçları var almıştım ama üzerlerinde kendi isimleri yazıyor. drlerde ayıraçlar var. ya da sen keçeden yap özge? daldım ve çıktım :18:
her paketle birkaç ayraç yolluyor canım. içine sinmezse ayraç da alabilir paketine ekleyebilirsin tabii ki satılıyor ayrıyetten .
bence böylesi hem zaman hem de ekonomi açısından daha uygun. hediye paketi ve not da ekletebiliyoruz
Bilmiyorum düşüncenizi ama bence ayraç çok da elzem bir hediye değil. Ayraçsız olmaz mı ki?
Yine online alınıp eklenebilir tabi.
ben kitaplığımdakilere kıyamıyorum
o nedenle yeni alıcam direkt adresine yollucam son kararım budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?