- Konu Sahibi elenaferrante
-
oyyy harika, bayılıyorum böyle cesur kızıllara
benimki daha mütevazi albümümde var seni arkadaş olarak ekledim gör diye
oyyy harika, bayılıyorum böyle cesur kızıllara
benimki daha mütevazi albümümde var seni arkadaş olarak ekledim gör diye
Özgitom yazını görünce hemen damladım ben sana ne zamandır sorucam unutuyorum senin kızılın hangi kızıldann :26:
Çok hoşuma gidiyosun da
Ben de senin gibi kızılı çok seviyorum ama nedense hep daha kırmızı oluyor. Bir türlü tutturamıyorum senin rengini.
Çok da güzelsin bu aradaaa...
kızlar ben perşembe cuma burada olmayacamtanıtma topiğinede gelince yazıcam artık
çok teşekkür ederim sen de çok güzelsin gelinliğin de çok güzel
kızıl gelin olcaksın sen de
yaşasın kızıl kardeşliği o zaman
Kızlar,
işten çıktım sabah, sonra kızkardeşimle ikea ya gittik. Kendime minicik sevimli çeyizcikler aldım.
Kitapları da aynı heyecanla alacağım.
Bu arada ben de 6 senedir falan kızılım.
Enee nispete bakin yaaaa :) Hihhhhh aslinda kizil bana yakisiyo da ben istemiyorum
Fatos ikea dedin istanbul mu izmir mi:)
Ankara :)
Hayatımda İkea'ya ikinci gidişim. Ama aşık oldum diyebilirim. Çeyiz topiğim bile var.
Kızlar, haftaya artık kargo göndermeye başlayacağız. Ve kısa zamanda da elimize ulaşacaklar.
Hediyelerimizin fotoğraflarını da paylaşacağız değil mi :)
gelen hediyenin mi giden hediyenin mi?
günaydın
Sana gelen hediyenin bence.
Soslu çarşamba sendromu diye bir şey var mı?
Ya da gazım bitti, yenisini nasıl doldurabiliriz
günaydın kızlar 2 gün gelemedim hastaydım raporluydum ve evden pc kkya giremiyor nedeni ne bilmiyorumçekiliş yapılmadı dimi kaçırdıklarımı okumaya çalışacağım gün içinde ama yarışmayla ilgili bilmem gereken birşey varsa söylerseniz sevinirim
sen iste yeter bende her güne ait sendrom varnasıl bir paket sunayım sana?
cuma olacak canım çekiliş.bir şey kaçırmadın
bu arada, kitapyurdunda 7-14 nisan arası kargo bedava kampanyası var arkadaşlar 20 TL üstü siparişlerde.kitap alımını netten yapacak arkadaşlara duyurulur
çalışma saatlerim yoğun olduğu için bende ordan almayı düşünüyordum saolasın cnm
rica ederim ne demekaslında şöyle de yapabiliriz. siteye direkt hediye edeceğimiz kişinin adresini de verebiliriz :26: mi acaba?
rica ederim ne demekaslında şöyle de yapabiliriz. siteye direkt hediye edeceğimiz kişinin adresini de verebiliriz :26: mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?