- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Kizlar bahsettiğiniz site nasil bi yer? Merak ettim bende mi üye olsam
adı vikitap
ben yeni keşfettim ama çok sevdim baya da faydalanıyorum
kütüphanemde olan kitapları not ettim okuduklarımı not ettim
şuan okuduğum kitabı yazdım ilerledikçe kaçıncı sayfada olduğumu güncelliyorum falan
sonra yıllık kitap okuma hedefi belirledim onu yazdım
forum bölümü de var fikir alış verişi yapılıyo
kitaplar hakkında yorumlar da var
hatta takas falan da yapılıyo galiba
ben sevdim valla bundan sonra ayrılmam ordan
ama canım o zaman da verdiğimiz listelerin bir anlamı kalmıyor. ben mesela istemem verdiğim listenin dışında kitap gelmesini çünkü okuduğum çok fazla kitap var. aynısından bir tane daha istemem doğrusu
Bakıyorum birazdancnm vikitaptan beni takip etmeye başlamışsınbende seni takibe aldım
kızlar benim nickim solitary ekleyebilirsiniz ben melinda dan bir kaçınızı ekledim
adı vikitap
ben yeni keşfettim ama çok sevdim baya da faydalanıyorum
kütüphanemde olan kitapları not ettim okuduklarımı not ettim
şuan okuduğum kitabı yazdım ilerledikçe kaçıncı sayfada olduğumu güncelliyorum falan
sonra yıllık kitap okuma hedefi belirledim onu yazdım
forum bölümü de var fikir alış verişi yapılıyo
kitaplar hakkında yorumlar da var
hatta takas falan da yapılıyo galiba
ben sevdim valla bundan sonra ayrılmam ordan
soslu makarna
ben epeydir kullanmıyorum kızlar orayı. kitap falan eklemiyorum artık.
solitarywoman eklemişsin teşekkürler, bana kalsa kırk yıla bulamzdım
soslum tabii ki hediye alacağım kişinin istediği bir kitapsa, ya da istediği özelliklere uygunsa. Yoksa rast gele gönderilmez,çok ayıpÖnemli olan üye tanıtımına sadık kalmak.
Ben tercih etmem, yeni kitap alırım şahsen.
Bakıyorum birazdan
gelen hediyenin mi giden hediyenin mi?
günaydın
merhaba hanımlar, bende kitap sitelerinden alınsa nasıl olur acaba diye düşümüştüm. normald elden gönderilince kargo parası baya tutuyo. zaten kitaplar temiz olsun yazmış kedifatos. gerçi ben içinde anı olan kitapları daha çok beğeniyorum, altı çizilmiş, notlar alınmış, hoş onlara da kıyamz insan ama .
ne çelişkili bir insanım ben ya
ben kitaplığımdakilere kıyamıyorum
o nedenle yeni alıcam direkt adresine yollucam son kararım budur
Kitaplığımdaki demirbaş kitaplarımdan hediye edemem ama bir kere okuyup tekrar kapağını açmayacağım kitaplardan hediye vermeyi düşünebilirim.(Gerçi bunu da sanmıyorum ya:)Bence bu konunun kriteri olmasın. Tabii kendi kitaplığından hediye edecek arkadaşların kitaplarının tertemiz, yıpranmamış olması önemli. Ben güvenirim açıkçası buradan bir arkadaşımın bana temiz bir kitap yollayacağına.
ben Dr dan alırım hep, her zaman hediye yollarlar
herkes buraya düşüncelerini yazssın, çekiliş yaptıktan sonra kim kime çıktıysa okur ona göre yolar kitabını
bu arada isimler gizli mi kalacak, kim kime çıktığını bilmeyecek mi:44:
benim içinde ayraç önemli değil. Kitabın kişisel kitaplıktan gönderilmesi yada sanal ortmadan alınması da önemli değil. Eski yeni oda farketmezDaha önce de dedğim gibi ben içinde yaşanmışlık olan kitapları, dokunulmuş, satırlarına daha önce göz değmiş kitapları daha çok seviyorum.
Bir de ben size hani kuradan sonra iletişim bilgilerini göndercem ya.
oradan hediye alacağımız kişiye, şu kitap sende var mı gibi mesajlar atabiliriz bence. TAbiki kim olduğumuzu söylemeden.
Watsuptan falan yazisabiliriz dimi:)
Bir de ben size hani kuradan sonra iletişim bilgilerini göndercem ya.
oradan hediye alacağımız kişiye, şu kitap sende var mı gibi mesajlar atabiliriz bence. TAbiki kim olduğumuzu söylemeden.
süprizi kaçaaaarrr
bana yazmasın alacak arkadaşım
kendi beğendiği kitapları alsın bana ama bende var mı okudum mu diye de vikitap üyeliğime baksın
ben süpriz olsun istiyom
genel yazışmaya bakınca o anlam çıkmıyor mu ama?
Günaydın Soslumbana da yazmasın ben de aşağı yukarı 15 kitaptan oluşan liste verdim
günaydın bu arada
Günaydın Soslum
Sen deyince dikkat ettim de gerçekten sanki önemli olan karşımızdakinin zevkleri değil de kitabın kondüsyonuymuş gibi bir sonuç çıktı.
Bence bir sıfır alma fikrinde sabit kalalım.
Bu arada ben kitap listesi yapmadım ama merak ettiğim yazarların isimlerini yazdım.:44:
yazar yazmayı ben de düşündüm. ama ben bir yazarın bir kitabını beğendimse diğer kitaplarını sömürdüğüm için vazgeçtim
Ben de öyleyim. O yüzden övgülerini çok duyduğum ancak hiçbir kitabını okumadığım yazarları yazdım sadece. Ordakiler henüz hiç kitabını okumadığım yazarlar.
yarın değil mi çekilişimiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?