• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan eş ve eski sevgilisi

Kıskanmamak ayrı şey, "kiminle napıyorsan yap" diyecek kadar geniş olmak ayrı şey. Size karşı his yok içinde eşinizin ya da o öyle sanıyor, bazıları böyle geniş geniş takılır lafta ama ya size fazlasıyla güvendiğinden, hiç kaybetme korkusu yaşamadığından ya da gerçekten size karşı hiç ama hiç birşey hiasetmediğindendir ki insan eşine nasıl birşey hissetmez, hele ki bizim erkekler, sevmese de sahiplenme duygusu var serde....

Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?
Babam annemi perde açtırmayacak kadar çok kıskanıyordu. O zaman çok mu sevmiş olıyor? Hayır. Sevgiden değil ruh hastasıydı. Eşim kıskanır ama sadece yüzü asılır, kibarca söyler rahatsız oldum diye. Çok memnunum bu halinden. Onu giyme buraya gitme bununki konuşma demez. Diyememeli zaten. Eski günleri özleme konusuna gelirsek evet özlüyor olabilir ama özlediği şey bir şahsın kendisi ise bu Da aldatılmak bence. Adam demek ki hala onu istiyor. Şu kiminle ne yaparsan yap lafı çok ağır. Bu sizi eş olarak görmediği anlamına gelir. Yani bir erkekle yazışsanız hoş mu karışlayacak? Birde Sizin bekaretinize bakmasın beyefendi. Eminim kendisi de yaşamıştır geçmişte. O utanmıyorsa siz niye utanıyorsunuz

Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .

Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .

Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .

Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .

Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .

Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .

Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .

Sizce ne yapmalıyım ?
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir önemli olan güven ama kiminle napıyorsan yap özgürsün demek bu ne biçim düşünce ben bu zihniyetle evli kalmazd8m daha önce farketmedinizmi durumu

Gayet sizi sevmediğinden emin gibi konu açmışsınız, burdan bakınca da eşiniz sizinle mantık evliliği yapmış gibi duruyor.

Çok aşık değilseniz bu adamla ömür geçirmeyin hatta çok seviyor olsanız da siz de sevmeyin sizi sevmeyeni, boşanmak en doğrusu gibi duruyor.

Git kimle ne istiyorsan yasa, özgürsün diyen adamla bir dakika evli kalmam ve bunun beni kiskanmamasi ile hicbir alakası yok.
Eşler birbirine sadık olmak zorundadır.Adi üstünde eş..Çok eşlilik istiyorsa evlenmeyecekti.
Beni sevmeyen sahiplenmeyen,hatta başka bir erkekle olduğumu kabul edebilen bir erkek koca da olamaz benim gözümde..
Kıskanmamakla ilgili rahatsızlığınız kıskançlık filan ne bileyim basit kalmış durumunuzu ifade etmek için..
Inşallah gerçek değilsinizdir

Sizce ne yapmalıyım ?
Kimsenin sevgisinden emin olamayız.
Eşim beni seviyomu sevmiyomu emin değilim ama eşimde kıskanmaz. Bigün konusunu açtım evemi kapatmam gerekiyor seni biliyorum seninle bi sıkıntım yok neden hayatı dar edeyim durduk yere diyo. Yani birazda fıtrat meselesi ama eski sevgili konusuna bişey diyemiyorum

Evlilik terapistine gidebilirsiniz tabi eşinizin tarafindan da kurtarilmaya deger bir evliliginiz varsa ve o da bunu isterse. Sanki sizinle kafasina silah tutup zorla evlendirmisler gibi. Tavirlari cok incitici

Kıskanmamak ayrı, "Kiminle ne yaparsan yap, özgürsün." demek ayrı. Bir insan eşine nasıl böyle bir şey söyleyebilir ya:KK57: Ben şok

Eve geldi şimdi yüzü gayet gülüyor. İşle ilgili birşey galiba . Böyle değildi sabah çıkarken

Back