- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi emilyproblem
Kesinlikle sana katılıyorum.bence sen bizle dalga geciyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle sana katılıyorum.bence sen bizle dalga geciyor?
Bu yaz Ukrayna ve Rusyaya gitti. Ben de geleyim dedim . Senin ne işin var orada . Komplekse girersin dedi
Bazen otobanda müzik açıp, yüksek hız yapıyor. Kaza yapacağız yavasla diyorum . Belki ölmek istiyorum diyor
Babam annemi perde açtırmayacak kadar çok kıskanıyordu. O zaman çok mu sevmiş olıyor? Hayır. Sevgiden değil ruh hastasıydı. Eşim kıskanır ama sadece yüzü asılır, kibarca söyler rahatsız oldum diye. Çok memnunum bu halinden. Onu giyme buraya gitme bununki konuşma demez. Diyememeli zaten. Eski günleri özleme konusuna gelirsek evet özlüyor olabilir ama özlediği şey bir şahsın kendisi ise bu Da aldatılmak bence. Adam demek ki hala onu istiyor. Şu kiminle ne yaparsan yap lafı çok ağır. Bu sizi eş olarak görmediği anlamına gelir. Yani bir erkekle yazışsanız hoş mu karışlayacak? Birde Sizin bekaretinize bakmasın beyefendi. Eminim kendisi de yaşamıştır geçmişte. O utanmıyorsa siz niye utanıyorsunuzHerkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sorunlarımızı anlatacağım şimdi ,
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .
Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .
Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .
Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bana eşimin eski aşkını, görümcem ve yakın arkadaşları anlattı.
Kız için bir sürü romantik jestler yapmış . Emek harcamış yani .
Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .
Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .
Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .
Ya evlilik terapisti ya da boşanmak . çözüm bu
Sizce ne yapmalıyım ?
Maddi manevi Bi sıkıntısı vardır belki, izlemede kalınBana karşı ilk başlarda kibardı ama sonra kırıcı olmaya basladı . Bana karsı notr gibi ne cok seviyor nede nefret edıyor , herseyi icinde yasıyor gibi
Kıskançlık sevgi göstergesi değildir önemli olan güven ama kiminle napıyorsan yap özgürsün demek bu ne biçim düşünce ben bu zihniyetle evli kalmazd8m daha önce farketmedinizmi durumuHerkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Eşim kıskanmıyor beni . Neden beni kıskanmıyorsun diye sorduğumda ? Ne gerek var diyor . Senin neyini kıskanayım diyor.
Senin daha önce bir sürü ilişkin olmuş, Benim daha önce bir sürü ilişkim olmuş . Tecrubeli insanlarız. Kıskansam ne olur kıskanmasam ne olur diyor .
Ben evlenirken bakire değildim . Daha önceki ilişkilerim yüzünden mi beni benimseyemiyor bunu kafama takıyorum . E o zaman neden evlendi benimle .
Bana diyor ki ; istediğin kişiyle ne yapıyorsan yap, özgürsün diyor, seni kıskanmam .
Bir de eski sevgili konusu var . Bunun daha önce unutamadıgı çooook çoook büyük aşkı varmış . Gençlik aşkı .
Bir kere bu eski sevgili konusunu masada yemek yerken açtım . İnsanlar eski sevgilisini unutur mu diye ? Gözleri doldu . Eğer çok sevmişse unutamaz dedi .
Bazen hüzünlü şarkılar açıp, alkol alıyor. Yine gözleri doluyor . Neden gözlerin doldu diye sordugumda , eski günler geliyor aklıma diyor .
Bu adam beni kıskanmıyor , bu adam eski sevgilisini unutamadı . Bundan yavaş yavaş emin olmaya başladım .
Sizce ne yapmalıyım ?
Kimsenin sevgisinden emin olamayız.Herkese merhaba, ben yeni evliyim yaşım 32 yakında 33 olacağım , eşimde 36 yaşına yeni girdi . Haziran 2018de evlendik . 1 yılı geçti .
Sizce ne yapmalıyım ?