- 22 Mart 2018
- 407
- 510
-
- Konu Sahibi Siyahruhluu
İşte bunu kendi başınıza,kendi içinizde çözmeniz gerek kaldırabilir misiniz,kabullenebilir misiniz?Evet belki de çünkü ben kendime çok güvenen biriydim asla yıkılmam derdim
Görüşmesem için içimi yiyecekti. Kadın milleti işte merak ediyor.insanlar evlenip boşanıyor, başkaları ile deniyor olmuyor, tekrar birbiri ile evleniyor. bu kadar didiklememek lazım. size gelmiş ve kabul etmişseniz o noktadan sonra devam edip geriye bakmayacaksınız.
ayrıca neden diğer kızla görüştünüz ? bana da öyle bir durumda gelen kadına "tatlım o benim, sen yoluna bak" der arkamı dönerim. o adam hayatımdaysa başka bir kadının ne dediği beni ilgilendirmez çünkü güvenmişim ki hayatıma almışım.
Hayatında biri varken başkasına meyl etmek, flört etmek, sevgili olmakYahu aldatmak ne peki
Sevgili olmuşsun diyorsun canim. Aldatma degil konu.. ayriyken yeni arayişlara girmiş.. Birşey bitmisse biter bitmemisse devam eder.Aralarinda ne yasandi onlar bilir. Ama kendini uzme akisina birak.. biticekse biticektir.. ciddi kararlar icin zaman tani kendine sadece..Iste bende ondan korkuyorum malesef
Hayatında biri varken başkasına meyl etmek, flört etmek, sevgili olmak
o sizin net olmamanızla alakalı demek. belki ben çok keskinim ama benzer bir durumda ben takılmadan sevgilime güvenip yürüdüm.Görüşmesem için içimi yiyecekti. Kadın milleti işte merak ediyor.
UmarimSevgili olmuşsun diyorsun canim. Aldatma degil konu.. ayriyken yeni arayişlara girmiş.. Birşey bitmisse biter bitmemisse devam eder.Aralarinda ne yasandi onlar bilir. Ama kendini uzme akisina birak.. biticekse biticektir.. ciddi kararlar icin zaman tani kendine sadece..
Ayrılıklar da sevdaya dahilbana göre de ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla olmak bu da aldatmak.
Değildir.bana göre de ayrıldıktan hemen sonra başkasıyla olmak bu da aldatmak.
sizinle sevgili iken başkası ile görüşmesi aldatmaktır.Yahu aldatmak ne peki
Aslında ben de netim ama bir kere güven kırılınca zor oluyoro sizin net olmamanızla alakalı demek. belki ben çok keskinim ama benzer bir durumda ben takılmadan sevgilime güvenip yürüdüm.
Yara bandı olarak kullanan kadında 6 yıllık ilişkisinden yeni ayrılmış ikisi de aynı konumda ve o kadın benim vicdanıma çok oynadı.Değildir.
Sevgilin çok hızlı davranmış, karşısındaki kadına daha da ayıp olmuş, yara bandı olarak birini kullanmak hoş değil.
Senin geçmişi geride bırakman gerekiyor
Aldatmak; biriyle beraberken, başkasıyla olması, ya da olmaya meyil etmesi, flört etmesi, duygusal veya fiziksel bir bağ kurmasıdır. Sizinle ayrı olduğu süreçte yaşadıkları sizi aldatması anlamına gelmez. Sonuçta ayrısınız ömür boyu sizi bekleyecek hali yok. Bence bu mevzuyu abartmayın. Eğer bu olan şeyi aldatılmak olarak tanımlıyorsanız da ayrılın. İkinize de yazık olur.Yahu aldatmak ne peki
totosunu kaldırmaya devam et
evlendıkten sonra 3 kuruş kıymetin kalmaz ,
bu lafım kulagında kalsın
totosunu kaldırmaya devam et
evlendıkten sonra 3 kuruş kıymetin kalmaz ,
bu lafım kulagında kalsın
Tam tersi hiç birşey yapasım gelmiyor
Belki de olabilir hahahahAyrılıklar da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgilidir diyorsunuz yani
Merhaba tatlımlar,
Konuya hemen geçiş yapıyorum. Ben 24 yaşındayım sevgilim ise 25 ikimizde yeni mezun olmuş is arama telasinda bir an önce is bulup bir şeyleri yoluna koyma derdindeyiz. İkimizde şuan ders çalışıyoruz.
Ilişkimiz 5 yıllık dershane zamanı tanıştık sevdik birbirimizi zaman bu zaman derken buraya kadar geldik ilişkide hiç bir problemimiz olmadi 2 3 yıl boyunca ama 2 yıl önce 2 aylık bir ayrılık yaşadık bana inat başkasıyla görüşmüş ama yapamayınca geri geldi ufak çaplı surundurme istememe derken ben düşündüm ve tekrar barıştık aslında bizim için dönüm noktası oldu daha iyi olduk ama sürekli onun burnundan getirme başına kalkma gibi şeyler yapıyorum yakın arkadaşlarımdan bile kiskaniyorum ne yapicam bilmiyorum aileler tanisti sadece ise girmek icin bekliyoruz ve oyle paranoyaklastim ki bir arkadasim var sevgilisi var ondan bile kiskaniyorum ne olacak boyle bilmiyorum iyi anlaşıyoruz ama sürekli takıntı halindeyim ilerde evlenince ne olur bilmiyorum çok mu saçmalıyorum sizce ?
En ufak yanlışını görmedim o olaydan sonra yine de tedirginim.
bunun bence güven kırılması ile alakası yok. bir boşluğa düşüp böyle birşey yaşamış olabilir. ve o sırada beraber değilsiniz zaten. bence konuyu fazla büyütmüşsünüz.Aslında ben de netim ama bir kere güven kırılınca zor oluyor