- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 29
-
- Konu Sahibi Siyahruhluu
Tatlim hayir, aldatildim ben ciddi manada aldattığı kadınla yüz yüze konuştum o söyledi bana olanları zaten.Seni aldatmamış ki, ayrılmışsınız sonuçta. Gözünüzde beyaz atlı prens yapmışsınız, anladığım kadarıyla adam da size gayet sadık üstelik bir yola girmişsiniz. Kendinizi de, sevginizi de yıpratmayın derim.
Akışa bırakın kendinizi. Su akar yolunu bulur.
siz ayrıldıktan sonra görüşmemiz mi kızla? nasıl aldatmak oluyır?Tatlim hayir, aldatildim ben ciddi manada aldattığı kadınla yüz yüze konuştum o söyledi bana olanları zaten.
Evet öyle ama beni de anlayin ben o zamanlar çok kötü oluyordum ayrılınca başkasıyla görüşünce aldatmak olmuyor mu bu sonuçta tekrar geldi ve aramızda 2 3 aylık bir birliktelik yok 3 seneSonuçta sizi aldatmamış ayrıyken bileyşer olmuş. Çok abartıyorsunuz. Yani bir süre sonra bıkar insan bu darlamalardan.Bu kadar hazmedemiyorsanız ayrılın. Ki bence ayrılacak bişey yok
Tatlim hayir, aldatildim ben ciddi manada aldattığı kadınla yüz yüze konuştum o söyledi bana olanları zaten.
Hayır söyle oldu 2 ay sonra bir gece beni aradı barışmak istediğini görüşmek istediğini söyledi bende olmaz dedim ama özlemiştim yanıma geldi konuştuk benden ayriyken ne yaptın dedim bir şey söylemedi birisiyle görüştün mu dedim hayır dedi doğru söyle öğrenirsem daha kötü olur dedim oda 1 2 defa görüştük vs dedi tepem attı kabullenemedim aradan 2 gün geçti kızı aradım ilk başta sevgilimin dediklerini söyledi içim rahatladı. Ertesi gün goruselim dedi kız anlatmam gereken şeyler var dedi tamam dedim görüştük meğer her şey yalanmış baya baya sevgili olmuşlar. Yıkıldım o an hiç beklemiyordumsiz ayrıldıktan sonra görüşmemiz mi kızla? nasıl aldatmak oluyır?
Ben ayriyken o tür şeyler yapmadım en azından ben ayrıydım ama annesiyle hala gorusuyordum ve bu onu biliyorduayrılınca aldatmış mı oluyor ?
yani sizle ayrıyken sevgili olmuş? doğru mu? e yine aldatma değil ki bu yani.Hayır söyle oldu 2 ay sonra bir gece beni aradı barışmak istediğini görüşmek istediğini söyledi bende olmaz dedim ama özlemiştim yanıma geldi konuştuk benden ayriyken ne yaptın dedim bir şey söylemedi birisiyle görüştün mu dedim hayır dedi doğru söyle öğrenirsem daha kötü olur dedim oda 1 2 defa görüştük vs dedi tepem attı kabullenemedim aradan 2 gün geçti kızı aradım ilk başta sevgilimin dediklerini söyledi içim rahatladı. Ertesi gün goruselim dedi kız anlatmam gereken şeyler var dedi tamam dedim görüştük meğer her şey yalanmış baya baya sevgili olmuşlar. Yıkıldım o an hiç beklemiyordum
Iste bende ondan korkuyorum malesefAyrilinca birileri olmuşsa önceki sayfa kapanip ikinci sayfa acilmis demektir.. tekrar öncekine dönmek neden?
3 seneyi çöpe atip yeni yelken açmak sizde güvensizlik oluşturmuş.. niyeti madem sizdiniz nasil baskasiyla gorüşuyor..
Genel de yeni aşki bulamayinca eskiye dönüluyor ama duygular yerindemi..?
En ufak birseyde yine ayni yola girerse?
Dikkatli ol derim..
Evet belki de çünkü ben kendime çok güvenen biriydim asla yıkılmam derdimBaşkasıyla görüşünce özgüveninizi kaybetmişsiniz
Ayrıymışsınız ama. Belki o an kafasında bitirmek istedi yeni bir ilişki denedi. Bu aldatmak olmuyor.üstelik üzerinden epey zaman geçmiş bunu aşmış olmanız lazımdı. Takıntı yapmışsınız resmen. Ben olsam valla dayanamazdım bu kadar baskıyaEvet öyle ama beni de anlayin ben o zamanlar çok kötü oluyordum ayrılınca başkasıyla görüşünce aldatmak olmuyor mu bu sonuçta tekrar geldi ve aramızda 2 3 aylık bir birliktelik yok 3 sene
Ben ayriyken o tür şeyler yapmadım en azından ben ayrıydım ama annesiyle hala gorusuyordum ve bu onu biliyordu
Yahu aldatmak ne pekiyani sizle ayrıyken sevgili olmuş? doğru mu? e yine aldatma değil ki bu yani.
Öyle mi dersiniz ben olsam ben de katlanamazdım diyorum bazen ama kendimi firenliyemiyorumAyrıymışsınız ama. Belki o an kafasında bitirmek istedi yeni bir ilişki denedi. Bu aldatmak olmuyor.üstelik üzerinden epey zaman geçmiş bunu aşmış olmanız lazımdı. Takıntı yapmışsınız resmen. Ben olsam valla dayanamazdım bu kadar baskıya