- Konu Sahibi freesecret
-
göğüsleri büyütür yerine dikleştirir diye kelime hatası yapmışım yazarken, neyse size doğru kelimeyi seçerek kendi fikrimi belirteyim: ben ısırgan otunun göğüsleri dolgunlaştırdığına inanmıyorum buna katılırsınız ya da katılmazsınız...bu arada detaylı olarak belirtiğiniz hareket için teşekkürler ama ben gögüsler için faydalı olacağına değil de bel bölgesindeki kasları hareketlendireceği düşüncesindeyim.bir daha deneyin anlarsınız...
Elimden geldiğince yüzmeye çalışıyorum ve her zaman sütyen alırken tam destekli olmasına dikkat ediyorum. Dıştan gayet hoş görünüyorlar ama içini bi de bana sorunn=//
Ya benim göğüs ucum yok resmen ve 18 yaşındayım acaba ileride çıkar mı? Herşeyi geçtim ben çocuğumu emziremezsem ne anlarım o annelikten?!
cnm benim kuzeniminde öyleydi ama sonra düzeldi... göğüs süt ve yağ dokusundan olusur zaten.. hamile kaldığın zaman göğüslerin büyür ve bebeğini emzirebilirsin..ama göğüs ucunu cok kafana takıosan bi doktora görün derim bu bir göğüs estetiği yapan doktor olabilr bi de göğüs büyütücü kremlerden al yararını görürsün.. kaç beden sütyen kullanıosun peki bir de onu sorıyım cnm sana daha iyi yardımcı olabilmek için
Umarım canım inşallah çıkar yaa:44: destekli 80 b cup kullanıyorum sürekli...
göğüsleri büyütür yerine dikleştirir diye kelime hatası yapmışım yazarken, neyse size doğru kelimeyi seçerek kendi fikrimi belirteyim: ben ısırgan otunun göğüsleri dolgunlaştırdığına inanmıyorum buna katılırsınız ya da katılmazsınız...bu arada detaylı olarak belirtiğiniz hareket için teşekkürler ama ben gögüsler için faydalı olacağına değil de bel bölgesindeki kasları hareketlendireceği düşüncesindeyim.bir daha deneyin anlarsınız...
20 kilo kadar zayıflamam sonucunda göğüslerim sarktı.Yaptığım 3 hareketle göğüslerimi toparladım.1.si arkadaşımzın dediği gibi yerde şınav,2.si ellerimi duvara dayayarak yaptığım şınav,3.süde ellerimi göğüs hizamda birleştiriyorum ve avuçlarımı birbirine bastırıyorum bırakıyorum(50 kez).
canım 20 kilo verdım dedın ya hanı gögüslerin buyukmuydu pekı kılo verince göguslerınde küçülme oldumu ?
sundan dolayı soruyorum ben 90-C kullanıyorum yanı baya buyuk benımkıler . suan dıyetteyım de kilo verınce gidiyo mu merak ettıgım ıcın soruyorum :26:
Yok canım göğüslerimde hiç küçülme olmadı.90dı hala 90 ama beden ölçüsü küçüldü ama göğüs ölçüm aynı.Sarktığı zaman küçülmüş gibi gelmişti ama toparlanınca yine 90 takmaya başladım.Göğüsler sıkılaşınca büyük durmuyorlar ama.Diyetinde başarılar dilerim,inşallah hedefine ulaşırsın
20 kilo kadar zayıflamam sonucunda göğüslerim sarktı.Yaptığım 3 hareketle göğüslerimi toparladım.1.si arkadaşımzın dediği gibi yerde şınav,2.si ellerimi duvara dayayarak yaptığım şınav,3.süde ellerimi göğüs hizamda birleştiriyorum ve avuçlarımı birbirine bastırıyorum bırakıyorum(50 kez).
büşra şu hareketleri daha detaylı anlatsan. hatta şekilli yada videolu. çokmu şey istemiş olurum. benim kızım 2,5 yaşına kadar emdi. zorla kestim anne sütünden,haliyle çok sarktı ya.
anlattığın hareketler kolaymış canım. en kısa zamanda deneyeceğim. hatta bu akşam iftardan sonra halim olursa yapayım. sonucu burdan yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?