- 11 Şubat 2009
- 1.441
- 857
- 323
- Konu Sahibi freesecret
-
Elimden geldiğince yüzmeye çalışıyorum ve her zaman sütyen alırken tam destekli olmasına dikkat ediyorum. Dıştan gayet hoş görünüyorlar ama içini bi de bana sorunn=//
Ya benim göğüs ucum yok resmen ve 18 yaşındayım acaba ileride çıkar mı? Herşeyi geçtim ben çocuğumu emziremezsem ne anlarım o annelikten?!
hızlı kilo vermelerde göğüslerden de küçülme oluyor çok fazla ve sarkıyor da. Ben de 30 kiloya yakın verdim ve daha evli bile değilim ama 85D takarken, şimdi normal 85 yada kalıbı büyük 80 takıyorum.
düzenli spor yapamadım evet, deneyeceğim. Ama göğüslerin içini doldurmak için spor yeterli olmayabilir. Bu şekilde dolgunluk da geri gelir mi ki, naapmak lazım :44:
evet kızlar yani 1 haftada kesin etkisini gösteriyo deneyin bişi kaybetmezsiniz 1 dknızı almaz .
şöyle yapılıyo . şınav çeker gibi durup dizlerimizi yere koyuyoruz ayaklarımızı da havada birleştiriyoruz o şekilde şınav çekiyoruz . ben her akşam 15 tane yapıyorum ama baştan savma olmasın zaten 15 tanecik yavaş yavaş yapın :)
20 kilo kadar zayıflamam sonucunda göğüslerim sarktı.Yaptığım 3 hareketle göğüslerimi toparladım.1.si arkadaşımzın dediği gibi yerde şınav,2.si ellerimi duvara dayayarak yaptığım şınav,3.süde ellerimi göğüs hizamda birleştiriyorum ve avuçlarımı birbirine bastırıyorum bırakıyorum(50 kez).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?