• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

okudum simdi diğer yorumları da. zaten siz son haftalar çok fazla şey yaşadınız. bir süre ayrı kalın, seviyorsanız tekrar birleşirsiniz. ama bir süre ayrı kalmanız ilşkiniz için iyi olacaktır.

Umarım barışırız tekrar...
Tamamen bitirmez beni :(

bence eski sevgilinden kıskanması doğal bişey ama kendi kendine triplere girmesi çok çocukca . bence al karşına ciddi bir şekilde konuş . sonuçta seni tanıyo nasıl biri olduğunu biliyo . seni bu kadar tanırken güvensizlik sorunu çok saçma . bu konuyu ona aç deriim ben :)

bence eski sevgilinden kıskanması doğal bişey ama kendi kendine triplere girmesi çok çocukca . bence al karşına ciddi bir şekilde konuş . sonuçta seni tanıyo nasıl biri olduğunu biliyo . seni bu kadar tanırken güvensizlik sorunu çok saçma . bu konuyu ona aç deriim ben :)

Diğer yorumlarıda oku ayrıldık biz.s

gırmeyelı neler olmus ya:50:
uzulme cnm kıskandgndan yapıyor o bıraz kendı halıne bırak

gırmeyelı neler olmus ya:50:
uzulme cnm kıskandgndan yapıyor o bıraz kendı halıne bırak

Hemde neler oldu...
Kıskançlık meselesi ayrılığa kadar geldi.
Öyle yapıcam bakalım umarım tekrar eskisi gibi oluruz.

Canım çok üzüldüm ayrılmanıza ya..
Şimdi biraz ikinizde kafanızı dinleyin,en azından 1-2 gün.Biliyorum zor ama bazen üstüne gittikçe sarpa sarabiliyor...
Benim erkek arkadaşımda çok kıskanç. Emin ol seninkiyle aynı şeyleri yapardı yani. Surat asmayı bırak,neler ederdi.
Keşke sende şu yemek mevzusu için diretmeseydin,gitmem deseydin. Sonuçta huyunu biliyorsun.Seviyorsan idare edeceksin.
Ben barışacağınıza inanıyorum inşaAllah...

Canım çok üzüldüm ayrılmanıza ya..
Şimdi biraz ikinizde kafanızı dinleyin,en azından 1-2 gün.Biliyorum zor ama bazen üstüne gittikçe sarpa sarabiliyor...
Benim erkek arkadaşımda çok kıskanç. Emin ol seninkiyle aynı şeyleri yapardı yani. Surat asmayı bırak,neler ederdi.
Keşke sende şu yemek mevzusu için diretmeseydin,gitmem deseydin. Sonuçta huyunu biliyorsun.Seviyorsan idare edeceksin.
Ben barışacağınıza inanıyorum inşaAllah...

1-2 değilde daha uzun süreyi bulucak gibi geliyor bana ben hiç mesaj atmıycam aramıycam okuldada tenefüslere hiç çıkmıycam merak etsin beni diye.
Eğer hala seviyorsa ilk gün olmasa bile 2. gün merak eder diye tahmin ediyorum...
Keşke gitmem deseydim diyorum ama şuanda olan oldu zaten...
Umarım dediğin gibi olurda barışırız...

Yarın okul var kendime stres yaptım canımın acıdığını hissediyorum...

Tuğçe kutunuu boşalt mesaj atamıyorum.

Normaldede kıskanç biriydi ama bu kadar bunaltmazdı beni şu 2-3 gündür iyice kıskançlık krizine girdi ve şuanda ben bu konuyu açtım benim dışımda canını sıkan bişeylermi var dedim oda yok hiç bişey istemiyorum dedi.
Benidemi yani dedim oda bilmiyorum dedi...
Hayatından çıkıyımmı o zaman daha mutlu olucaksan dedim oda bişey demedi ardından bi daha mesaj attım bak atılay git dersen giderim ama eğer şuanda konuşmak istemiyorsanda anlarım dedim oda konuşmak istemiyorum şuan ! demiş...

Neden böyle.s

Sevgilisini eski sevgilisiyle görmüş bence doğal bu aralar böyle olması

Kızlar bugün bi gelişme olmadı hiç...
Ben sınıftan çıkmadım sadece öğlen arası yemek yedikten sonra lavaboya girmiştim arkadaşlarımla tam çıkıyordum oda merdivenden yukarı çıkıyormuş 2-3 saniye baktı bana sonra onu gördüğüm an arkamı döndüm çıkcağım yere lavaboya girdim oda çıkmıştır galiba.
Lavaboya girdim hüngür hüngür ağladım... Onu görmeye dayanamadım içimden bir şeyler koptu :(

Herkesin derse girmesini bekledim ağladığımı görmesin diye sonradan çıktım sınıfa...
Onun dışında bişey olmadı...

Kızlar bugün bi gelişme olmadı hiç...
Ben sınıftan çıkmadım sadece öğlen arası yemek yedikten sonra lavaboya girmiştim arkadaşlarımla tam çıkıyordum oda merdivenden yukarı çıkıyormuş 2-3 saniye baktı bana sonra onu gördüğüm an arkamı döndüm çıkcağım yere lavaboya girdim oda çıkmıştır galiba.
Lavaboya girdim hüngür hüngür ağladım... Onu görmeye dayanamadım içimden bir şeyler koptu :(

Herkesin derse girmesini bekledim ağladığımı görmesin diye sonradan çıktım sınıfa...
Onun dışında bişey olmadı...

Cnm cık dısarı snıfta eskı sevglnle gulup eglendgnı dusunur fln mazallah doncektr ama snı gorup hıssettklernı tartsn(:

canım benim konunu daha yeni gördüm ben o döner sana mutlaka bak ben eminim üzme sen kendini ayrıca sınıftan çıkmamazlık yapma sakın daha çok yanlış anlar

canım benim konunu daha yeni gördüm ben o döner sana mutlaka bak ben eminim üzme sen kendini ayrıca sınıftan çıkmamazlık yapma sakın daha çok yanlış anlar

Umarım dediğin gibi olurda döner...
Sınıftan çıkmasam beni merak etse özlese daha iyi olmazmı sence ?

Canım bence çıkmamazlık yapma.
Yine çık,görün ama konuşmayacaksan konuşma yine.
Emin ol seni görüp seninle konuşamaması daha kötü. Daha çok özler...

Canım bence çıkmamazlık yapma.
Yine çık,görün ama konuşmayacaksan konuşma yine.
Emin ol seni görüp seninle konuşamaması daha kötü. Daha çok özler...

Haklısın aslında ama onu görüncede çok kötü oluyorum sorun orda...

Back