- Emoji Skoru
- 508
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çocuk haklı olarak kıskanıyor ama senin bunda suçun yok tabi.Bence sakin bir yerde güzelce anlat konuş hatta gerekirse eski erkek arkadaşınadA söyle uzak dursun senden.Bunu yoluna koyabilirsiniz.Kolunu tuttuğunu gördüğü için tedirgin olmuş oda konuş ve güvenini kazan zamanla geçer
Hep birbirimize destek olalım![]()
Öyle olacak zaten merak etme canın her sıkıldığında yaz bana.
Konuşmak çok iyi geliyor.
Canım benim kendini üzme bak bu kadar.Şimdi sen ona sürekli msjlar attıkca o dahada inatlaşıcak ama bu seni sevmediğinden değil bence.Bence ona son bir msj atabilirsin.' Seninle konuşmak istiyorum.İstediğin zaman arayabilir misin beni diye.Yani onu biraz kendi haline bırak.Seni istemediğinden yada bitirdiğinden değil.Sadece bi dursun kendi düşünsün.Olay canını çok sıkmış ve çok haklı kendine göre.Keşke sende gitmeseydin yemeğe daha olay yeni sakinleşmişken bide yemek çıkınca üstüne dahada şüphe duymuş ve kıskanmış.Sakin ol ve bekle sadece.Facebookunuda açtığına üzülme sakın hepsi senin dikkatini çekmek ve canını yakmak için.
Keşke beraber gitmeyi teklif etseydin.
canım istersen git konuş okulda ama üstelemeden.gitmediğinide söylersin hem.konuşmak istemezsede sana attığım msjda ciddiydim bunu bildiğini biliyorum de.ama de sen ne zaman istersen konuşalım beklicem de git bence hem aklı kalır falan yumuşar
Bende diyorumki bu 1 haftadır sürekli peşindeyim zaten aramasına bile fırsat vermeden ben arıyordum hep.
Oda şimdi diyordur tuğçe nasıl olsa pazartesi günü dayanamaz benim yanıma gelir diye.
Hiç gitmeyim yanına oda şaşırsın...
Belki kaybetme korkusu girer içine ?
Tuğçe sana hiç bişey yapma diyorum.
Tenefüste dışarı bile çıkma hatta.
Bende öyle düşünüyorum zaten...
Beni merak etsin istiyorum...
Hiç çıkmayım demi olurda çıkışta falan görürse napıyım yanına gitmemde yüzüne bakayım mı ?
Yüzüne bile bakma.
Azcık pişman olsun.
Sen öyle yaptıkça o diyecek nasıl bu kadar çabuk vazgeçer diye.