• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

senın tutumun nasıldı kı yanı gereken acıklamayı yapabıldın mı benım erkek arkadasım pek kıskanc deıldır yanı bellı etmez hıc suratı asıldı mı kafasında soru ısaretı olmasın dıye mutlaka nedır ne degıldır herseyı acıklayıverıyorum yanı sende eskı erkek arkınla aranızda mesafe oldugunu bırsey hıssetmedıgını onunda sana ole dusunulebılecek bır sey yapmadıgını vs vs vs acıklayabıldın mı? ona ragmen mı yapıyor eger ona ragmen yapıyorsa sessız kal sınırı, kıskanclık krızı fln bı yatıssın cnm

Canım çok acıyor ben bunu haketcek naptımki bir dediğini iki yapmamaya çalıştım...
Ama o bu 2 hafta o kadar çok değiştiki...
En son konuşcak bişey yok artık demiş bende haketmediğim halde beni bitiren birnin bnm hayatımda yeri yok dedim o hiçbir şey dememiş :(

Aman hepsi aynı onlar için silip atmak çok kolay.
Bana da varlığında verdiğin acı yokluğundakinden bin kat fazlaydı rahatım ben gibi laflar etti.
Sonrada ben sana sevmiyorum özlemedim mi dedim diyor.
Dün ne dese beğenirsin hep olacağımın garantisi yok artık taktığın tasmayı çıkardım ben şok tabi. Siliyorum herşeyi garantin yoksa tutmayayım boşuna dedim bana diyor ki sil napim ya bunun için uğraşıyorsun zaten.
Sana bişey söyliyeyim mi kimse için değmiyor.

icinden geldigi gibi davran kendini hic kasma cıkmak istiyosan cık..zor olucak belki ama onun pesinden kostugunu onu dusundugunu hissettirme cunku oyle yaptıkca o kendini geri cekecektir tecrubeyle sabit ayrılıklardan sonra ne kadar ararsan onlar okadar istemiyorum moduna giriyorlar ve senin canın daha cok yanıyor o senin ilgisizligini gorunce atak yapacaktır zaten

Yazında 2 hafta bi ayrılık yaşamıştık benim yüzümü bile görmek istemiyordu...
Okulların açıldığı ilk günün akşamı beni aradı bensiz yapamadığını her gün evimin oraya geldiğini söyledi ve öylelikle barıştık...
Bu seferde öyle olsa keşke en azından o günkü gibi canım acımıyor çünkü o ilk ayrılığımızdı ve ben onsuz hiç kalmamıştım :(

Aman hepsi aynı onlar için silip atmak çok kolay.
Bana da varlığında verdiğin acı yokluğundakinden bin kat fazlaydı rahatım ben gibi laflar etti.
Sonrada ben sana sevmiyorum özlemedim mi dedim diyor.
Dün ne dese beğenirsin hep olacağımın garantisi yok artık taktığın tasmayı çıkardım ben şok tabi. Siliyorum herşeyi garantin yoksa tutmayayım boşuna dedim bana diyor ki sil napim ya bunun için uğraşıyorsun zaten.
Sana bişey söyliyeyim mi kimse için değmiyor.

Çok doğru diyorsun onlar için silip atmak çok kolay o kadar geçen zamana yazık değilmi hiçmi anısı yok onda...
Neden böyleler bunlar bizim için ölen adamlar ertesi gün bizi istemediğini söylüyorlar :(
Kimse için değmiyor ama çok acı...

Çok doğru diyorsun onlar için silip atmak çok kolay o kadar geçen zamana yazık değilmi hiçmi anısı yok onda...
Neden böyleler bunlar bizim için ölen adamlar ertesi gün bizi istemediğini söylüyorlar :(
Kimse için değmiyor ama çok acı...

Öyle düşünmüyorlar çok bunalınca.
Onlar biriktirip patlıyor.
Üstüne gidersen kaçacak ben bu hatayı yaptım sen yapma bari canım.

senın tutumun nasıldı kı yanı gereken acıklamayı yapabıldın mı benım erkek arkadasım pek kıskanc deıldır yanı bellı etmez hıc suratı asıldı mı kafasında soru ısaretı olmasın dıye mutlaka nedır ne degıldır herseyı acıklayıverıyorum yanı sende eskı erkek arkınla aranızda mesafe oldugunu bırsey hıssetmedıgını onunda sana ole dusunulebılecek bır sey yapmadıgını vs vs vs acıklayabıldın mı? ona ragmen mı yapıyor eger ona ragmen yapıyorsa sessız kal sınırı, kıskanclık krızı fln bı yatıssın cnm

Ben ona en baştan beri söyledim aslında ona hakan benim için bitti artık sen varsın hayatımda hemde nerdeyse 1 buçuk senedir...
Başlarda yapmıştı bunu o zaman anlayabiliyordum ama o kadar zaman geçtiki onu sevdiğimi anlaması lazımdı.
Ona rağmen yapıyor salı günü kolumdan tuttu eski sevgilim onu gördü ve o günden beri kıskançlıklara başladı bugün sınıfla akşam yemeğine gitcektim eski sevgilinde var diye kızdı izin vermedi bende karşı çıktım gitmek istiyorum diye tartıştık ve olan oldu.

Öyle düşünmüyorlar çok bunalınca.
Onlar biriktirip patlıyor.
Üstüne gidersen kaçacak ben bu hatayı yaptım sen yapma bari canım.

Aynen öyle...
Bende ilişkide çok üstüne gittim son 1 haftada hep ben aradım kavgalarımızda bile onun aramasına izin vermedim...
Belkide onlarında etkisi oldu :(

Aynen öyle...
Bende ilişkide çok üstüne gittim son 1 haftada hep ben aradım kavgalarımızda bile onun aramasına izin vermedim...
Belkide onlarında etkisi oldu :(

Bak sana kısa bir özet geçeyim benim sevgilim nacizane bana tapan biriydi. Gerçekten öyleydi beni kimseyle kıyaslamazdı ben onun için dünyanın en güzeliydim. Emin konuşuyorum çünkü benim onunla olmamı o beklemiyordu bana bakmaz bu diyordu. 1sene boyunca koştu ağladı hatta o daha önce kimsenin elini bile doğru düzgün tutmamış . Biri için ağlamayı bırak kimseden özür bile dilememiş biriydi o. O okadar aşıktı ki ilişkimiz daha 3 aylıkken annesini babasını bırakıp şehir bile değişti. Kaldı ki anne babası yalnızdı. O evde tek çocuk gibiydi kardeşi ablası dışarda okuyordu. Sırf benle olmak için yaptı bunu. Sonra ne oldu huysuzluğumla şımarıklığımla yordum onu bezdirdim :52: O aşık divane adam koşar adım uzaklaştı şimdi yetişemiyorum. Ben ona nasıl bu kadar kolay olur biz 1 sene yaşadık dolu dolu dedikçe bana o bir yılı bana zehir ettin sen dedi. Haklı mı haklı. Hep böyle olacaksın sen artık dedim bana onu dedi işte hep olacağımın garantisi yok tasmayı çıkardım adam gibi dur. Bende yeter o kadar uzun boylu değil siliyorum seni asla istemiyorum dedim. O da iyi sil napim dedi :D Bugün iyiydim mesela daha ararmıyım asla çünkü bütün bu kozu eline ben verdim. Ben yaklaştıkça kaçtı o deli divane adam.
Şimdi sen ne dersen de o yine sana beni rahat bırak , bunaltma sus dedim falan diyecek.
Erkekler böyle bitanem . Hem senin ki sadece suratını asmış benim ki eski sevgilimin kolumdan tuttuğunu görse beni dövmekten beter ederdi :D
Sen şimdi sessiz kal fazla üstüne gitme arama sorma. Okulda da karşısına çıkma ki merak etsin seni.

Bak sana kısa bir özet geçeyim benim sevgilim nacizane bana tapan biriydi. Gerçekten öyleydi beni kimseyle kıyaslamazdı ben onun için dünyanın en güzeliydim. Emin konuşuyorum çünkü benim onunla olmamı o beklemiyordu bana bakmaz bu diyordu. 1sene boyunca koştu ağladı hatta o daha önce kimsenin elini bile doğru düzgün tutmamış . Biri için ağlamayı bırak kimseden özür bile dilememiş biriydi o. O okadar aşıktı ki ilişkimiz daha 3 aylıkken annesini babasını bırakıp şehir bile değişti. Kaldı ki anne babası yalnızdı. O evde tek çocuk gibiydi kardeşi ablası dışarda okuyordu. Sırf benle olmak için yaptı bunu. Sonra ne oldu huysuzluğumla şımarıklığımla yordum onu bezdirdim :52: O aşık divane adam koşar adım uzaklaştı şimdi yetişemiyorum. Ben ona nasıl bu kadar kolay olur biz 1 sene yaşadık dolu dolu dedikçe bana o bir yılı bana zehir ettin sen dedi. Haklı mı haklı. Hep böyle olacaksın sen artık dedim bana onu dedi işte hep olacağımın garantisi yok tasmayı çıkardım adam gibi dur. Bende yeter o kadar uzun boylu değil siliyorum seni asla istemiyorum dedim. O da iyi sil napim dedi :D Bugün iyiydim mesela daha ararmıyım asla çünkü bütün bu kozu eline ben verdim. Ben yaklaştıkça kaçtı o deli divane adam.
Şimdi sen ne dersen de o yine sana beni rahat bırak , bunaltma sus dedim falan diyecek.
Erkekler böyle bitanem . Hem senin ki sadece suratını asmış benim ki eski sevgilimin kolumdan tuttuğunu görse beni dövmekten beter ederdi :D
Sen şimdi sessiz kal fazla üstüne gitme arama sorma. Okulda da karşısına çıkma ki merak etsin seni.

Senin durumunuda biliyorum konularını takip ediyorum...
Gerçekten hata bizdemi çokmu bunaltıyoruz ne anlamıyorum. Yada onlar çok çabuk vazgeçebiliyorlar.
Okulda beni görmesimi daha iyi olur hani canı acır görünce yoksa görmeyip merak ederse dahamı iyi olur karar veremedim onu görünce benimde canım acır eminim ama güçlü görünmem lazım...

Keşke yemeğe gitmiycem deseydim bu sorunlar varken :(

ben seni cok seviyorum ve senin düsündügün gibi hicbirsey yok ve sen beni yari yolda birakip gidiyorsun.. daha dün seni seviyorum diyordun bugün ise seni istemiyorum.. ben senden hicbirzaman vazgecmedim ama sen dünden raziymissin demek ki ayrilmaya senden beklemezdim bunu hoscakal...
gibi bi mesaj atsammı sizce ona ?

Napıyım öyle bi mesaj atıyım mı sizce ?

Canımmmm mesaj zamanı dolmamış daha.
O mesajın sonuna hoşçakal yazma , söylediği cevaba göre benim sana yazdığımı muhakkak yaz.

Canımmmm mesaj zamanı dolmamış daha.
O mesajın sonuna hoşçakal yazma , söylediği cevaba göre benim sana yazdığımı muhakkak yaz.

Yazdım o mesajı fakat henüz bişey demedi.
Belkide demiycek hiç :(

Tuğçe demeyedebilir hazırlıklı ol.
Mesaj atıp cevap alamadığım çok oldu benimde çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yaşadığım sarsıntıdan sonra herkesin vazgeçebileceğini anladım.
Biraz kafasını boşaltsın emin ol o da seni düşünüyordur.
Üstüne gidersen şu durumda elinden uçar gider tatlım.
Hiç bişey yapmamak en doğrusu.

Ben yaşadığım sarsıntıdan sonra herkesin vazgeçebileceğini anladım.
Biraz kafasını boşaltsın emin ol o da seni düşünüyordur.
Üstüne gidersen şu durumda elinden uçar gider tatlım.
Hiç bişey yapmamak en doğrusu.

Bu kadar kolay olmasına inanamıyorum...
O zaman bu mesajımdan sonra artık hiçbir şey demeyim demi ?
Senin dediğin o mesajı.

Bu kadar kolay olmasına inanamıyorum...
O zaman bu mesajımdan sonra artık hiçbir şey demeyim demi ?
Senin dediğin o mesajı.

Eğer cevap yazmazsa hiçbirşey deme birdaha.
Ama cevap yazarsa dediği şeye göre o mesajı yaz. Sonra da nederse desin yazma bişey

Eğer cevap yazmazsa hiçbirşey deme birdaha.
Ama cevap yazarsa dediği şeye göre o mesajı yaz. Sonra da nederse desin yazma bişey

Eminimki bişey yazmıycak...
Çünkü aradan 2 gün geçmesi lazım en azından...
Çok yeni olduğu için tartıştığımızda bile mesajlarıma cevap vermez konuşmak istemez...
Pazartesi günü olsun istemiyorum hiç :(

Back