- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
Sevindim canım senin adına umarım daha da mulu olacağın günler gelir :)
Bu bakışmadan büyük anlam çıkardım gibi geldi ama boşuna umutlanmıyorumdur umarım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim canım senin adına umarım daha da mulu olacağın günler gelir :)
Bu bakışmadan büyük anlam çıkardım gibi geldi ama boşuna umutlanmıyorumdur umarım...
Senden hoşnut olmasa niye baksın..O da kendini naza çekiyor işte.2 güne kalmaz düzelir aranız.
Umarım düzelir dua edin lütfen....
Bende sana akşam mesaj yazmayı düşünüyordum şimdi okuldasındır diye.
Gelecek yada gelmeyecek sen kendini tutacaksın mesaj atmayacaksın.
Ama konuştuk seninle pazartesiye kadar bekle sen.
Son konuşmanı yüzyüze yapacaksın.
Çünkü o yine de senin geleceğinden emin.
Bilemiyorum ki canım o zaman gitmeyeceksin pazartesi de dayanmaya devam edeceksin.![]()
Of çok zor çok dayanamıyorum yaşamak istemiyorum artık beni hiçmi sevmedi![]()
Şimdi bunu sorgulama bence.
Sende biraz sakinleşmeye çalış.
Benden biliyorsun bir yararı olmuyor kendini parçalamanın.
Ben şuan krizlerdeyim meselaa
Her şey tamamen bitmiş.
Ben bugün evlerine gittim dayanamadım. Annesi açtı kapıyı atılayla konuşmak istiyorum dedim oda atılayla babası büroda daha gelmediler gir içeri dedi. Israr edince girdim.
Atılayı aradı ne zaman gelceksiniz tuğçe geldi diye oda geç gelicez demiş yada görüşmek istemediği için...
Annesi bi sorunmu var falan dedi bende ağlamaya başladım ve anlattım her şeyi.
Biz baya konuştuk ben onlardan çıktım atılay mesaj attı bize gelmişin hayırdır diye bende seninle konuşmak istemiştim dedim ama cevap yok...
Bittimi yani beni hiç sevmemişmiydi.
Ölüyorum![]()
Oy canım ya hayatınızda bu kadar fevri kararlar vermeyin..O da senden bir adım bekliyor..Şimdi kendini daha da naza çekecek..Senin yapacağın tek şey artık elini eteğini çekip beklemek.Elinden geleni yaptın.Sakin olmaya çalış
Ben onun için hep adım attım ama bak evlerine gittim konuşmak için sırf...
Şimdide mesaj attığında söyledim zaten konuşmak istemiştim diye ama neden cevap vermiyor neden her şey bu kadar kolaymıydı biz birbirimizi çok sevmiştik