• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlık krizi...

Çok kötüyüm :(
Bugün okulumuzun maçı vardı yine gitmiştik oda ordaydı...
2 kere falan göz göze geldik maçtan sonrada evlere geldik zaten bi daha birbirimizi göremedik.
Gelmiycek kızlar ben neden bekliyorumki yarın tam 1 hafta olucak ben onsuzluğu istemiyorum kendi kendimi avutuyorum ama ne bi mesaj var ne bi arama yok yok :5
0:

Bende sana akşam mesaj yazmayı düşünüyordum şimdi okuldasındır diye.
Gelecek yada gelmeyecek sen kendini tutacaksın mesaj atmayacaksın.
Ama konuştuk seninle pazartesiye kadar bekle sen.
Son konuşmanı yüzyüze yapacaksın.

Bende sana akşam mesaj yazmayı düşünüyordum şimdi okuldasındır diye.
Gelecek yada gelmeyecek sen kendini tutacaksın mesaj atmayacaksın.
Ama konuştuk seninle pazartesiye kadar bekle sen.
Son konuşmanı yüzyüze yapacaksın.

Dayanamıyorum artık canımdan can gidiyor resmen.
Yaşayan bi ölü gibiyim hiçbir şeyden zevk almıyorum dün o kadar heyecanlıydımki o bakışları falan...
Dayanamaz gelir diye düşünmüştüm ama neden hala bi ses yok :(

Her şey tamamen bitmiş.
Ben bugün evlerine gittim dayanamadım. Annesi açtı kapıyı atılayla konuşmak istiyorum dedim oda atılayla babası büroda daha gelmediler gir içeri dedi. Israr edince girdim.
Atılayı aradı ne zaman gelceksiniz tuğçe geldi diye oda geç gelicez demiş yada görüşmek istemediği için...
Annesi bi sorunmu var falan dedi bende ağlamaya başladım ve anlattım her şeyi.
Biz baya konuştuk ben onlardan çıktım atılay mesaj attı bize gelmişin hayırdır diye bende seninle konuşmak istemiştim dedim ama cevap yok...
Bittimi yani beni hiç sevmemişmiydi.
Ölüyorum :43:

Her şey tamamen bitmiş.
Ben bugün evlerine gittim dayanamadım. Annesi açtı kapıyı atılayla konuşmak istiyorum dedim oda atılayla babası büroda daha gelmediler gir içeri dedi. Israr edince girdim.
Atılayı aradı ne zaman gelceksiniz tuğçe geldi diye oda geç gelicez demiş yada görüşmek istemediği için...
Annesi bi sorunmu var falan dedi bende ağlamaya başladım ve anlattım her şeyi.
Biz baya konuştuk ben onlardan çıktım atılay mesaj attı bize gelmişin hayırdır diye bende seninle konuşmak istemiştim dedim ama cevap yok...
Bittimi yani beni hiç sevmemişmiydi.
Ölüyorum :43:

Oy canım ya hayatınızda bu kadar fevri kararlar vermeyin..O da senden bir adım bekliyor..Şimdi kendini daha da naza çekecek..Senin yapacağın tek şey artık elini eteğini çekip beklemek.Elinden geleni yaptın.Sakin olmaya çalış

Oy canım ya hayatınızda bu kadar fevri kararlar vermeyin..O da senden bir adım bekliyor..Şimdi kendini daha da naza çekecek..Senin yapacağın tek şey artık elini eteğini çekip beklemek.Elinden geleni yaptın.Sakin olmaya çalış

Ben onun için hep adım attım ama bak evlerine gittim konuşmak için sırf...
Şimdide mesaj attığında söyledim zaten konuşmak istemiştim diye ama neden cevap vermiyor neden her şey bu kadar kolaymıydı biz birbirimizi çok sevmiştik :43:

Ben onun için hep adım attım ama bak evlerine gittim konuşmak için sırf...
Şimdide mesaj attığında söyledim zaten konuşmak istemiştim diye ama neden cevap vermiyor neden her şey bu kadar kolaymıydı biz birbirimizi çok sevmiştik :43:

Bak canım en güzel taktik şu.Elinden geleni yaptın ve evine kadar gittin.Şimdi zor da olsa kendini geri çekeceksin..Beni hiç sevmemiş mi diye düşünürsen kendi kendini hırpalarsın..Bu sefer öfken sevgini de geçer tamamen yıkıp geçersin..Malesef evine gitmenle en büyük kozu eline verdin..Çünkü emin senin arayacağından benim konumdan biliyorsun..

Kendimden örnek vereyim ilişkilerimde çok çabaladım ama sağolsunlar ben kendimden tavizler verdikçe kendilerini geri çektiler.Ne zaman ki ben kendimi geri çektim bu sefer deli divane oldular.Sende dediğim gibi semişmi sevmemişmi diye sorgulamayı bırak ve kendi kendini motive et..Seni hakikatiyle seviyorsa o arayacaktır.Dayanamayacak dönecektir..Hayat böyle malesef bir gün önce aşkından yanan ertesi gün el oluyor..Rahatla ve tüm negatif enerjilerini boşalt..Ve bir daha sakın ağlama.

Back