• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISKANÇ olduğum için haksızmışım...

Valla bu kıskanç olmamış halinizse kıskanç halinizi düşünemedim :KK57::KK57: Elbette sosyal medyada kadın da olur erkek de bunun kıskançlıkla alakası ne ki? Ben kadında bi sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sevgiliniz size onunla samimiyeti konusunda doğru söylememiş ve sizin yanınızda beraberce rol yapmışlar hepsi bu
Siz öyle diyorsanız öyledir.
Peki

Siz öyle diyorsanız öyledir.
Peki
Ha bi de ekleyeyim sevgiliniz tabiki arkadaşına gidip sevgilin bana sarıldı diye şikayet etmedi.. Adamın verdiğini iddia ettiği cevap da (ne var bunda o seni abisi gibi görüyo) bizzat kendi düşüncesi.. Yoksa aklı selim bi insan, hiçbir yolla adama sevgilisinin resmen kendine asıldığı iddiasında bulunmaz..bulunamaz.

Orada ne konuştuğunu bilmiyorum ama benim sevgilim bu tarz konularda güzel bir şekilde uyarır.
Gerçi uyarsa da bir şey değişmez. Ama ben zaten sevgilisini uyarmasını değil de kadını uyarmasını isterdim. Çünkü sevgilim son derece kıskanç bir adam.
Ama en anlam veremediğim neden ben varken kadın bu şekilde asla davranmıyor.

Bu konunun güzelce uyarması mı olurmuş hiç anlam veremedim, çok ayıp bir şey. Kadınlar arasında böyle şeylerin olduğunu duyuyorum da gidip adama sevgilin bana sarılmasın minvalinde bir şey söylemek son derece ayıp. Medenice insanlar birini görünce sarılır, eşim görse arkadaşlarını sarılır ben de sarılırım ne var bunda? Ayrıca kadının neden günahına giriyorsunuz gidip sevgilisine söyleyince belki ilişkilerini zedelediniz? Çoğu insan için çok normal olan bu durumu sevgiliniz hanımefendinin sevgilisine söyleyince ortaya anormal bir tablo çıkmış olabilir.. ne garip

Merhabalar;
Önceki konularımı bilenler elbet vardır. Yaklaşık 6,5 aydır çok güzel giden, enfes bir ilişki yaşıyorduk. Ta ki geceye kadar...
Erkek arkadaşım çok çevresi olan , herkes tarafından saygı gören ve çok sevilen bir adam. Kendine ait bir mekanı var.Mekana gelenlerin hemen hepside bizi bilen kişiler. Çünkü genelde orada yemek yer, bir şeyler içeriz.
Telefonda görüntülü şekilde konuşuyorduk. Güle eğlene konuşurken benim de tanıdığım bir kadın var o geldi. Güya selam veriyor.( bu kadınla ne zaman gitsem karşılaşır muhabbet ederiz. Beni epeyce tanıyor yani)
Sonrasında sevgilim işte bak falanca geldi dedi. Ben bir an şok oldum. Kadın sevgilime bir sarıldı. Tam olarak göremesem de tel elinde olduğu için gördüm. Ben bildiğiniz kilitlendim kaldım. Sevgilimin de yüzü beş arış oldu.Dedim ki tam olarak göremedim sanırım o kadın sana sarıldı mı? Maalesef evet , saçmaladı dedi. Bende buna nasıl izin verirsin? Benim bir tane erkekle muhabbetim olsa sen kıskançlıktan deliye dönüyorsun vs dedim.
O da bana haklısın tamam ama ne yapabilirim ben dedi. Dedim ki ne demek ne yapabilirim söyleyeceksin ona. Diyeceksin ki Kajmery34 çok kıskanç bunu sakın bir daha yapma. Sonra bana dedi ki bekle sen ben onun erkek arkadaşına bu durumu söyleyeceğim. Söylemiş . Adam da ne var bunda ki sen benim sevgilimin abisi sayılırsın demiş.
Bu cevapla ben çok daha fazla sinirlendim. Ve o sinirle de kimin ne yaptığı belli değil ortama bak dedim. Oda bunun üzerine ben bunca şeyle boğuşuyorum yaptığın şey çok çocukça dedi. Artık bende yaşamak falan istemiyorum dedi . Bende iyi o zaman yaşama dedim kapattım telefonu.
Sabaha kadar asla uyuyamadım. Anlamadığım şey şu ki bu kadın bizi hep yan yana görüyor. Hep yanımıza gelip selam da veriyor ama hiç öpmüyordu. Resmen kasti yaptı.
Sizce ben haksız mı davranmışım? Eğer öyle ise ne yapmam lazım? O kadına bildiğiniz sinir oldum. Kimse kimsenin sevgilisine sarılmasın Allah aşkına ya!

Sarılmak dediğiniz şu yanaklar birbirine değer gibi bir sağ bir sol yapılır, o değil mi? Eğer ondan bahsediyorsanız niye tepki verdiğinizi hiç anlamadım. Kollarıyla iyice kavrayıp birkaç saniye hareketsiz durduysa, o başka.

Bir de eğer mutaassıp bir çiftseniz, o zaman da başka. Ama mekan sahibi dediğiniz için mutaassıp değilsinizdir diye tahmin ediyorum.

Ama en enteresanı sevgilinizin kızın sevgilisiyle konuşması olmuş. İyi ki kavga çıkmamış.

Sarılmak dediğiniz şu yanaklar birbirine değer gibi bir sağ bir sol yapılır, o değil mi? Eğer ondan bahsediyorsanız niye tepki verdiğinizi hiç anlamadım. Kollarıyla iyice kavrayıp birkaç saniye hareketsiz durduysa, o başka.

Bir de eğer mutaassıp bir çiftseniz, o zaman da başka. Ama mekan sahibi dediğiniz için mutaassıp değilsinizdir diye tahmin ediyorum.

Ama en enteresanı sevgilinizin kızın sevgilisiyle konuşması olmuş. İyi ki kavga çıkmamış.
Mutaassıp bir kişi sayılırım evet.
Benim de iş yerinde olsun , lise zamanından olsun , ünivden olsun erkek arkadaşlarım var .
Hiç birini görünce sarılmıyorum. Ben hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden . Bundan çok yadırgadım. Çünkü kendisi de bunu asla onaylamaz.
Sevgilimi çok sayar , severler . Kızmış olsalar bile asla ona bir şey demezler.

Ben onu bunu bilmem.
Biri sarılacak kadar yakınlık gösterebiliyorsa eğer
karşı taraf o mesafeyi koymadığı içindir.
Bana herkes sarılamaz mesela.
Neden?

Hemcins bile olsak her gördüğümüze sarmaş dolaş olmuyoruz.
Kaldı ki karşı cins..

Sanmıyorum sevgilinin konuştuğunu:((( seni sakinleştirmek için söylemiştir. Gereksiz samimiyet hoş değil tabi ama senin olmadığın ortamlarda böyle merhabalaşıyor olabilirler maalesef:(

Eğer sevgiliniz de sarılmasını istemiyorsa niye olay sizin üstünüzden dönüyor ben onu anlamadım.

Yani aslında sevgiliniz rahatsız değil de siz kıskanıyorsunuz diye sarılmasını istemiyor. Siz olmasanız sorun yok gibi bir anlam çıkıyor, e o anlam varsa kadın da siz yokken gayet de sarılır.

abartmayın yahu. ne komik durumlara dusuruyorsunuz kendinizi. sevgiliniz dunyadaki tek veya en yakisikli erkek degil. üstelik kadının da sevgilisi var. sanki sizin sevgilinize meraklı.

Back